Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiakatarzyna2010

tak mi przykro :(

Polecane posty

Gość otoz to!
40 km . Policzmy- jak sie jedzie 80 km na godzine to wychodzi 30 minut w jedna strone. Na rowerze to na luzik 1 h .Ale odleglosci. To ludzie na Bialoleke czy Tarchomin codziennie dluzej jada - rano i wieczor codziennie.

Gość lolekbolek
dokladnie to jest ZADNA odlegolsc, pewnie juz na boku pyka inna:D

Gość lolekbolek
i zawsze sie tak ukladaja ze ma cie w dupie? LOL wiesz wtedy kiedy mu sie dobrze zmiany ukladaja to pewnie korzysta z zycia, a ty siedzisz na dupie i czekasz hahaha FRAJERKA

Gość dziewczyna z podobnymProblemem
osobo o nicku "ty Kasia" wprawdzie napisałaś odnośnie sytuacji Kasi ale początek w zasadzie pasuje do mnie. nie czuję się tak bardzo wazna dla mojego faceta.. Kasia, też myślę że 40 km to mała odległość.naprawdę nie możecie się częściej widywać?

Gość czorny1
hmm powiedz mi jaki jest do chuja sens tkwic w zwiazku gdzie (gdzie zwiazek do chyba za duzo opowiedziane)widujecie sie tylko 4 dni w miesiacu ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

no we wakacje, święta częściej... codziennie rozmawiamy z godzine przez tel... a ja tak tesknie tak mnie dziisejszy dzien boli :( wziął kolegów i poszedł :(

Gość dziewczyna z podobnymProblemem
ale ten koncert to u niego? pewnie wieczorem?nie mogliście się spotkać z rana jakoś i potem on by pojechał na ten swój koncert?

Gość czorny1
ale kurwa 4 dni w miesiacu??? zreszta widac ze mu nie zalezy bo jakby tak byo nie szedł by na koncert wyluzuj dziewczyno i znajdź sobie chopaka na miejscu

no nie szło tego zgrać. zresztą ja nie lubie koncertow i i tak bym nie poszła... skoncze pisac prace dyplomowa i mam nadzieje ze sie bedziemy czesciej widywac... oby bo nie wyrabiam :(