Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość her komendante

regulamin zachowania kobiety podczas MŚ w piłce nożnej

Polecane posty

Gość her komendante
Pieprzona Feministka nie mylisz się :classic_cool: opóźnienia zawsze się nadrabia :classic_cool:

Mój w ramach podzięki za moje bycie miłą i nieprzeszkadzanie w oglądaniu teraz właśnie się wziął za odkurzanie ;)

Gość her komendante
widzę napaleńcy że chcecie wszystko na raz , ale to tylko efekt społeczny, więc nie dziwicie mnie 💤

Gość her komendante
erudytka. a Ty mu przygotuj koszulki na mecze i zaopatrzenie :classic_cool:

Piwo w lodówce, kotlety się będą robić, chipsy są, czekolada jest, ciastka ma, żelki ma :P I jest jeszcze szampan, ale to zakup mojego terrorysty ;) Koszulki niepotrzebne, łazimy półgoli bo tak duszno :P

Gość her komendante
erudytka. miłego oglądania :)

Gość [][][][][][][][][][]
Takie wymagania to do jakiejś domówki lub szaraczki która się na wszystko zgodzi ale na pewno nie do wyzwolonych kobiety lub bardzo szanującej się.

Dzięki i nawzajem ;) Nastka, co nie tak z żelkami? :P Tzn. to nie tyle żelki co pianki takie :D Jak się zwolni miejsce w lodówce to jeszcze galaretka agrestowa będzie ;)

Gość her komendante
te "wyzwolone kobiety" to właśnie szaraczki 💤

her komendante: Jedną z głównych cech kobiety wyzwolonej jest własne zdanie, ona się sama utrzymuje i ma własne podejście. Są odstające jednostki takie jak szaraczki ale na pewno nie wszystkie, ponieważ coraz częściej się zdarza że kobieta wyzwolona ma charakterek.

erudytka. Nie musisz mu współczuć bo mężczyźni wykształceni, którzy szanują kobiety i mają jakieś rozeznanie nie wymagaja gotowania sprzątania itp. (chodzi tylko o mój przypadek w tych arg.) W dzisiwjszym świecie kobiety znaja swoje prawa i nie ma takich rozkazów od faceta jak podaj przynies posprzątaj pozamiataj. Możliwe że jestes ode mnie wiele starsza i twój maż czy chłopak to twój pan i mu usługujesz ale dla mnie to stare dzieje wiec mnie nie zrozumiesz

Gość uwaga prowokacja
uległe suczki faceci lubią najbardziej.Bierzcie przykład z Erudytki :P

Nastka - no może i śmiesznie :D Ale oboje lubimy ;) No i latem wygodniejsze niż ciacha z czekoladą, bo się nie topią ;) Jezu jak jest duszno, mam wszystkie okna wyotwierane i jeszcze wiatrak włączony, a we 3 (my + pies) zdychamy :o Zaraz znowu pod prysznic, bo to nie do przeżycia jest :o

Usługujemy sobie nawzajem, na przemian :) Zresztą nie nazwałabym tego usługiwaniem ;) Dla mnie tak jest zdrowo, a nie że tylko kobieta albo tylko facet usługują... Facet który usługuje to pantofel, a kobieta która wydaje rozkazy i wymaga, a sama nic od siebie nie daje to nie kobieta wyzwolona, a babochłop :) Pantofla już miałam nieprzyjemność mieć, i nigdy więcej, gardzę ludźmi którzy dają sobie wejść na głowę - ludźmi obu płci, żeby nie było :) A nie ma dla mnie nic gorszego niż pantofel... Facet powinien być partnerem, a nie pieskiem na posyłki i rozkazy :) Posiadanie 'baby jędzy od rozkazów' to dla chłopa kastracja.

wiem, tylko zawsze mi sie kojarzylo, ze to dla malych dzieci, a okazuje sie, ze sporo ludzi je lubi:D u mnie tez tak:O nienawidze takiej pogody:O a co do to zbyw generazlizujesz, to nie jest tak, ze kobiety usluguja, tylko, ze sa opiekuncze, i tyle. Ja na przyklad z checia bym cos zrobila do jedzenia, ale niestety ja mam dwie lewe rece i wiem, ze lepiej bedzie jak sam sobie zrobi;)

No spoko pomagac sobie nawzajem to jak najbardziej ale prawda jest taka że wiele dziewczyn chociażby z tego forum pozwala się wykorzystywać. I jeszcze jedno nie pisz na mojego faceta pantofel bo w moim życiu nie ma czegoś takiego. Moim zdaniem wyjeżdzając z takim słowem chciałaś obronic siebie przed prawdą czyli postawy kury domowej.

Gość [][][][][][][][][][] smiac mi
sie chce jak czytam co piszesz na podstawie tego cow yczytalas z topiku wuesz jaka ona jest, ze na pewno kura domowa... brawo to moze jeszcze jej powroz na niedaleka przyszlosc i zrob mi przysluge i uczyn to samo dla mnie. A moze na moj temat tez juz masz cos ciekawego do powiedzenia? moze wiesz jaka jeste? tez kura domowa??!:D:D:D:D 🖐️

Nastazja Filipowna Masz racje ze kobiety są opiekuńcze ale ja osobiscie znam przypadki w których dziewczyny są wychowane aby ZROBIĆ WSZYSTKO ZA FACETA niestety, więc nierównośc istnieje w duzym stopniu w tym przypadku. A co do tego regulaminu podczas meczu to możliwe ze mam taką reakcje ponieważ sama lubie piłkę i jeżdże na mecze i gdyby facet mi dał taki regulamin czyli on ogląda a ty w tym momencie zapomnij ze mnie masz to mi to tak zadziała na nerwy ze lepiej nie dokańczac.

smiec mi sie chce: To było zwykłe odbicie pałeczki. Ona nie zna mojego faceta on tutaj nic nie pisze a twierdzi ze jest pantoflarzem. Ja po prostu odpowiedziałam na to co ja sądze i jeżeli uraziłam tym to moge nawet przeprosic bo nie chodzi mi o to aby obrażac innych ludzi.

smiac mi sie chce : zawsze jest pierwsze wrazenie i mam juz na twój temat. W ogóle nic nie rozumiesz mojego toku myślenie a sie wcinasz. O wróżbach pierdolisz nie nawiązując do tematu co to w ogóle ma być? Troche ładu i składu dziewczyno, ogarnij to.

Nie chciałam ani Ciebie, ani jego obrazić, po prostu dla mnie kobieta wyzwolona, wymagająca szacunku, z postawą roszczeniowa 'mi się należy bo jestem kobietą wyzwoloną', i nie robiąca nic, nie dająca nic od siebie, nie jest kobietą :) A facet który usługuje Pani leżącej na kanapie i wydającej rozkazy nie jest facetem. Naprawdę nie wiem co złego jest w tym że dam mu te mecze oglądnąć, że wstawie do lodówki piwo, że zajmę się obiadem po którym on posprząta i pozmywa, a wieczorem po meczach się pokochamy - korona mi z głowy spadnie, czy co? I nie jestem ani domówką, ani szaraczką, tylko normalną babeczką rozumiejącą i uwzględniającą potrzeby mojego :)

Gość fsdgsfsd
ale o co w ogole temat jest.. rany jakas idiotka, co to pewnie zaden facet jej nie chce i probuje na sile przekonac swiat, ze jest wielce silna i nigdy nie ulegnie facetowi, pieprzy od rzeczy a wy tutaj ulegacie tym wypocinom... takiej kobicie to bym mogl co najwyzej kopa w dupe zajebac i wypierdolic na zbity pysk kazda kochana kobietka, ktora kocha swojego faceta doskonale wie jak mu umilic okres w ktorym sa mistrzostwa swiata :) ja za tydzien jade do mojej kocicy... mrr juz nie moge sie doczekac, spedzimy wspolnie wieczór, obejrzymy mecz, poprzytulamy sie, popijemy sobie alkohol a po wszystkim (a moze nawet i w przerwie?) goracy namietny sex :):)

Koleś mozesz se pisać tutaj. Jeżeli masz problem to mozesz pokazac to temu który nigdy mnie chciał nie będzie. Nie ma sprawy. Zapraszam jeśli tutaj potrafisz to tam też dasz rade przeżyć 5 minut najgorszych w swoim życiu. Pewnie cie na bilet nawet nie stac. Uderzyłbys kobiete wiec raczej jestes zerem.

Gość her komendante
Jedną z głównych cech kobiety wyzwolonej jest własne zdanie, ona się sama utrzymuje i ma własne podejście. Są odstające jednostki takie jak szaraczki ale na pewno nie wszystkie, ponieważ coraz częściej się zdarza że kobieta wyzwolona ma charakterek. masz dziś zły dzień czy szykuje ci się dziś zły wieczór ? coraz więcej kobiet utrzymuje się same i ma takie same zdania co Ty , lecz patrząc na ilość mających podobne poglądy do twoich trzeba jasno napisać , że stanowią one już zwykłą szarą masę , a nie żadną wyjątkowość , a podkreślając swoją "niezależność' tak naprawdę ukrywają prawdziwą zależność pod maską , próbując uciec od niej przy pomocy sztucznych pieniędzy , sztucznej pozycji oraz sztucznych cech charakteru wyrobionych w czasie dążenia do określonych pozycji - co więcej, gdyby patrzeć po "pozycjach w pracy , zarobkach oraz wyglądzie " na pozór wszystko wygląda na takie jak piszesz do momentu "ściągnięcia maski" :)

Gość her komendante
i jak się spisujecie?