Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem skończona

jezu dziewczyny co ja zrobiłam! Pomocy! Poradzcie!

Polecane posty

Gość jestem skończona

dziewczyny słuchajcie odwaliło mi wczoraj równo; jestem dokładnie 10 dni po wymrożeniu nadżerki, jak wiadomo po tym zabiegu minimum 2 tygodnie (do miesiąca lub nawet do 6 tyg) abstynencji seksualnej musowo być powinno; a mnie wczoraj po pijaku poniosło z facetem, zupełnie zapomniałam o tym, jak sobie przypomniałam juz było po fakcie, za późno; jak doszłam do siebie i sobie uświadomiłam co zrobiłam aż mi się gorąco zrobiło! POWIEDZCIE MI czy wam się zdarzyło za wcześnie po wymrażaniu się zapomnieć i jakie są / mogą być konsekwencje????????? czy grozi mi poważny stan zapalny???? co ewentualnie zastosować szybko???? Dodam, że jak się obudziłam niedawno to dopiero zaczynam czuć że pochwa w środku zaczyna mnie coraz bardziej boleć! Doradzcie plizzz

,,a mnie wczoraj po pijaku poniosło z facetem'' HAHAH :D Patola pewnie masz juz tam podraznione... gorzej bedzie sie goic.

Gość uhgggggg
ja sie nie znam ale bym zadzwoniła do lekarza a nie pytała na forum. i nie przejmuj sie jak sie wkurwi i powie "mowiłem". pogada pogada a potem poradzi.

Gość jestem skończona
gorzej będzie się goić na pewno, ale czy mógł się wdać stan zapalny w taką niewygojoną szyjkę? i czy powinnam coś zastosować waszym zdaniem, jakąś irygację może albo globulkę przeciwzapalną (mam nagietkowe, ponoć bardzo dobre no i naturalne)

Gość uhgggggg
wez juz tam nic wiecej nie wkładaj :P zapytaj lekarzaaaaaa

Gość jestem skończona
uhgggg - do lekarza moge dopiero w poniedziałek zadzwonić niestety, dlatego postanowiłam tu pogadać; wiem, pewnie się lekarz wkurwi, ale trudno, stało się

Gość jestem skończona
oj wkładać tam niczego już nie chcę ;) ale jak się coś zacznie paprać to będę musiała chyba

Gość uhgggggg
to ja bym zadzwoniła do jakiegokolwiek jaki przyjmuje w weekendy, a sa tacy, poprostu pytajac czy w takiej to a takiej sytuacji powinnas sie zgłosić doń. telefon nic nie kosztuje, a moze cos poradzi

Gość jestem skończona
kasparov - jakie dropsy? ughhhh - nie ma gabinetów ginekologicznych czynnych w weekendy, chyba że ktoś zna jakiś (w poznaniu)? jak tak to dawajcie namiary

Gość obserrwatorr
ależ skończona idiotka ! :) ale spoko - pijaństwo Cię usprawiedliwia ! tyle dobrze, że szkodę robisz sobie, a nie innym :)

Gość jestem skończona
Na domiar zlego, ten facet to mudżyn z Afryka, z pałą jak maczuga :o

Gość uhgggggg
a swoja droga ile masz lat i czy jestes "po dzieciach"? bo ja tez mam nadzerke ale mi zaden lekarz zamrazania nie chciał zrobic twierdzac ze za młoda jestem (dwadziesciapare lat)

Gość jestem skończona
oooo ughhhhhhhhhh dzieki :) już rzucam okiem na to

Gość jestem skończona
uhggggggggg też mam dwadzieścia parę, dzieci brak i nie planuję; niestety nadżerki robią mi się praktycznie non stop, to już moja 3 krioterapia, poprzednie diwe były w ciągu ostatnich 5 lat, wymrożone bardzo powierzchownie, praktycznie kilka dni później zapominałam o zabiegach, bo nawet za dużo ze mnie nie "leciało"; ta teraz była już większa i wymrażanie troszkę głębsze było

Gość szokełe normalnie ci powiem
no ja znam historie że laska za wcześnie sie bzyknęła po nadżerce i jej zaczeła krwawić, a stan zapalny też moze sie wdać bo to niezagojona ranka przecież nie

Gość jestem skończona
no tego sie obawiam właśnie, stanu zapalnego że sie bedzie coś babrać no nic, stało sie, już nic nie zrobie, pozostaje mi poczekać do jutra i zobaczyć co tam się zadzieje, jak coś gorzej to lece do lekarza :(

Gość oo=====
identyczna sytuacja forum zdrowie odpowada lekarz ginekolog laska bzykala sie kilka dni po zabiegu. cyt. Opcje: OdpowiedzOdpowiedz z cytatem Re: seks po zabiegu wymrażania nadżerki Autor: dr Tomaszewski (IP zapamiętane) Data: 01 Dec 2008 - 10:32:44 ODP dla Monika Nie. Nic się nie stało.To zalecenie dotyczyło kobiet, które miały wykonywany zabieg ale nie wymrażania tylko elektrokonizacji. Jest to zupełnie inna kategoria leczenia. Natomiast po zabiegu może wystąpić dyskomfort w podbrzuszu. Jeżeli ma Pani wątpliwości proszę wykonać ocenę białka CRP z krwi, morfologie krwi i analizę moczu z posiewem. Jeżeli wyniki będą prawidłowe nie wymaga Pani żadnego leczenia. Doraźnie proszę przyjąć ibuprom i lek rozkurczowy np. Nospe. Pozdrawiam. takze spoko;)

Gość jestem skończona
hej, dziękuje ci za ten post :) szukałam podobnych na forach, ale nie znalazłam; widze, że opinie lekarzy są bardzo różne; pamiętam jak kiedyś pytałam różnych ginekologów do których chodziłam i zauważyłam, że przeważają takie jakby 3 najczęstsze opinie: 1. grupa lekarzy mówiących o 6 tygodniach gojenia się nadżerki po wymrażaniu 2. grupa - najczęstsza - 1 miesiąc po wymrożeniu 3. grupa mówi tylko o 2 tyg. po wymrożeniu (coraz częstsza opinia) tak więc tak naprawde to niewiaomo jak z tym jest; myśle że trzeba też do tego gojenia podejść indywidulanie, jednej się zagoi w 2 tyg. a drugiej może się babrać 2 miesiące.... mnie podbrzusze nie boli, boli mnie pochwa i szyjka tak w środku, zobaczymy jak to będzie wyglądać jutro ehhhhh :o dzięki za wypowiedzi, piszcie jak macie jakieś podobne historie prosze