Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamammama....

CZY któraś MAM ma/miała PODGRZEWACZ AVENT do butelek i słoiczków???

Polecane posty

Gość mamammama....

Jak się sprawdzał? Czy przydatny? Czy to strata pieniedzy?

Gość niby fajny
niby fajny bo wlaczasz przycisk na jaka temperature ma podgrzac i podgrzewa, podgrzewa nawet do temp. pokojowej;) fajny bajer, ale szczerze mi szkoda by bylo pieniedzy, szybciej podgrzewa sie w kubku z wrzatkien i przynajmniej mozesz kontrolowac podgrzewanie (mieszac), no a mleko podgrzewam w mikrofali, tzn. podgrzewam wode i dosypuje proszek.

kupiłam, bardzo mało używałam, pożyczyłam bratowej, potem siostrze, one były zadowolone :)

Gość mama 10 miesiecznego synka
Mialam, nadal mam zreszta i nie polecam. Dla mnie strata pieniedzy. Butelki zle mi podgrzewal, bo mialam takie z odkrecanym dnem, wiec to cieplo tam nie dochodzilo i wolalam (nadal wole) zwyczajnie podgrzac wode w zwyczajnym elektrycznym czajniku, natomiast do sloiczkow nie uzywam, bo synkowi sama gotuje. Takze mi sie w ogole nie przydal.

Gość mamammama....
mam okazje kupic go za 30zł, fakt ze uzywany ale w koncu juz nie wiem

Gość mamammama....
przy pierwszym dziecku nie mialam tego, bo podgrzewalam wode w garnuszku,ale pamietam ze czesto za mocno podgrzalam i potem studzenie itd

Gość mamammama....
a jakie sa wady tego urzadzenia?

Gość niby fajny
ja uzywalam go gdy bylam z dzieckiem w szpitalu. i powiem ci, ze tez czesto mi sie zdarzalo, ze mleko podgrzalo sie za mocno. jak masz go kupic za 30 zl to w sumie nieduzo, moze sprobuj, kazdemu przydaje sie co innego. w nocy jak bedziesz musiala podgrzac mleko to postawisz go sobie kolo lozka, obok termos z woda i mieszanke mleczna, dziecko sie obudzi to szybko wlaczysz urzadzenie i podgrzejesz bez biegania do kuchni. w domu uzywalam troche podgrzewacza innej firmy, wlasnie w taki sposob, ze mialam go na noc. ale potem jak dziecko budzilo sie juz coraz rzadziej, raz w nocy, to wolalam poleciec do kuchni i szybko podgrzac wode w mikrofalowce;) ale za 30 zl moze warto wyprobowac, nie wiem ile kosztuje nowy, ale potem jakby co mozesz sprzedac za tyle samo:)

ja mam ciągle włączony i cały czas utrzymuje odpowiednią temperaturę. autorko za taką cenę to nie zastanawiaj się. Ja kupiłam nowy za 169 zl.

Gość mamammama....
dziękuję za odpowiedzi :) chyba kupię, pozdrawiam