Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cxvcbnbv

Jak dbac o zwiazek?

Polecane posty

Gość cxvcbnbv

Nie jestesmy malolatami, on jest przed 30stka, ja mam troche mniej. Nie jestesmy dlugo ze soba, ale czujemy ze to jest to i chcemy byc razem na powaznie, oboje czujemy ze doskonale na siebie trafilismy ze mamy szczescie spotykajac siebie, ufamy sobie w 100%. Ze wzgledu na nasza prace dopoki nie zamieszkamy razem nie mamy mozliwosci bardzo czestego spotykania sie, spedzamy ze soba ok 3 dni w tygodniu i to nie calych. Nie wiem czy to przez to, ale sa jakies zale, smutki, tesknoty, zle to wplywa na zwiazek. W poprzednich tak nie mialam, a i kazdy moj ex staral sie za nasza dwojke, a jak poczul sie smutny, olewany (moja praca mnie niestety pochlania) to wystarczylo dobre slowo, zapewnienie o uczuciach i wszystko bylo znowu ok. Nigdy nie musialam sie za bardzo wysilac a teraz czuje ze jesli bede nadal tak postepowac to bedzie sie zle dzialo. Jak dbac o zwiazek?

Gość Luidżi
duzo seksu i malo gadania

cytuję "Nigdy nie musialam sie za bardzo wysilac " Związki to zazwyczaj ciężka praca.... zanim zacznie sie zbierać plony.... Praca dwojga ludzi... Praca zawodowa to jedno, tym tłumaczyć sie nie możesz....

Gość cxvcbnbv
To tez nie tak ze ja to na "leje" i nie chce sie starac, ja sie staram jak moge i tym bardziej mi smutno ze on ma rozne pretensje. A gdy pytam o szczegoly to mowi ze wszystko jest ok tylko teskni za mna albo ze ma kiepski dzien czy humor.

Gość cxvcbnbv
Mam wrazenie jakby mu czegos brakowalo, jakby czasem czul sie rozczarowany. Rozmowa nic nie da, bo on mowi ze jest ok tylko ma gorszy dzien.

Gość cxvcbnbv
Ale tak czesto? Ogolnie w jego zyciu jest wszystko dobrze, czasem ma dosc pracy ale poza tym wszystko mu sie uklada, jest zdrowy, ma swoje zainteresowania, finansowo rowniez bardzo dobrze mu sie wiedzie.

Gość wiesz co.......
z dosiwadczenia wiem ze latwiej dbac o zwiazek jak sie razem mieszka, wtedy mozna rano czy wieczorem chociazby tej drugiej osobie pokazac jak sie ja kocha, a na odleglosc....no coz....sms-y, telelfony, wspolne plany i wspolne mile chwile. Tylko jedna zasada...rozstawajcie sie idac do wlasnych domow zawsze z usmiechem na twarzy, nigdy pokloceni