Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamannaa27

Czy są osoby które...

Polecane posty

Gość Załamannaa27

nie mogą znaleźć pracy w zawodzie? Ja rok temu się obroniłam i od roku szukam pracy w zawodzie, ale mi się nie udaje.Nigdy nie byłam kujonem, ale każdą wiedzę starałam się zrozumieć i umiejętnie wykorzystywać w praktyce.Wykładowcy zawsze to doceniali i miałam zawsze dobre stopnie...utwierdzali mnie, że jestem bardzo inteligentna, rodzina także i ja również tak sądziłam. Ale od roku nie mogę znaleźć pracy- zaczynam się już dołować tym faktem. Nie pozostało nic z tamtej dumnej z siebie dziewczyny- tylko sfrustrowana kobieta, której powoli zaczyna brakować wiary we własne możliwości:(

Gość i dlatego musisz zaczac
szukac pracy poza zawodem ;) trzeba byc elastycznym w dzisiejszych trudnych czasach :D

Gość abrakadabrabec
a jaki masz zawód? co skonczyłas/ gdzie etarz pracujesz? jak szukalas pracy?

Gość Załamannaa27
Skończyłam pedagogikę resocjalizacyjną. Do tego mam porobione kursy z zaburzeń zachowania, Adhd, terapii pedagogicznej etc. Może dla niektórych z Was nie jest to ambitny kierunek, ale wierzcie lub nie, czasami nie było łatwo. wiadomo, ze nie ma co tego równać z prawem i medycyną. Wybrałam ten kierunek świadomie i celowo, bowiem chciałabym pracować w zakładzie karnym bądź poprawczym. Ale wszędzie albo ustawki, albo nawet nikt do mnie nie dzwoni:( Teraz chcę startować do policji, lecz mi kiedyś wykładowca (policjant) powiedział, że może być mi trudno się dostać, bowiem oni nie potrzebują inteligentnych tam ludzi tylko ludzi ulicy. Ostatnio przeglądałam multi select- pytania beznadziejne, ale pozwalają im zobaczyć moją osobowość. mimo wszystko przestaje już wierzyć. W chwili obecnej pracuje, nie w zawodzie- w sklepie- lecz to nie jest szczyt moich marzeń. Chciałabym się przekwalifikować, zrobić podyplomówke, lecz nie mam pieniędzy:(

Gość Załamannaa27
up