Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nghnjhjnhnh

moj byly facet z uporem maniaka co 2-3 tygodnie przypomina sobie ze mnie kocha

Polecane posty

Gość nghnjhjnhnh

co zrobic z takim namolem? nie jestesmy ze soba 4 mc on toksyczny i chyba nawet psychopatyczny typ straszył szantazował przesladował itp oczywiscie mnie udało mi sie uwolnic ale nie obyło sie bez szantazy ze sie zabije itp ale co jakis przypomina o sobie w sumie co kilka tygodni wczoraj znowu pisał ze sie zmienił i jest innym czlowiekiem ze kocha oraz ze jak nie odbiore telefonu idzie skoczyc z mostu ech wyłaczyłam tel na noc rano odczytałam ze straszył mnie z tej wielkiej milosci gdyz nie wiem juz co zrobic zeby do mnie dotrzec ja 23 on 22

Gość odpuścić sobie
i nie przejmować bzdurami :)

Gość nghnjhjnhnh
niby sie nie przejmuje ale na poczatku było strasznie;/ wiem ze jego groźby sa śmieszne i nierealne tylko zastanawiam sie gdzie mezczyzni maja godnosc

Za każdym razem uprzejmie, z uśmiechem i stanowczo powtarzać - Przykro mi, ale nie już nigdy będziemy razem. Kochaj mnie jesli chcesz. I proszę nie dzwoń do mnie i pozwól mi żyć własnym życiem. Bez Ciebie.

skad jesteście w ogóle :P hehehe Kiedys miałam podobną syt. tez mnie straszył,ale nic sobie z tego nie robiłam.. nie bede z kims tylko dlatego, ze mnie szantażuje !!