Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niita89

Co o tym myśleć?

Polecane posty

Gość OOIXXXXX
mój ex z którym nie jestem już od 3 miesiecy ....pyta się mojej funfeli kiedy przyjade bo dzieli nas odległość 100km a ja zawsze ze swoimi byłymi nie mam kontaktu...więc nie wiem o co chodzi....i tylko słysze....to kiedy Ona w końcu przyjedzie(nie byłam tam już 2,5 miesiąca) ...dziwne to trochę....bo nawet za bardzo nie wiem jak się zachować....a za tydzień jadę w tamte strony.....gdzie mieszka On o co mu kaman ?? i jak się zachować??

no co skoro sie dopytuje to pewnie chce wrócić do ciebie nie znam waszej sytuacji czemu sie roztaliscie i jakie macie w tej chwili relacje

Gość OOIXXXXX
to ja zerwałam bo zachowywał się jak dziecko i mnie denerwował ...nie mamy ze sobą kontaktu od momentu kiedy go zostawiłam...bo postradał numery popsuł mu się telefon ...może to i dobrze...bo mi głupot nie pisze....i właśnie też tak pomyślałam że on ma jeszcze taką głupią nadzieję że do niego wróce ..ale chciałam się upewnić czy Ty tak samo myślisz...

czyli wiesz o co chodzi ;) skoro dostałas potwierdzenie chyba juz wiesz jak masz sie zachować .. pozdrawiam 🖐️

Gość OOIXXXXX
dziękuję Ci Regres za radę...teraz już wiem jak się zachować....kurde uwaga....ex nadciąga....bezpieczna odległość....:P