Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rubi234

Zdrada przez internet

Polecane posty

Gość małp@
Kawal suki z niej i tyle. On tez nie jest aniołkiem. Czesto mysle o rozstaniu, ale z drugiej strony kocham go.

Gość rubi234
Dobrze że wie:)no ja juz dziś nie wytrzymałam poprostu mało zawału nie dostało.Już ostatnio zacisnęłam zęby jak mu napisała:musze sie poskarzyć,jeszcze nigdy nie odwiozłeś mnie do domu po pracy. O matko,jakos to zdusiłam i czekałam co bedzie dalej no to wczoraj wyznania miłosne były

Gość rubi234
sorrki błąd,tz DOBRZE ŻE NIE WIEM

Gość rubi234
Ja już z tych nerwów dziś nie wiem co piszę.TZ dobrze że nie wie o szpiegu!!!

Gość małp@
Wiesz, z czasem bedziesz coraz wiecej o tym myslec. O czym oni rozmawiali zanim sie zorientowalas. Bedzisz dzielic włos na czworo. Nigdy nie zrobilabym mu takiego swinstwa jak on mnie.

Gość małp@
u mie mija miesiac od tego zdarzenia. Psychicznie jestem na dnie

Gość rubi234
No to witaj w klubie,on tez jest tym jak by to powiedzieć tym JEDYNYM planowalismy slub,dziecko a teraz nie wiem.To wszystko takie piekne sie wydawało,ale z drugie strony to nie wiem czy chciała bym siedziec w domu z dzieckiem a tatus zeby szlajał sie np z kochankami.To wszystko dało mi wiele do myslenia,no nie wiem nie wiem co zrobić

Gość małp@
i dlugo bedziesz sie nad tym zastanawiac. Gdybym miala kilka lat mniej, to od razu rzucilabym go.

Witam, Miałam podobny problem z moim facetem, też wywinął mi taki numer, pisał z jakiegoś konta na portalu erotycznym z jakimiś laskami... Nakryłam go, na razie niby spokój, ale już mu nie ufam... i boję się, że nie zaufam :( Chciałam to zakończyć, bo związek bez zaufania to przecież lipa, ale on strasznie prosił o szansę... dostał ją. Zobaczymy co dalej...

Ech kobitki! sexy bielizna, nowa fryzura i udawanie tzw. zakręconej. Facet zacznie myśleć co jest grane, a jak już zacznie to "swojego nie odda":D

cóż za głęboka rada, na pewno poparta wieloletnim doświadczeniem :D sexy bielizna i fryzura wybawicielkami zrujnowanego związku :)

zgadza się to wszystko, nam też w związku niczego nie brakował, sex super, żarty, wspólne rozmowy, wszystko fajnie, a jednak coś go podkusiło :/ Staram się teraz zainteresować o sobą jeszcze bardziej, żeby myślał tylko o mnie ale to już mi się nudzi... czuję cholerną niepewność!

Gość rubi234
Dziewczyny musimy czekać i zobaczymy co bedzie dalej i czy to się powtorzy. W moim przypadku to pisać sobie mogą przestac, co sie wpracy dzieje kto wie.ale zawsze jeszcze jest komórka:)

Gość rubi234
w naszym związku tez jest super!moim zdaniem to chocbym jak Jenifer lopez wyglądała, to jak ma to we krwi to i tak pójdzie na bok:( Ale postanowiłam ze właśnie mimo wszystko,postaram sie teraz jeszcze bardziej choć nie wiem czy bardziej się da ale jak co,to przynajmnie do konca życia nie będe się dręczyć że to może moja wina:)

bo facetów najbardziej kusi ta niepewność. Mają żony, dzieci, kredyty ale jak mu przed oczami stanie całkiem nowa laska to im się mózg lasuje i myślą jakby z nią było bo z żoną to już wiedzą

Gość małp@
no wlasnie, tylko my sie momy starac, zeby ich zainetersowac ? Jak im nie zalezy to nawet sexi bielizna nie pomoze. Zdziala cos na krotko, ale nie na dluzsza mete

Gość rubi234
tez racja:(

Gość rubi234
dziewczynki ja musze uciekać.Piszcie co i jak ok?trzymam za wszystkie kciuki zeby jakoś się to ułożyło!