Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość demoniclooz

Dziewczyna zarzuca mi oszustwo

Polecane posty

Gość demoniclooz

Witam mam taki dość duży problem bo dziewczyna zarzuca mi ze ja okłamuje. Jak mogę jej udowodnić ze jej zarzuty są błędne? Bardzo proszę o szybką pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny.

Gość Piekny dzien...
A w jakiej sprawie niby Ja oszukujesz?

Gość demoniclooz
mowi ze zarywam do innych dziewczyn a to nie jest prawda.

Gość kiziamiziaaaaaaaa
a na jakiej podstawie tak twierdzi?

Gość demoniclooz
ktoś jej pościł jakieś plotki i teraz tak jest.

Gość demoniclooz
ludzie pomóżcie mi proszę .!!

Gość kiziamiziaaaaaaaa
nie drzyj się! musisz porozmawiać z panią swego serca. najlepiej skonfrontować się bezpośrednio z plotkarzem.

Gość demoniclooz
co do rozmowy z moja dziewczyna to moze byc trudno bo ona nie chce ze mna rozmawiac :( a plotkarz niestety nie mam jak :(

Gość olej to sama przyjdzie
gdzie ona takiego drugiego znajdzie.? Pokaz jej jak jest bez Ciebie to sie przestanie rzucac. A jak wierzy w plotki to jest szczylowa i nie nadaje sie do tego zeby cyc z kims. Przeciez zawsze jej ktos cos moze powiedziec. Ona musi dorosnac.

Gość aqaaaaaaaaaaaaaaa
musi miec jakies podstawy ;) pewnie widziala jak rozmawiasz z kolezanką i jest zazdrosna;) musisz troche otworzyc oczy, bo faceci mają to do siebie ze czesto czegos nie dostrzegają :P

Gość demoniclooz
Ale do niej zarywa duzo typow i jesli ktoremus sie uda (a to jest mozliwe bo mowi ze mnie znienawidzila) to ja strace a za wszelka cene tego nie chce :( Dlatego pisze tutaj co mam zrobic zeby mi uwirzyla :(

Gość to juz przegrales
ona po prostu szuka pretekstu zeby byc z innym a ty jestes glupi. Na sile jej nie utrzymasz.

Gość demoniclooz
jeszcze nie przegralem bo znam juz ja ponad dwa alta i wiem ze jesli okaze sie prawda to co mowie to ona mi wybaczy i wszystko bd tak jak dawniej :( tylko dajcie mi pomys lajk moge jej to udowodnic :(

Gość demoniclooz
no powiecie mi czy nie? :(

Moim skromnym zdaniem ;) musiales ja kiedys zawiesc, ze teraz ci nie wierzy. Odbudowac zaufanie do kogos klamliwego jest trudno. No coz, ale probuj ;)

Gość mowimy Ci caly czas - olej

kup kwiaty, ubierz się ładnie, wyperfumuj i jedz do niej, przeproś ją za to JEŻEL KIEDYKOLWIEK DAŁEŚ JEJ POWODY DO ZAZDROŚCI, powiedz że te 2 lata świadczą o tym ze miedzy wami jest szczere uczucie, poproś o szanse sprostowania wszystkiego, powiedz jej ze przecież ona jest całym twoim swiatem i że byłbyś skonczonym debilem szukając kogokolwiek innego bo ONA jes najwspanialsza pod słońcem, razem z nia doprowadz do konfrontacji z tym "plotkarzem" musisz do niej pojechac, bez ostrzeżenia i bez zapowiedzi, zaskoczyć ją i nie ustąpić, ona jeśli Cię kocha to musi dac Ci szansę, takie sprawy załatwia się wyłącznie w 4 oczy, powidzenia

Gość Beznadziejna sytuacja
trzymaj sie powyzej rady, b dobra :)

Może to słabe pocieszenie, ale czasami jest tak, że dziewczyna takimi tekstami robi grunt pod to, żeby z Tobą zerwać. Ja bym do niej zadzwonił i powiedział "Kotku o co ty się martwisz? Wytwarzasz jakieś problemy na podstawie tego co ktoś ci powie? Związek opiera się na zaufaniu więc musisz się zdecydować komu ufać. Mi czy jakiemuś plotkarzowi?"

heh... Szczerze mówiąc to ja bym z tymi kwiatami nie przesadzał bo wyglądałoby to jak przeprosiny za coś czego nie robisz, prawda? Lepiej poczekać aż odbierze i z nią pogadać.

Gość musza byc powody, ze tak mowi
lubisz flirtowac? masz duzo "kolezanek"? postaraj sie jej na spokojnie wytlumaczyc, ze moze Ci ufac

Moja dziewczyna jest strasznie o mnie zazdrosna. Czasami zdarzało się nawet tak, że umawiałem się z nią w pubie i czekając na nią, dosiadały się do mnie jakieś laski i same zagadywały. Ale nigdy nie miałem problemów, żeby jej wyjaśnić sytuację. Ona wie, że gdyby coś było to bym jej powiedział. Musisz ją zapewnić o tym, że ona jest tą, z którą chcesz się spotykać. To naprawdę działa i uspokaja druga osobę.

Gość pare slow na temat
do hmmm01: Zwiazek opiera sie na zaufaniu, ale zaufanie sie zdobywa a nie jest ono czescia zwiazku z zalozenia i od samego poczatku. Nic dodac i nic ujac z wypowiedzi Beletrystyki. Trzeba kobiete przekonac ze jest ta jedna, jedyna, bo ona sama siebie nie przekona, tym bardziej jesli miala jakies sygnaly od innych osob. Podstawne czy nie.

Gość Beznadziejna sytuacja
te kwiaty to KONIECZNOSC i to jakis porzadny bukiet, nie jakies polamane badyle