Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość her komendante

regulamin zachowania kobiety podczas MŚ w piłce nożnej

Polecane posty

Gość ITOJESTTO
No swietnie, swietnie... Spotkalam sie z moim Kochaniem, po czym dowiedzialam sie, ze NASZ wieczor spedzimy na ogladaniu meczu. Mam nie przeszkadzac, jesli mnie to nie interesuje. W trakcie przerwy seks, gdy zaczela sie nudna gra szybki seks, podczas krorego padl gol i go przegapilismy uslyszalam: " ooo....goool" - i nie byl to okrzyk radosci, lecz smutny i zawiedziony, ze niestey PRZEGAPIL MOMENT ! Piero**** Egoisci ! I w dupie mam takie bycie dobra kobieta. Cale czas jestem cierpliwa i wyrozumiala i czuje sie totalnie nie szanowana!

Gość jestem kura domowa a co tam
Ja jestem najlepsza, bo wczoraj gdy mąż wrócił z pracy to nie dość, że telewizor był włączony na mecz, mąż dostał obiadek (piwko w lodówce się chłodziło), to jeszcze mu szybko zdałam relację z dotychczasowych akcji i opowiedziałam jak Szwajcarzy strzelili Hiszpanom.

Gość błękitne_niebo
Te MŚ się już zaczęły? Nie mamy w domu TV i mój facet też się chyba średnio orientuje o co chodzi (jakoś mętnie nie mogl mi wyjasnic roznicy miedzy MŚ a EURO), wiec chyba cała ta zabawa mnie ominie. Nadziwic sie nie moge ze to tak ludzi kreci. Jakby działo się coś ciekawego (np. Polska wygrała jakikolwiek mecz) to mam nadzieję że dowiem się z kafe :D

Gość her komendante
powinnyście się cieszyć ze możecie także uczestniczyć w tym święcie , a nie niektóre narzekacie nawet jak jest seks w przerwie:classic_cool: