Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Audżelikaa_

O co chodzi?

Polecane posty

Gość Audżelikaa_

sytuacja wygląda tak: poznałam fajnego faceta. spotkalismy sie 3 razy. rozmawiliśmy w czwratek, umowilismy sie na piatek. powidzialam ze zadzwonie jak skoncze prace i jak bede wolna. dzwonię 2razy, nie odbiera... dziwne...sam wyszdl z propozycja spotkania. nie jest to jakiś szczeniak. ma 29 lat i 8 letnie dziecko. nie odebral, nie oddzwonil, zupelnie nie wiem dlaczego, skoro sam proponowal spotkania. przeciez mogl nie proponowac, albo zwyczajnie powiedziec ze nie chce sie ze mna spotykac. ????????????????????????????????????????????

Gość Audżelikaa_
skoro zapomnial to mu przypomnialam o sobie...dzwonilam przecież... :P

Gość ajnołitandajfilit
żona mu nie pozwoliła :classic_cool:

Gość Audżelikaa_
jest daaawno po rozwodzie

Gość dimon
dupczyl pewnie byla

Gość Audżelikaa_
ale z czym mnie oszukał? nie rozumiem takiego zachowania...29 lat i postepuje jak szczeniak...to nie mozna zwyczjanie powiedziec?? słuchaj, nie chce sie z toba spotykac! sam proponowal spotknia... nawet jesli szukał ze tak powiem rozrywki...do niczego miedzy nami nie doszlo, a nie jestem jakaś krzywa, głupia czy jaka...

Gość Audżelikaa_
moze cos mu wypadło...ok. rozumiem. ale czy nie mozna oddzwonic?wyslac smsa?napiać na gadu?na nk miał czas wejsc...

hha to napisz do niego czy cos sie nie stalo jesli nie odpowie to znaczy ze Cie olał i masz jasnosc

Gość Audżelikaa_
nie chce sie płaszczyć przed facetem... dzwoniłam wczoraj 2 razy, nie odebrał ani nie oddzwonił...poprostu wierzyć mi sie nie chce ze facet w tym wieku, wydawaloby sie odpowiedzialny, moze sie tak zachowac...:O

no to uwierz widocznie Cie nie chce moze przemyslał sprawe ze mu nie odpowiada twoja osoba i tyle ty tez daj na luz i zajmij sie czyms innym albo kims innym i nie rozpaczaj nad jakimś meskim osobnikiem

Gość Audżelikaa_
przemyslal sprawe...ok. ale nie mozna tego powiedziec??? tak trudno?? boze!! nienawidze factów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

heheh frustracja :D w pewnym sensie cie rozumiem ze sie zloscisz trzeba bylo go zlać wczesniej zanim on to zrobił :D zreszta jestes pewna ze chcialas pakowac sie w zwiazek z facetem z dzieckiem?

Gość Audżelikaa_
trzeba bylo go zlać wczesniej... haha! ale dlaczego mialam go zlewać skoro mi sie podoba i dobrze sie przy nim czułam???? a po 3 spotkaniach nie przeiwdzialam ze on mnie oleje... zreszta nic na to nie wskazywalo, sam chcial sie spotykać.

Gość Audżelikaa_

Gość Audżelikaa_
:(

Gość Audżelikaa_
up