Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani mezatkaaaa

pyt o ciuchy, jak sie ubrac jako mama?

Polecane posty

Gość pani mezatkaaaa

mam 26 lat, dwojke dzieci i rozmiar 36/38. Ogolnie to wygladam na nastolake, wiele osob daje mi 19-20 lat a niektore nawet mniej. No i wlasnie mam takie pytanie a propo ubioru. Lubie sukienki, spodniczki, mini tym bardziej w takie dni jak teraz, latem. I to nie takie dlugie ale do kolan lub krotsze, jednak niewiem czy wypada mi sie tak ubierac jako matka dwojki dzieci? Figure mam ladna jednak wiem ze bycie mama zobowiazuje do czegos...wiadomo nie wystawiam cycow na wierzch,mini nie takie ze dupe widac ale do polowy ud. Mezowi sie podoba taki stroj i ja chce sie dla niego tak ubierac, ale wlasnie czy wypada??? Np teraz na sobie mam sukienke z krotkim rekawem i dekoldem, przed kolana, cala brazowa. Bardzo ja lubie i teraz niewiem czy na spacer z dziecmi zmienic na cos innego??Bo ze niby jak bede wygladac tak przy dzieciach???Moge czy jednak nie bardzo???Niewiem, moze glupie pytanie ale naprawde niewiem, co poradzicie??

Gość ST Ives bay
normalnie sie ubieraj tak jak lubisz. bycie matka nie zobowiazuje do spodnicy za kolana czy bluzki z golfem i obcasow na 2 cm :P

nie przejmuj się! ubieraj się tak jak tobie wygodnie!!! masz 26 lat a nie 80 :P jeśli dobrze się czujesz i dobrze wyglądasz w krótkich sukienkach to takie noś, przecież nie musisz się w worek przyodziać żeby wyglądać "schludnie i odpowiednio" :P

oczywiście!!!!! bycie mamą nie zmusza do tego żeby się zmieniać, przynajmniej jeśli chodzi o strój. tylko pozazdrościć takiej figury. ubieraj się jak chcesz a jeśli twojemu mężowi się podoba to tym bardziej. a niech się mohery gorszą :O

Taj jak opisujesz możesz się ubierac bez obaw, ale przyznaję że niektóre mamuśki przesadzają. wczoraj widziałam; idzie taka z wózkiem, opieczona na solaroum, goły brzuch z wywalonymi wałami tłuszczu i obowiązkowe stringi... jak dla mnie masakra, takie powinny wiedzieć,że bycie matka do czegoś zobowiązuje.

Gość na pierwszy raz
Uważam, ze jak masz figurkę to dlaczego nie. Jak się ubierasz ze smakiem to odsłonięcie ciała w taką pogodę jest wskazane wręcz. Ja niestety nie mogę sobie pozwolić na luksus noszenia mini bo moje ciało zdecydowanie się do tego nie nadaje więc tylko zazdroszczę. Mnie tylko razi jak mamusia popycha wózek z maluszkiem jedną ręką a w drugiej trzyma kopcącego papierosa. To najgorszy widok jaki może być.

miss - ale kobieta z wielkim otłuszczonym brzuchem, czy to matka czy nie i tak brzydko wygląda jak go na widok publiczny wystawi! moim zdaniem wystarczy troszkę samokrytyki! wiem że jest gorąco ale zapewne lepiej by się czuła w ładnej zwiewnej tunice niż w opiętym topie :( przynajmniej ja (pomimo braku wielkiego otłuszczonego, no może troszkę, brzucha) wolę ubrać zwiewną, lekką tuniczkę niż obcisły top, w którym będzie widać każdy zbyteczny centymetr mojego ciała :P

ja szczerze mówiąc nawet przed ciążą jak miałam spoko figurę to wolałam jakoś bardzo się nie rozbierać, po ciąży no to w ogóle zanim się wróci do dawnych kształtów to zapomnij, ale jeżeli ma się ładną figurę to czemu nie. faktycznie te babki z kołem ratunkowym w pasie nie wyglądają zbyt atrakcyjnie, a z papierosem to już masakra!!!

Gość pani mezatkaaaa
wiecie, ja nie pale i taki widok tez mnie odrzuca. Nie chodze na solarium, nie nosze tipsow ani nic z tych rzeczy. Odsloniety brzuch tez mnie nie kreci. Chodzi o to ze jak zaloze taka sukienkre jaka np mam dzisiaj na sobie to jeszcze bardziej mnie odmladza i wygladam juz naprawde na 18-stke. Wiem, ze duzo kobiet by chcialo byc na moim miejscu ale mnie to przeszkadza, bo jak sie ubiore bardziej stonowano, tzn jakies podnie, bluzke nie na ramiaczkach itp to jakos wygladam jak mama, a teraz??To ludzie biora mnie za siostre tych moich dzieci...Glupio mi z tym no ale z drugiej strony dobrze sie czuhje w takich lekkich ciuchach i podobam sie sobie...tzn ze moge tak sie ubierac??dzieki dziewczyna, naprawde mialam watpliwosci i problem z tym, no ale chyba macie racje. I jeszcze jednoi, nie pisze tu o tym dlatego zeby sie chwalic czy cos, tylko o porade. Bo dla mnie to problem, wiem glupie ;)

Gość panda.manda1
oczywiście że ubieraj się modnie - JESTEŚ ZDROWĄ FAJNĄ MŁODA DZIEWCZYNĄ - właśnie denerwują mnie laski które po tym jak wyjdą za mąż lub urodzą dzieci ubieraja sie staroświecko POWODZENIA ! I NIE PRZEJMUJ SIE TYLKO UBIERAJ SIE MODNIE I SUPER

Gość wiesz regres jak faceta
tez bym chciala wygladac na siostre swoich dzieci :) mam ciotke co tak wyglada, w miare wysoka, ubrania rozm 38, piekne grube wlosy do lopatek. jak idzie z 3 dzieci (18, 14 i 9 lat) to mysla ze tylko najmlodszy jest jej dzieckiem a 2 pozostali to duzo mlodsi bracia :D:D:D ciotka ma 37 lat i naprawde jej zazdroszcze

Gość pani mezatkaaaa
z jednej strony to fajne i mile...w mojej bylej pracy jeden koles co mial 20 lat i studiowal zaczal mnie podrywac to jak mu powiedzialam ze mam meza i dwojke dzieci to mi nie wierzyl i mowil ze sciemniam. Ech.... i jak tu przetlumaczyc. A jak bylam na festynie z dziecmi ostatnio to zajelam corce kolejke na trampoline, a ona poszla na kulki w tym czasie. No i zrobilo sie jakies zamieszanie z ta kolejka i facet co to obslugiwal pyta sie mnie: to teraz ty bedziesz skakac, tak??? A ja oczy zrobilam i sie az odwrucilam bi myslalam ze do kogos innego mowi...ale mi bylo glupio. Takie sytuacje nie sa przyjemne...myslalam ze sie zapadne pod ziemie...ychhh

Oczywiscie, ze mozesz sie tak ubierac!!! Bylebys nie przesadzala- zawsze pomysl co bedzie jesli sie bedziesz musiala nad dzieckiem pochylic to wtedy sukienka czy spodnica z tylu do gory idzie... i jak jest za krotka to wiadomo :O Zazdroszcze , ze po 2 dzieci masz taka figure ze mozesz w mini chodzic :)

moim zadaniem możesz się ubierać jak chcesz:) Każdy ma o tego prawo, a to że jesteś mamą to nie wyklucza tego że możesz ubierać się seksownie, nie ekstrawagancko, a jeżeli wyglądasz na młodszą niz jesteś, to się ciesz:) Za pare lat takie rzeczy o których piszesz będą sprawiać Ci przyjemność :)

Gość olelele
Ubieraj się w łachmany śmietnikowe :) Napewno będziesz sexy. Ewentualnie polecam te dla bezdomnych :)