Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olenka1234

Urlop za tydzien a ja nie mam z kim wyjechac:(

Polecane posty

Hej wszystkim tez w tym roku nie mam z kim pojechać a chciałabym do Egiptu ale mogę też jechać w inne miejsce.. tylko zależy mi na rozrywce trochę zwiedzania troch leniuchowania i trochę ruchu jakieś nurkowanie wspinaczka jazda na czymś he he tak żeby się coś działo :) na 10-14 dni we wrześniu bo taniej..:) jak coś to pisać mam 26 lat jestem z śląska gg986090 pozdrawiam

Hej TEZ NIE mam z kim jechać któraś chętna ? gg 986090 jadę we wrześniu zaraz 1 tydzień nie wiem gdzie naj chatnej EGIPT :)

Gość gość
Ja mam szałowe miejsce nad Polskim morzem wyjazd 21 czerwca ale wszystko się posypało znajomi odwołali wyjazd i w związku z tym szukamy z koleżanką babek na wypad,miejsce super, cisza ,spokój ,bez facetów. Ja mam 42 lata ,proszę która Pani ma ochotę jechać? Ja jestem z Gorzowa Wlkp a koleżanka z Poznania.

Gość gość
super, szkoda że już dla mnie za późno...urlopu w pracy nie przełożę

Gość gość
Mieszkam na Malcie, jak wybierzesz ten kierunek ... to bedziesz miala się do kogo odezwac po polsku ... jak cos dodaj mnie do znajomych i napisz na fb: Krzysztof Oleksinski Malta-Wakacje a to podstrona o wynajmie pokoju na fb: Pokoje do wynajecia na Malcie zycze udanego pobytu gdziekolwiek bedziesz :)

Gość gość
Mieszkam na Malcie, jak wybierzesz ten kierunek ... to bedziesz miala się do kogo odezwac po polsku ... jak cos dodaj mnie do znajomych i napisz na fb: Krzysztof Oleksinski Malta-Wakacje a to podstrona o wynajmie pokoju na fb: Pokoje do wynajecia na Malcie zycze udanego pobytu gdziekolwiek bedziesz :)