Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość her komendante

regulamin zachowania kobiety podczas MŚ w piłce nożnej

Polecane posty

Gość her komendante

1.być zawsze miła i uśmiechnięta 2.nie wymyślać niepotrzebnych zadań domowych i poza domowych 3.zapewnić facetowi wszelkie zaopatrzenie 4.nie stawać nago przed ekranem - nic to nie da , a tylko rozprasza i zasłania 5.nie unosić się się z niepotrzebnymi emocjami 6.kontrolować wszystkie sprawy w domu i nie zawracać nimi głowy facetowi 7.czekać grzecznie i namiętnie wieczorem w sypialni [cześć] :classic_cool:

Gość kibicełe
pewnie nie uwierzycie, ale jak wczoraj wróciłem z pracy, akurat zaczynał się mecz francuzów. od progu drę się WON OD TELEWIZORA, a jak tylko siadłem na kanapie ona zaczeła robić mi loda i zapytała czy nadal mam ochotę ogladąć mecz ;)

Gość dołuj jenny
jakie to męskie :D

Gość her komendante
kibicełe one są zazdrosne nawet o football , cały czas muszą pokazywać , ze chcą być na 1 miejscu 💤

Gość kibicełe
ale ja nie mam nic przeciwko, przecież jak mi robiła loda to i tak mogłem ogladać mecz :) wilk syty i owca cała ;)

Gość her komendante
wg mnie takie zabawy w czasie meczu są niesmaczne , ale to kwestia gustu :D

Gość kibicełe
smaczne smaczne, 10 minut lodzika, potem zimne piwko, mecz i to w końcu jest relaks!

Gość her komendante
układam to w innej kolejności :classic_cool:

czy wy myślicie, że baba też w spokoju nie chce pooglądać mistrzostw? =/

Gość her komendante
Lola_xD skoro baba chce niech czyni to z "rozkoszą " :)

jakby mi ktoś przeszkodził w oglądaniu meczu to bym go rzuciła butem, wzięła za szmaty i wyrzuciła z domu :)

Gość her komendante
Lola_xD z jakiej Ty jesteś planety? postawa odpowiednia :D

Gość dobrze że nie mamy w domu tele
telewizora :)

myślę, że jestem z Ziemi, a jeśli jest inaczej to nic mi o tym nie wiadomo :D

Gość her komendante
telewizora nie macie ? jak chcecie to wam kupię :)

Gość ladaco
nic nie stoi na przeszkodzie zeby kobieta oglądając mecz w tym czasie robiła facetowi loda, to nawet wskazane jest:D

A co zrobić jak facet zmusza swoją kobietę aby razem z nim oglądała MŚ? 😭 Umówiłam się na cały weekend do siostry na działkę, zapakowałam mu całą lodówkę jedzena i piwa, powiedziałam że niech nawt kumpli zaprosi jak chce, byleby ogarnął mieszkanie potem. A on focha strzela od rana bo chcce mecz oglądać ze mną :o. A ja tego nie znoszę! 😭

Gość her komendante
Lola_xD o tym to się przekonasz kiedyś :classic_cool:

Gość dupa_bez_kantów
Tak, tak i po to jest bzykanie na pieska, żeby można było się ślepić w tv i ... gooooooool!!!!!!!! :P

Gość her komendante
Moraira wyjdź z domu i nie patrz na jego fochy - rób to co lubisz , a facet niech spada do pubu lub niech wzywa kumpli

Gość ladaco
skóra na mecz zawsze sie przyda , a jak przegrają zawsze bedzie gdzie wyładować swoją frustracje

No tak robię. Zaraz jadę. Proponowałam mu żeby jechał ze mną, bo szwagier też meczowy i obejrzeliby mecz tam razem, ale on nie chce bo nam słaby odbiór jest :o. Ach, mam nadzieję e odfoszy sie do poniedziałku.

Gość her komendante
ladaco zostaw w spokoju kobietę jak umie się zająć sobą a wyładować się możesz np.ręcznie :classic_cool:

Gość wiernoscnadwiernosciami
a co jesli facet nie ma zadnych kumpli i faktycznie chcialby obejrzec mecz ze swoja kobieta? nie widze w tym nic zlego.. wiec moje drogie panie, prosze mi tu nie napierdalać fochów tylko grzecznie usiaść z dupa obok faceta, przytulic sie i ogladac mecz! chyba, ze nudny to mozecie zaczac robic lodzika

Gość heniopenio
panowie a od czego są przerwy na reklamy , trzeba łączyć przyjemne z pożytecznym :D

Gość HienaHieeena
MÓJ WCZORAJSZY MECZ wróciłem z roboty koło 19:30, ponieważ był fest upał, a jeździłem dużo autem w którym nie ma klimatyazji byłem spocony jak świnia przyszedłem do domu, wziąłem prysznic, po wyjściu moje kochanie przygotowalo mi obiadek wybiła 20:30, zaczał sie mecz.. nie zdążyłem wstać z fotela by pojsc po piwku a tu juz moja lejdi leci z dwoma zimnymi Hainekenami dla siebie i dla mnie i mowi do mnie "masz kochanie piwko" wtuleni w siebie popijajac zimne piwko (po 20 minutach poszedłem do lodówki po drugie już) oglądaliśmy mecz... sami przyznacie, ze akurat ten wczorajszy czyli urugway-france szału nie robił.. mniej więcej w 60 minucie meczu moja kobietka zaczela zjeżdżać niżej dłonią.. (do tej pory po klacie mnie masowała) .. juz wiedziałem co sie kroi, po chwili miała już swoją dloń pod moimi boxerkami i delikatnie marszczyła freda mój maleńki się podniecił po czym wyjęła go zupełnie ze spodni i zaczela robic loda.. po jakiś 5-10 minutach doszedłem , wzieła z połykiem, więc nigdzie sie nie pobrudziliśmy.. poszła po nastepne piwko dla mnie do lodówki (dla siebie po drugie poszła) i dokonczylismy mecz dosyc dobrze podnieceni a ja zajebiscie zrelaxowany.. po meczu TAK JĄ ZERŻNAŁEM ZE huuuu po wszystkim powiedziała mi "kochanie to bylo niesamowite.." siedze sobie teraz samotnie, poniewaz pojechała do pracy.. ale kończy juz o 14, nie moge sie doczekac jej powrotu :) z miejsca chyba ją rozbiore i zerżnę.. w kuchni na stojąco, w przedpokoju na lezaco.. oj bedzie sie dzisiaj działo, już zaopatrzylem lodowke w odpowiednie trunki

Jednak sądzę, że faceci sa tak mądrzy, że po tych całych mś, będą rozpieszczać kobietę przez cały następny miesiąc:) i na pewno się nie mylę, bo przecież nasi panowie sa tak wspaniałomyślni, dobrzy, inteligentni, że kobiety przystosowując się do tych zasad (błahahahah) nie pożałują.

Gość ladaco
ale ja mówiłem ze w razie czego bedzie na kogo zwalić wine za porażke swojej drużyny:D

Gość traceran
Kiedy ja oglądam mecz z jakąś dziewczyną i moja drużyna przegra to zawsze z wkurwienia wychlastam kutasem twarz tej panienki