Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rubi234

Zdrada przez internet

Polecane posty

Gość rubi234

czy flirt przez neta to waszym zdaniem zdrada?miał ktos podobny problem?Mojemu laska z pracy wyznała wcoraj miłość przez pewien portal:)i nie wiem co z nią zrobić

Gość frajerstwo sie mnozy :D
nie ty masz cos z nia zrobic. ale twoj facet. jaki stosunek jest twojego faceta?

Gość Luidżi
he he

Gość rubi234
On sie jeszcze jej zapytał czy naprawdę.No na samą myśl że on z nia spędza 12 h na dobę teraz to mnie trzęsie.

Gość rubi234
dobra,czekajcie.Gadka była taka:kocha cię,pragnę Cię w oczy nie moge Ci tego powiedzieć bo tu mi łatwiej.on sie spytał czy naprawdę a ona że tak.potem sie jej spytał co ją tak wzięło, to zmieniła temat.A z kąd to wiem?bo sobie zainstalowałam program monitorujący kompa i mam lekturke z rana do kawki ha ha

Wiesz, nie chcę Cię martwić, ale za dobrze nie świadczy o Tobie czytanie cudzej korespondencji. Jeśli jednak już tak się stało...proponuję rozmowę, jednak one najwięcej pomagają w nieporozumieniach i wątpliwościach. Przede wszystkim zacznij nie od pretensji tylko od przyznania się do błędu, jakim było naruszenie jego prywatności i czytanie jego korespondencji. Potem spytaj, jak to widzi, co myśli i co ma zamiar z tym zrobić, ponieważ czujesz się niepewnie. Powodzenia!

Gość rubi234
No dobra,ale chyba bez powodu tego nie zrobiła?mamy brac slub chce wiedzieć na czy stoję!!!ja nie zrobiłam tego żeby sobie czytac jego listy z kolegą tylko to już dość długo trwa!!!!!i wiem że po pracy sobie piszą!

Rozumiem, że czujesz się niepewnie i możesz być przygnębiona, ale czy w związku ze ślubem zamierzasz ograniczyć mu wszystkie kontakty z kobietami, by uniknąć takich sytuacji? Nie twierdzę, że postąpił dobrze, zwłaszcza że wnioskuję, iż nie poinformował Cię o tym. Ale czy warto budować przyszłość na braku zaufania i sprawdzaniu drugiej osoby? Porozmawiaj z nim i przede wszystkim powiedz, jak się z tym czujesz - facetom w rozwiązywaniu problemów bardzo pomaga opisanie przez kobietę uczuć, jakie nią kierują. Masz prawo czuć się zraniona, okłamana, niepewna - gdyż nie poinformował Cię o tej sytuacji, a powinien. Powiedz mu o tym.

To od niego zależy, jak postanowi rozwiązać tę sytuację. Jeśli skorzysta z zauroczenia tamtej kobiety - nie jest wart ślubu z Tobą. Jeśli naprawdę zależy mu na Tobie - delikatnie i kulturalnie ale stanowczo d tamtej pani do zrozumienia, że jest zajęty i "przygody" go nie interesują. Faceci - wierz lub nie - potrafią myśleć i jakkolwiek to się dalej potoczy, tak naprawdę wszystko zależy od niego.

Gość rubi234
nie,ma wiele koleżanek już nie raz z nimi sobie pisał i nawet mi do głowy nie przyszło żeby go sprawdzać.chodzi mi tylko o nią,czułam że coś jest nie tak,wydzwania do niego pod byle pretekstem.I juz kiedyś i zobaczyłam że sobie piszą i postanowiałam to sprawdzić.Własnie lepiej wiedziec wcześniej niz zbyt póżno...masz racje trzeba pogadac na spokojnie.

Gość rubi234
Ale ona wie że jest zajęty!dlatego mnie to zdenerwowało.

Gość rubi234
On twierdz że ona to sobie może chciec i tyle.Chodzi o tą niepewnośc teraz,zwłaszcza że pracują razem.No nic zobaczymy.Dzieki:)

Gość rubi234
On twierdzi że ona to sobie może chcieć i tyle.Chodzi też o tą niepweność teraz,zwłaszcza że pracują razem.No nic, co ma być to będzie.Zobaczymy,dzięki:)

Gość małp@
rubi zrobiłam dokładnie tak samo jak ty. Szpieg do komputera i wtedy wyszło szydło z worka. Była kłótnia, teraz jest spokoj, ale we mnie strach ciagle siedzi i zżera od środka jak rak:( Też mamy brać slub, teraz tylko nie wiem czy to ma sens, jak stracilam zaufanie do niego.

Gość rubi234
małp@ i co?piszą dalej?

Gość małp@
Nie, tylko ze moj nie pisal z nia na gg, tylko wysylal jej smsy przez internet. Teraz jest bardzo grzeczny. Nawet na czat nie wchodzi. Nie wiem jak długo to potrwa:(

Gość rubi234
małp@napisz cos więcej:)Zrozmumiała że sie boisz teraz,ja też! jak raz sie straci zaufanie to przerąbane.Siedze i myslę,że on z nia teraz jest i w sumie to spędzaja więcej czasu razem.

Gość rubi234
aa rozumiem.i szpiegiem to wykryłaś tak?mam nadzieję że już będziesz miała spokój.ale nie trać czujność:)ja straciłam na pare tygodni i po miesiącu znów było to samo.Ale na początku to były grzeczne dyskusje,pózniej sie rozkręciła:)

Gość małp@
Nie wiem co ci napisac, strasznie mnie to boli. Przez tę sytuację w nerwach zgubilam pierscionek zaręczynowy. Czuję sie okropnie. Jak sie dowiedzialam, to zadzwonilam do tej pindy i ja opieprzylam, powiedzialam, zeby sie odczepila od niego. Tez siedze i mysle, co by sie stalo, gdybym nie wpadla na pomysl szpiega. Serce mi pęka:(

Gość joi bt
rubi, czy Twój facet wie, że mu "monitorujesz" gg? czy sam Ci się przyznał?

Gość rubi234
Kochana,to już coś było między nimi czy dopiero się szykowało? jesli moge spytać oczywiście:)

Gość małp@
To jest jego byłak kolezanka, z ktora kiedys cos go lączyło, ale podobno on nie chcial byc z nią. Potem poznal mnie. Dwa lata temu tez odwalil mi z nia taki numer, tylko ze wtedy pisali sobie intymnie na gg. Ona teraz wyjechala do Niemiec, niby ma brać slub...

Gość rubi234
nie gg akurat:)wie,bo przecież dzis nie wytrzymałam i mu wykrzyczałam wszystkie wiadmości he he nic nie mówił.jak by to ująć hmmm WRYŁO go:)

Gość małp@
Moj nie wie o szpiegu. Powiedzialam mu, ze to ona wyslala mi smsy od niego i chce nas zniszczyc. Uwierzyl

Gość rubi234
faktycznie,też nie ciekawie.Pozostało miec nadzieję że pojedzie raz na zawsze,i będziesz miała swięty spokój!!!!