Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A-g-a-8555

Nie moge wytrzymac juz ze swoja tesciową!!!! Znacie ten problem??

Polecane posty

Gość A-g-a-8555

Gość napisz cos wiecej..........

Gość hcftvi
Ja nie moge wytrzymac z matka mojej tesciowej...

Gość napisz cos wiecej..........

Gość A-g-a-8555
Caly czas robi problemy, wymysla, ze mowiac to czy tamto mialam na mysli to... W domu mimo,ze staram sie miec czysto, wysprzatane ( przy 2 malych dzieci) ugotowane itp to zawsze mam brud, syf itp Moge tesciow zapraszam kilka razy w tygodniu do nas, to i tak wg nich utrudniam kontakty z wnukami dwa lata temu zrobili mi pieklo, staralam sie o tym zapomniec, bo przeciez dzieci ich kochaja, maz tez chce miec normalne kontakty z rodzicami, mimo iz uwaza,ze sa popier.... w niektorych kwestiach Nie wiem czy olac, czy sie klocic, ale czy warto?? dochodze do wniosku,ze panuje tutaj zasada wszysko co powiesz i zrobisz zostanie uzyte przeciwko tobie

bo tak jest..ile ja sie juz nasluchalam o zonie mojego brata-a taka,a siaka,a jej rodzina nie taka bla bla...teraz maja dziecko,raz matka cos walnela,ze przestali sie z nia kontaktowac,to zrozumiala,ze musi im zostawic wybor i teraz jest spokoj.idealow nie ma i ty nim rowniez byc nie musisz.wizyty wystarcza 1-2 razy w tygodniu albo niech biora dzieci do siebie.ja zawsze chodzilam do babci,a dziadek przychodzil raz w tygodniu do nas. my znowu dzieci nie mamy i zdarza sie,ze nawet 3 miesiace tesciow nie widze,tyle,ze mi to pasuje.

Gość OOIXXXXX
najwspanialsza teściowa zawsze po jakimś czasie okaże się wredną suką ...chociaż niewiem jak bardzo byłaby miła ...z teściami jest różnie często są spoko ....ale od teściowej jak najdalej ....tylko babcia Twoim dzieciakom a dalej to bezpieczna odległość...

Gość no z takim podejściem
to każda z was zamieni się w sukę :P

Gość A-g-a-8555
A moze wlasnie nie, widzimy te problemy, no ja akurat nie mam syna, a na ziecia chyba patrzy sie inaczej, bo zawsze zawsze bede za corka, tak jak moja mama za mna