Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość victoriannn

dziewczyna lubi dominowac ,bawimy sie tak,ale chce zaprosic kolezanke,czy wypada

Polecane posty

Gość victoriannn

chce zeby ona wlaczyla sie jako ta 2 dominujaca ale nie wiem co sadzic o tym ona mnie podczas tej dominacji poniza a jak jeszcze ma byc jej kolezanka to tak dziwnie co o tym sadzicie?

Gość victoriann
no bo te wszystkie rzeczy co ona robi ze mna to troche upoka dziwnie tak ze inna bedzie tam i jeszcze na dodatek bedzie mnie ponizala,sam nie wiem

Gość Tab & caps lock
Wypada/nie wypada - niepotrzebne skreślić. Przecież to chodzi o to, czy Tobie odpowiada. Kto ma to stwierdzić, jak nie Ty? Chyba chodzi o to, że poniżenie wobec jej koleżanki ma być większe. Bo będziesz już nie tylko przez dziewczynę, z którą jesteście obeznani intymnie, ale kogoś z zewnątrz. Czy Cię to kręci, czy nie, sam musisz sobie odpowiedzieć.

Gość victoriannn
wiem,gdyby tu chodzilo o normalne ponizenia ale mnie dziewczyna poniza podczas tych zabaw inaczej i tu sie nasuwa pytanie.

Gość Tab & caps lock
Eee, poniża inaczej? Inaczej od czego? Zresztą niezależnie jak, to kwestia tego, czy Ci pasuje, czy nie.

Gość victoriannn
chodze nago na czworakach jak piesek,pije z miski,aportuje,sluze jej jako podnozek caluje i lize jej stopy oraz buty pogania mnie pejczem delikatnie bijac-dziwnie bym sie chyba czul jakby inna kobieta choc ja znam,tresowalaby mnie w ten sposob,ale moze pojde na to nie wiem

Gość Tab & caps lock
O to jej chyba chodzi, że poczucie Twojego dyskomfortu związane z obecnością osoby trzeciej ma być elementem poniżającym. A dla niej elementem dominacji, jeszcze większej władzy. Musisz zadecydować, czy Cię to kręci, czy odpycha.

Gość victoriannn
musze sie zastanowic nad tym,ale jezeli ona tego chce to chyba pojde na to,tylko nie wiem czy ona ma patrzec tylko na to cz uczestniczyc jako ta osoba ktora bedzie mnie ponirzac.

Gość annelki
elastyczne pejcze dla twoich dziewczyn victoriannnku www.dyskrecja.pl

Gość Tab & caps lock
Może będziesz musiał czołgać się u stópek obu dam.

Gość macko
i jak było Zazdroszczę takiej Dziewczyny :)