Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iloveya

boje sie...:(

Polecane posty

Gość iloveya

jest mozliwe ze zaszlam w ciaze...zemdlalam, spoznia mi sie okres juz 7dni, boli mnie podbrzusze, piersi mam bolesne, od wczoraj moj sluz jest co jakis czas pomaranczowy jakby byla w nim kropla krwi...chcialabym zrobic test, chociaz wiem ze spoznienie sie okresu moze byc spowodowane przez stres ktorego mam pelno przez caly miesiac do tej pory. zrobilabym ten test ale moj facet jak slyszy o ciazy to sie wrecz az na mnie drze...a sama sie naprawde boje to zrobic...no ale co mam czekac? jak z nim pogadac? :(

Gość ijj te laskiii
skoro dojrzałaś do współżycia, tak samo powinnać brać odpowiedzialność za swoje czyny. Kobeto idź do apteki-kup test, wykonaj go i będzie sz miała wszystko jasne!!! na co masz czekać?!!

Gość gupeek
idz do apteki, zrob test. swoja droga - gratuluje wyboru faceta na ojca dziecka. widac ze bardzo dojrzaly.

Gość alii mc jz
żeby się uspokoić zrób test... przecież Ci chłopak testu nie zabroni zrobić... chcesz żyć w niepewności... dziwne podejście do sprawy

Gość fafkulce 2
ja tam się wstydze w aptece testy kupować zaraz ta farmaceutka podejrzliwie patrzy :(

Gość przyjacieluuuuuuu
Ja tez sie wstydze, nawet w zwyklym sklepie nie bylam w stanie kupic, ale na szczescie po to mamy ALLEGRO :D

Gość gupeek
to idz do apteki dalej od domu?

Gość przyjacieluuuuuuu
ale nie rozumiecie ze zawsze w aptece sa tlumy :D i wtedy sa te dziwne spojrzenia haha :)

Gość iloveya
jesli wspolzyje to uwzgledniam ciaze...i bym spokojnie zrobila taki test...ale nie wiedzialam ze moj facet po 4 latach zwiazku tak zareaguje!! ;/

Gość przyjacieluuuuuuu
A ile macie lat? Jak 18 to sie nie dziw ze tak reaguje moze to emocje,

Gość przyjacieluuuuuuu
jesli masz regularny okres to jestes w stanie stwierdzic kiedy mogly byc dni plodne, druga sprawa jesli bierzesz tabletki anty albo prezerwatywy to raczej to nie ciaza

Gość dsdsdsdsd
idz do apteki i nie rtrwaj w niepewnosci a jak sie wstydzisz to jedz do innego miasta i tam kup jak sie w swoim wstydzisz

Gość iloveya
nie wstydze sie...jestem dorosla...mam 21 lat a on...26...wiec teoretycznie ciaza by nie powinna byc dla nas problemem, szczegolnie dla niego skoro ma juz z glowy studia i ma dobra prace... ide do tej apteki...sama zrobie testy :(

Gość przyjacieluuuuuuu
daj znac co wyszlo :) trzymam kciuki, w sumie po tylu dniach od @ mozesz zrobic test nawet popoludniuu

Gość iloveya
no i powody do zmartwien mam ze to ciaza bo wspolzylismy bez do konca...niby omijalismy najbardziej ploidne dni ale wiecie ze roznie z tym bywa..

Gość ehhhm,
No ja przez cos takiego "wpadłam," tyle ze moj sie ucieszyl i cieszy do dzisiaj :)

Gość iloveya
jestem w ciazy ;(

Gość iloveya
ale jak ;(

Gość iloveya
ale on byl juz taki zly na sama mysl o tym ;(

Gość to przeciez jego dziecko
i powinien odpowiedzialny byc za swoje plemniki

Gość iloveya
tak ale on powie ze to moja wina bo to ja sie zgodzilam na to zeby bylo bez :(

Gość to przeciez jego dziecko
jestescie wkoncu ze soba 4 lata wiec co niewie jakie sa konsekwencje seksu? twoj facet to jakis debil

Gość po ile macie lat?

Gość mnie wiecej
jeju jeju bez przesady to tylko ty chcialas sie bzykac? przeciez bez niego nie bylabys w ciazy, a on tez mogl pomyslec glowa a nie wackiem.... :O ja nie wiem czy bym chciala z kims takim wychowywac to dziecko mam nadzieje ze nie zalozysz za pare dni topiku :musze usunac ciaze, albo moj facet kaze mi usunac ciaze... za swoje postepowanie nalezy ponosic odpowiedzialnosc jestescie dorosli, to nie koniec swiata

Gość iloveya
nie usune dziecka on tez tego by nie chcial...ale boje sie ze zamiast wsparcia dostane jakies pretensje lub glupia reakcje...

Gość mnie wiecej
no ale ci mowie ze przeciez sama sobie dzieciaka nie zrobilas on do siebie powinien miec pretensje ze nie pomyslal zanim zrobil jest starszy od ciebie jak mowisz skonczyl studia nic mu sie nie staniee ;)

Gość iloveya
tylko ze wg niego wszystko mozna obliczyc...i na tym polega zachodzenie w ciaze lub nie...a kazdy wie ze biologia to nie matematyka...wiec tutaj bedzie sie mnie czepiac ze nie umiem liczyc...o_0 stwierdzam ze to on jest dzieckiem...wiec wydaje mi sie ze nawet to co jego koledzy beda o nim gadac to juz bedzie dla niego wstyd ze ma dziecko...;/