Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiłyBlondynAdam

Jak pozbyc sie dziewczyny z dzieckiem

Polecane posty

Gość MiłyBlondynAdam

Hej.Mam problem z dziewczyna, a własciwie ex dziewczyna.Moja była przyjechała do mnie do Niemiec z małym dzieckiem( nie moim,oczywiscie).Mieszkalismy pol roku i doszedlem do wniosku,ze to nie to.Nadal kocham moja piewrsza dziewczyne,z ktora bylismy 5 lat razem.Odnowilismy nasze stosunki i wiem,ze ona tez chce wrocic do mnie.Problem tylko z ta ex z dzieckiem.Placze,ze nie ma gdzie wracac.Co zrobic?

Gość MiłyBlondynAdam
Chcemy do siebie wrocic(mowie o mojej dziewczynie zktora byłem 5 lat)ale jak mamy zamieszkac razem jak ta byla zdzieckiem mieszka ze mna.Szkoda mi jej bylo ale nie bede z nia do konca zycia mieszkal bo nie ma gdzie.

Gość MiłyBlondynAdam
Niech ktos mi cos poradzi

Gość krokodylica
Pomóż jej znaleźć coś do wynajęcia, albo poradź, żeby popytała po swojej rodzinie.

Gość dimon
ale sie wjebales

Gość MiłyBlondynAdam
Ona nie pracuje tutaj w Niemczech,nie zna języka.Ma małe dziecko.Wiec nie ma jak isc do pracy.Do Polski tez zbytnio nie ma gdzie wrocic.Juz nie wiem co robic?

Gość a ja nie dam
Czemu zgodziłeś się na mieszkanie z tą z dzieckiem? Dziecko Tobie przeszkadzało ? Dlaczego dopiero jak odezwała się ta, z którą byłeś 5 lat, postanowiłeś zostawić swoją obecną konkubinę?

Gość MiłyBlondynAdam
Za dwa tygodnie ma do mnie przyjechac moja byla narzeczona.Ona wie o tej sytuacji ale oczywiscie musze ją rozwiazac do jej przyjazdu.

Gość ale się wpakowałeś chłopie

Gość MiłyBlondynAdam
Ja ją chyba bede musiał naprawde wywalic z tym dzieckiem.

Gość tutek-srutek
to poszukaj lokatorce faceta :D serio! nie masz jakiegos kolegę którego nie darzysz zbytnią sympatią, zrzuc na niego ten balast :P

Gość tutek-srutek
albo wywal ja, niech pojdzie gdzie trzeba po socjal! moze ulokuja ja w jakims mieszkaniu komunalnym?

Gość MiłyBlondynAdam
Ona nie ma obywatelstwa niemieckiego,nie pracuje tutaj i nic jej sie nie nalezy.

zamieszkajcie wszyscy razem i załóżcie sektę. Będziesz miał dwie żony i zastepy dzieci a może z czasem jeszcze więcej żon. Musisz tylko wymyślić jakąs ideologie i swój własny styl.

Gość MiłyBlondynAdam
Wpakowalem sie jak podlotek,az mi wstyd.

Gość ale się wpakowałeś chłopie
powiedz jej, ze nic z wami nie będzie, bo kochasz tamtą i to z nią chcesz być. I że za 2 tyg przyjeżdża. Nie rozumiem, co to znaczy, ze nie ma gdzie wrócić. Wziąłeś ją z ulicy czy co? Poza tym to, ze z nią byłeś, nie znaczy, ze masz jej teraz zapewniać mieszkanie, to nie twoje dziecko, no dajże spokój.

Gość MiłyBlondynAdam
mam ją spakowac i dzieciaka i zamknac drzwi?

Gość wódeczka czysta i piwko zimne
Zadzwoń po Policję niemiecką i niech ją usuną! Skoro to nie Twoje dziecko to niech ojciec biologiczny płaci na nią i dziecko, które społodził!

Gość victoria victoria>>>!!
no,dziwna sytuacja,czy ona wie ze twoja ex przyjezdza za 2 tyg.?

Gość tutek-srutek
MiłyBlondynAdam to pojdzie do Siostr Niepokalanek :p na ulice nikt jej nie pozwoli isc... serio! moja ciotka w belgii miala podobna sytuacje i pomogły jaj takie wlasnie siostry miłosierdzia :)

Gość MiłyBlondynAdam
Ona mieszkała z siostra i jej mezem w jakims wynajetym mieszkaniu.Oni wyjechali do Anglii do pracy,Poklocili sie bo byla nawet nie podziekowała im za pomoc.Jej siostra siedziala z jej dzieckiem i swoim a byla pracowala

Gość tutek-srutek
p.s a po co jej obywatelstwo? przeciez jest obywatelka UE, na bank jej sie coś należ! poszukaj w necie...

Gość otwórz i zamknij za nią
drzwi, bądź gentelmanem

Gość MiłyBlondynAdam
wie,ze przyjedzie tamta

Gość otwórz i zamknij za nią
to kup jej bilet do Anglii. Spakuj rzeczy, a na wierzch połóz białą różę :classic_cool:

Gość tutek-srutek
oki będe pisałą miłosiernie :) a nie możesz jaj pomóc znalezc jakies sprzatanie chociażby? czy ona całkowicie byla na twoim utrzymaniu?!

Gość tutek-srutek
jakby miala kilka domów mogłaby wynajac pokój u kogos a ty nie mialbys wyrztow sumienia ze ja wywaliles na zbity pysk i to jeszcze z dzieckiem, ile ono ma lat? :(

Gość MiłyBlondynAdam
23 lata.Dziecko ma niecałe 3 latka.Jak byla u mnie to ja i dziecko utrzymywalem

Gość tutek-srutek
wow to tyle co ja i moja córeczka :D serio! ale sie dziewczyna wkopała... czemu nie pracowałą? dlaczego pozwoliles jej siedziec w domu i ja utrzymywałes, aha a co z dzieckiem, nie czujesz chociaz minimalnego przywiazania, jak ono do ciebie? boze najbardziej szkoda berbecia...:(