Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolciaa24

sex po pijaku

Polecane posty

Gość karolciaa24

jest wg was lepszy?

Gość karolciaa24
to nikt nie kocha sie po drinkach?

napewno na lekkim rauszu ma się wiecej odwagi na różne perwery i wogóle sie jest bardziej śmiałym i otwartym, ale już na maxymalnym pijaku to porażka raczej będzie, a to sie po 5 min człowiek zmeczy a to fiut nie stoi tak jak powinien.. no na dwoje babka wróżyła..

może i lepszy ale staram się tego unikać .....ale fakt po kilku drinkach można ostro zaszaleć ...;-)

napewno na lekkim rauszu ma się wiecej odwagi na różne perwery i wogóle sie jest bardziej śmiałym i otwartym, ale już na maxymalnym pijaku to porażka raczej będzie, a to sie po 5 min człowiek zmeczy a to fiut nie stoi tak jak powinien.. no na dwoje babka wróżyła..

To nie jest regula, na mnie np. alkohol dziala jak afrodyzjak i nie mam najmniejszych problemow ze wzwodem (wrecz przeciwnie) ... natomiast urwany film to juz inny problem bo szkoda jest nie pamietac ;-)

ja np: robie się zbyt łatwa więc wole nieryzykować nadmiarem alkocholu....no chyba że ..............mmmm;-)

a chooj z ryzykiem:D ja tam lubię ryzykować:D

Jak wszystko co "po pijaku" :O jest nieprawdziwe. :O Bo w takim stanie można i góry przenosić. Nagle cnotki zamieniają się w wyłudzane "klacze" a byle stulejka :O zamienia się w dominatora. :P :P :D :D :D Na szczęście jest coś takiego jak kac :) bo natury nie da się oszukać :D :D :D

Gość jaa25
mam stalego partnera od 10 lat, i niby wszystko z nim moge robic ale czasami jak jestem wstawiona rozne rzeczy przychodza mi do glowy o ktorych bym nie pomyslala na trzejzwo

Gość jaa25
nie pije codziennie:) pozatym łykam tabletki:)

Gość po pijaku to
faceci mają ochotę aLE NIE MAJĄ możliwości porażka

Gość annelki
już nie musisz uprawiać seksu po pijaku i wstydzić się swojego penisa skocz na www.dyskrecja.pl

Właściwie to chciałam powiedzieć że facet po jednym drinku może być ale po jednym piwie to już nie.....jak dla mnie.....nie znoszę odoru piwska...ble....odrzuca mnie podobnie zapach faceta nadmiernie palącego... PS......a tak w ogóle zauważyłam że najintymniejszą rzeczą dla mnie jest całowanie się a nie bzykanie.....🌼

Gość ja tam lubie
sie seksic po paru drinkach,jestem wyluzowana i napalona na meza,ze az milo(sam tak mowi),najlepsze sa imprezki kiedy on nie pije,bo prowadzi,a ja dobieram sie do niego juz w windzie:))

po paru drinkach to czemu nie, ale po pijaku to już wątpliwa przyjemność, skoro na drugi dzień i tak nie wiele się będzie pamiętać

po niewielkiej ilości alkoholu może być nawet ciekawie:p ale po nawaleniu się to marnotrawstwo energii, no i niestety nie wszyscy panowie się wtedy sprawdzają:D