Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiakatarzyna2010

tak mi przykro :(

Polecane posty

Gość kasiakatarzyna2010

widujemy sie z moim facetem 4 dni w miesiacu (weekendy co drugi tydzien). Dzis mial do mnie przyjechac i pojechac dopiero jutro wieczorem. A on mi pisze ze dzisiaj to idzie na koncert i przyjedzie jutro!!! noż..!!! widujemy sie tak rzadko, a on dobrowolnie decyduje z jednego dnia (i nocy) ? jakbym ja miała do wyboru spedzic z nim dzien i cokolwiek innego atrakcyjnego to zawsze wybrałabym jego!! ale mi przykro :(

Gość peacelove69
koncert jest pewnie fajny nie lepiej isc z nim na ten koncert?

Gość Sangria28
rzadko kiedy jest tak,ze jemu i jej tak samo zalezy na tej drugiej osobie. Prawda jest taka,ze ten kto mniej kocha-decyduje i ustala warunki. Przykro mi.

Gość kasiakatarzyna2010
nie bo nie moge, mam ranna zmiane bede w domu po 13tej, a to trzeba wczesniej wyjechac. zreszta nie przepadam za takimi imprezami. kolezanka mi mowi a co ci to przeszkadza, niech sobie odpocznie, wyszaleje. ALE NA TO MA PRZECIEZ 26 DNI W MIESIACU KIEDY SIE NIE WIDZIMY BO MIESZKAMY W INNYCH MIASTACH, a nie nasz weekend :(

Gość kasiakatarzyna2010
myślisz ze mniej kocha? czy dla faceta to normalne, ze chce isc na koncert, zobaczyc mecz?

Gość gfdgdgdgdgfdgdg
ale wy macie problemy.. niech was szlag.. hahaha

Gość kasiakatarzyna2010
no dla mnie to jest problem. widzimy sie mało, bo 4 dni w miesiacu. a teraz beda 3 dni :O bo wybrał koncert zamiast mnie :O

Gość gfdgdgdgdgfdgdg
oj kurwa mać, możesz odpuścić w końcu i zrozumieć. pójdzie raz na koncert i raz się nie zobaczycie i to już tragedia? co to każdą wolną chwilę MUSI z tobą spędzać? nie potrafisz sobie znależć zajęcia na czas koncertu?

Gość kasiakatarzyna2010
nie MUSI ale mógłby. jak sie rzadko widujemy. ja tęsknie. i go kocham. to chyba nic nienormalnego ze chce go miec jak najwiecej?

Gość gfdgdgdgdgfdgdg
nie, to jest normalne że go chcesz jak najwięcej, ale to nie znaczy że on musi rezygnować ze wszystkiego żeby tylko z tobą być. terminu koncertu nie przesunie przecież. jeden dzień bez niego przebolejesz.

Kasiu z doświadczenia powiem Ci, że nie warto tak robić, nie warto się obrażać, smucić z tego powodu, bo on tej złości i smutku nie zrozumie i będziesz tylko takimi akcjami podkopywać jego wiarę w to,że warto z Tobą być. Faceci myślą w troszkę innym kierunku i dla niego fakt, że zależy mu na tym koncercie wcale nie oznacza, że zależy mu na Tobie mniej albo wcale. Ty byś nie poszła na koncert, bo my kobiety takie już jesteśmy, poświęcamy wszystko co tylko możemy w imię miłości. To wynika z naszej natury. Kobieta została wyposażona w takie a nie inne cechy, bo w przyszłości takie cechy będą jej potrzebne jak założy swoją rodzinę. Także zorganizuj sobie jakoś czas, życz mu dobrej zabawy a następnego dnia wykorzystajcie na maxa ten czas, który dla siebie macie. Bo na prawdę nie warto tracić go na niepotrzebną złość, skoro i tak macie go tak mało. Pozdrawiam.

Gość kasiakatarzyna2010
a ja idotka zawsze rzucalam wszystko nawet zeby pogadac na skype czy tel :O zawsze wszystko bylo mniej wazne :O no to mi sie odwdziecza olewką. ja bym wolala wieczor spedzic z ukochana osoba.

Gość kasiakatarzyna2010
bojabojaboja - dzieki. chyba masz racje :)

Też straciłam dużo czasu na niepotrzebne fochy, ale w końcu się nauczyłam, że warto czasem się pohamować. Bo z tych fochów wychodzą tylko niepotrzebne kłótnie, a jak wykażesz zrozumienie, to jak facet Ciebie kocha, to jestem pewna, że będzie potrafił to docenić.

Gość kasiakatarzyna2010
ale na pewno dla faceta to nie jest wybór między rzeczą ważniejszą a mniej ważna?

Gość gfdgdgdgdgfdgdg
dziewczyno - wyluzuj w końcu. Nic bardziej nie odstrasza facetów jak kobiety które każdą wolną chwilę chcą spędzać ze swoim lubym. Facet sobie pomyśli, że naprawdę nie masz nic innego do roboty i nie potrafisz sobie zorganizować czasu dla siebie. Miłość miłością, ale tu widzę tylko zapatrzenie we własne potrzeby. Gdybyś go kochała to chciałabyś aby był szczęśliwy, tak? - jak tak, to pomyśl sobie, że on chce iść na ten koncert i właśnie tego mu potrzeba do szczęścia.

Gość 12345654321
kasiakatarzyna2010 zalezy moj maz uwaza ze my jestesmy najwazniejsi i czesto sam z wlasnej woli z czegos rezygnowal chociaz naprawde przed slubem czesto sie widywalismy czasem codziennie teraz ma takie samo podejscie jak chcial gdzies isc to pytal czy ja z nim pojde albo szlismy razem albo on nie szedl w ogole bo mowil ze nie bedzie sie mogl czyms cieszyc bezemnie i to tez sie utrzymuje dalej jedynie wyjscia z kolegami - wiadomo ze chodzi sam ale zawsze tez pyta najpierw czy ja cos zaplanowalam czy bede go potrzebowala nie nalezy do facetow typu odwracam tylek robie co chce a kobieta sie nie liczy

Gość napisz mu
ze szkoda bo w takim razie wcale sie nie zobaczycie i ze wlasnie mialas mu napisac ze masz zajeta niedziele i cie uprzedzil

Gość może on też woli
. ja bym wolala wieczor spedzic z ukochana osoba.-może on spędzi

Gość 12345654321
kasiakatarzyna2010 ja uwazam ze powinien cie poinformowac ze chcialby pojsc a koncert i zapytac czy pojdziesz z nim gdybys odmowila on moze nie isc ale rownie dobrze moze isc sam nie potepiam ze idzie sam bo ja nie jestem za ograniczaniem tylko nie podoba mi sie ze nie zapytal czy pojdziesz z 2 strony malo sie widujecie a jesli nie jest to jakis wazny koncert jego ulubionego zespolu tylko jakas tam sobie impreza to cos jest nie tak ze woli taki koncert od ciebie i dziwne troche ze mial byc dzisiaj u ciebie a tu taka zmiana planow idzie na koncert

Gość fifi x
kiedy kobiety w koncu zrozumieja ze dla faceta sawsze beda na 2 miekscu po przyjemnoisciach??

Gość 12345654321
fifi x kobiety tego nie musza rozumiec bo jest masa facetow dla ktorych kobieta jest na 1 miejscu

Gość gfdgdgdgdgfdgdg
pisała przecież że nie może iść na koncert z nim. o koncercie mógł się niedawno dowiedzieć przecież. przestańcie dramatyzować.

Gość kasiakatarzyna2010
pytał czy pójde, ale odmówiłam, wiec napisał, że nie ma innego wyboru i idzie sam. właśnie uważam że powinnam byc na 1. miejscu - a nie odwrócić tyłek i iść i sam sie bawić. przecież ja go nie ograniczam - jakbyśmy sie widywali kilka razy w tygodniu to co innego. Ale tak rzadko..? widać są rzeczy wazne i wazniejsze :(

Gość kasiakatarzyna2010
mam nadzieje ze sie zjawi popołudniu i powie: chyba nie myślałaś, że zostawie cie samą w domu i pójde sie bawić bez ciebie...

Gość 12345654321
kasiakatarzyna2010 wiesz co ale przeciez jutro przyjedzie nie moze rezygnowac z calego zycie dla ciebie co innego gdyby powiedzial ze zobaczycie sie dopieor za tydzien czy 2 bo ma koncert a co innego kiedy mowi ze przyjedzie dzien pozniej osoba ktora sie spelnia moze robic to co ja cieszy jest szczesliwsza daje wiecje szczescia 2 stronie i zwiazek na tym zyskuje to ze ty bys zrezygnowala nie znaczy ze on musi daj mu oddychac

Gość 12345654321
ja rozumiem ze chcesz sie z nim zobaczyc ale nic takiego sie nie stalo jutro go zobaczysz co innego gdyby to bylo spotkanie z kolega ktoro mozna przesunac a co innego wyznaczona data koncertu i dobrze ze napisalas ze pytal bo to dobrze o nim swiadczy zwiazek to nie jest klatka

Gość 12345654321
tak jesli on pytal czy pojdziesz z nim jesli jego wyjscie nie powoduje tego ze w ogole sie nie zobaczycie i przyjedzie tylko dzien pozniej to przesadzasz