Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niita89

Co o tym myśleć?

Polecane posty

Gość niita89

Jest jeden koleś, na którego lecę. Na kilku imprezach (narąbani oczywiście) całowaliśmy się i przytulaliśmy. W końcu na jednej domówce powiedział że nie będziemy razem bo nie pasujemy do siebie. Mam wrażenie że od tego czasu chłodniej mnie traktuje. Wierzyć pijanemu kolesiowi? Raz chce się przytulać, mówi że powinniśmy się jakoś zbliżyć do siebie, a ostatnio taki tekst...

Gość ona..tam
to jest typ, który chce miec panne na noc ;] tak mi się wydaje, pogadaj może z nim na trzeźwo. jemu może brakuje całusów i jak się napije i Ty jestes blisko niego i wychodzi co wychodzi ;) nie warto sobie nim głowa zawracac chyba ;)

Gość niita89
Też mi się tak wydawało, w sumie szkoda, że to jednak prawda. Nie będę z nim gadać, nie ma o czym :o

"Nie będę z nim gadać, nie ma o czym " "Jest jeden koleś, na którego lecę." przyjmij jedną wersję :D

Gość niita89
Regres, ale jedno nie wyklucza drugiego. Nie bedę mu się narzucać bo nie ma po co, skoro on i tak może mieć ładną dziewczynę, a nie mnie, a i tak leci na mnie tylko gdy jest pijany :o

Gość obserrwatorr
grunt, grunt se trzeba zrobic i postawic sprawe jasno powiedzial Ci tak i teraz, jak dalej bedziesz o niego zabiegac, to bedziecie sie rozkosznie bzykac jak króliczki na jego warunkach ale jak upomnisz sie o swoje prawdziwe uczucia - to dostaniesz obuchem w leb i bedziesz musiala wiać skomląca z podkulonym ogonem tzw. uklad fuck-buddy z beznadziejnie zaangażowaną jedną ze stron :)

a i tak leci na mnie tylko gdy jest pijany " tak jak ty na niego po niezłej fazie :) a szkoda była by z was idealna para .. grzali byście wóde i byli byście ze soba szczęsliwi :P

Gość OOIXXXXX
ojej dziewczynko jak faceci się napiją to zawsze potrzebują miłości ...jedna impreza a można wyrwać z 10 facetów....i jak budzą się z rana to mało pamiętają albo mówią sobie ....dla takich imprez warto żyć

Gość niita89
obserrwatorr, nie jestem puszczlaska zeby się bzykać :o ale też coraz barfdziej widzę ze to beznadziejne :o Regres, ja zawsze na niego lecę, tylko jak jestem trzeźwa to się hamuje :p OOIXXXXX, to muszą sobie nieźle popić, bo jak dotąd tylko on do mnie podbijał :o brzydka jjestem, to i nie mam na co liczyć :o

Gość OOIXXXXX
oni nieżle sobie popiją ....a potem połowa imprezy film się urywa ...akurat Ciebie ma na oku bo się dajesz...a jakbyś powiedziała stanowczo o co Ci chodzi ?? to by po pijaku mówił że żależy mu na Tobie podobasz się Jemu ....ale ciekawe czy na trzeżwo powiedział by tak samo???? pomyśl....bo jężeli by powiedział to samo....to warto zakręcić....:P

Gość OOIXXXXX
kobiety lubią wręcz kochają jak fajny koleś zwróci na nie uwagę....wtedy czują się ważne piękne potrzebne...i zawsze mówią takie ciepłe słówka które babka chciałaby usłyszeć....czy to po pijaku czy na trzeżwo....a po pijaku włącza im się takie mówienie jeszcze bardziej....

Gość niita89
OOIXXXXX, ale i tak jestem za brzydka na to żeby z kimś kręcić więc i tak nic z tego :o Dowód? Nikt inny na mnie nigdy nie poleciał, nawet jakiś zgon na imprezie :o

Gość OOIXXXXX
oj tam gadasz głupoty...każda z nas jest piękna tylko musi w siebie uwierzyć zadbać czasem podkreślić przysłowiowo kredką,pudrem swoją urodę .....póżniej delikatny głos uśmiech i wyrywamy jakiegoś fajnego chłopaka ...tylko trzeba dużo odwagi a nie schowam się za koleżanke to mnie nie zobaczy...jaka jestem brzydka;)

Gość niita89
OOIXXXXX,jestem zadbana, nie wyjdę z domu bez makijażu ale rysów twarzy i tak nie zmienię :o Bo gdybym była ładna, to faceci by na mnie lecieli, a tu klops :o

każda z nas jest piękna" tylko niektórym brakuje kilku setek by to zauważyć :P

Gość OOIXXXXX
a może zachowanie Twoje tak ich od Ciebie odpycha??Jesteś może niedstępna....zamknięta??? ile masz lat ?? jeżeli można spytać?? miałaś kiedyś chłopaka?? jakoś będziem radzić gdzie tkwi problem;P

Gość OOIXXXXX
REGRES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZACUNECZEK.....

Gość niita89
Regres, smutna prawda 😭 OOIXXXXX, jak to niedostępna? Mam sporo znajomych, chodzę na imprezy itd więc nie wiem co masz na myśli. Mam 20 lat. Nie miałam chłopaka, przecież za brzydka jestem :o I to w tym na pewno tkwi problem. Moje kumpele, ładne ale często głupie i zjarane zawsze kogoś wyrwą, tylko nie ja :o

Gość OOIXXXXX
niedostępna miałam na myśli męską część towarzystwa:) a wiadomo znajomi zawsze są i będą bo z kim na impreze jak nie z nimi....:P hm....moim skromnym zdaniem powiem tak:na imprezie rzadko kiedy znajdzie się fajnego faceta z którym można coś więcej...znam to z własnego doświadczenia....idziemy na impreze i możemy wyrwać gościa na dziś pobawić się poświrować jak więcej wypijemy i nic więcej ...bo to najczęsciej nie są dla nas odpowiedni kandydaci na coś więcej ....i gość o którym piszesz przytaknąby mi ...że tak jest....bo jeżeli zakręcał dziewczyne i zależałoby mu poważnie to nie pier......ił by takich głupot a on jawnie bawi się Tobą.... a potem no to na razie olewam Cię ...trzeba szukać kogoś ale nie na imprezach

Gość niita89
Regres, ale z tego, co opisałam wynika tylko to, że jestem brzydka. I to z tego powodu mam niskie poczucie niskiej wartości, gdyby ktokolwiek zauważył że jestem kobietą nie miałabym takiego poczucia :o

Gość OOIXXXXX
i kolejna święta prawda Regres niskie poczucie własnej wartości...ale to minie mam nadzieje jak na horyzoncie pojawi się ktoś kto się na prawdę poważnie Tobą zainteresuje:)

Gość niita89
OOIXXXXX, ale niektóre kumpele znajdują kogoś i to wcale niekoniecznie jakichś pijaków, tylko normalnych kolesi. Nie musisz mi radzić gdzie szukać bo i tak do chuja mi to potrzebne skoro nikt nie zwraca na mnie uwagi :o

Gość OOIXXXXX
wydaję mi się że naprawdę coś jest z tą niską wartością wklepałaś sobie do głowy teze jestem brzydka i tego kurczowo się trzymasz i temu takie są skutki .....

Gość niita89
OOIXXXXX, ale gdybym była ładna to ktoś by na mnie leciał, prawda? :o Jest dokładnie na odwrót - w pewnym momencie zauważyłam, że każdy z kimś kręci, ktoś na kogoś leci, tylko mnie wszystko omija więc doszłam do wniosku że faktycznie muszę być brzydka :o

ale niektóre kumpele znajdują kogoś i to wcale niekoniecznie jakichś pijaków, tylko normalnych kolesi" ale ty nie jestes kumpelami a to różnica ... idąc twoim tokiem myślowym moge mówic tak jak ty : niektórzy to maja porsche i wille z basenem a ja nie mam ... Rada : Skup sie bardziej na podniesieniu wlasnej wartosci ulepszaniu sie i zaprzestaniu szukania faceta na siłe ...

tylko mnie wszystko omija więc doszłam do wniosku że faktycznie muszę być brzydka" nie jest tak zle ... zawsze możesz być na bani a wtedy istenieje 50% szans że będzie jakies całowanko ;)

Gość OOIXXXXX
Regres DOKŁADNIE TAK....JAK NAPISAŁAŚ ....RACJA....

Gość OOIXXXXX
aż się dziwię co tutaj robią tacy dobry radcy....może Regres dla mnie poradzisz??