Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 98u089u98u98

dlaczego kobieta dla dobrego ruchacza zostawi swojego chlopaka/meza??

Polecane posty

Gość patologiaaaaaaaaaaaa
jak się nie podoba to nie czytać.ja nie zmuszam.i widzę,że Ty jesteś na niskim poziomie,ponieważ potrafisz tylko krytykować innych.a ja argumentów to takich osób jak Ty nie zamierzam wypisywać,ponieważ nie jest to potrzebne.nie prowadzę dyskusji z ograniczonymi osobami.

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
patologiaaaaaaaaaaaa- a czy ja napisałem ze nie masz do tego prawa? porównałem tylko wasze poglądy na płec przeciwną.

nie ma sensu tu pisać,bo ludzie bardzo ograniczeni i uważają się za najmądrzejszych...jedynie Ty prezentujesz bardzo niski poziom,niższego nie można...Nawet ja Cię nie przebiję.Trzymaj się

ok,ale będąc w moim wieku też zapewnie zmienią Ci się poglady po pewnych przejściach.tyle w tym temacie

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
patologiaaaaaaaaaaaa- Ty tez się nie puszczaj! - znaczy tez się trzymaj! ha

Gość ide do nieba przez piekło
patologia ia dania Spodziewałem si wycieczki osobistej w momoim kierunku, takie to niczego innego nie potrafia jak sie argumenty koncza. do - ja wiem ze dominik jest Zgadzam sie w 100% babki wykazuja zdecydownaie większy pragmatyzm, kalkuluja. patrzą czy bedzie im dobrze czy nie - nie liczą się z facetem jedyna miłosc kobiety do faceta to jest matki do syna ona jest taka bezinteresowan, reszta to układ mniejszy lub wiekszy ;)

idź dziecko do szkoły,bo czytac nie umiesz ze zrozumieniem.nie ruszają mnie takie teksty,więc jeśli Ci ulży to pisz tak...

Gość wszystkie takie są a mówia na
facetów:D to baby najczęśćiej zdradzają i mają pusto we łbach:D

jak już pisałam,nie ma sensu wymieniać z Wami argumentów,dlatego nie mam zamiaru tego robić.jedna wielka dziecinada...chyba nastolatki zakładają te tematy a potem jedna osoba pisze sama ze sobą tylko nick zmienia.Żenujące

Gość w ogóle jedyna miłość
to jest matki do dzieci innej nie ma.

Gość ide do nieba przez piekło
nom i dobrze napisane matki do dziecka innej nie ma :) patolgoa gówniaro jedna, jaka ty głupia jesteś :D:D

Jedyna prawdziwa miłość to: mężczyzny do kobiety i mężczyzny do jego dzieci, ponieważ wypływa ona z głębi jego serca i rozumu.. Miłość u kobiet nie występuje, to tylko reakcje chemiczne w jej mózgu. Gdyby kobieta nie miała instynktu macierzyńskiego i popędu seksualnego to ludzie dawno by wygineli. Mężczyźni nie posiadają instynktów ''tacierzyńskich'' a jednak chcemy mieć dzieci.

Gość toxicityyy
dominik podaj link do badan popierajacych to co napisales :D

Do tego nie trzeba badań żeby takie wnioski wyciągnąć. Wystarczy uważnie obserwować, niestety ty pewnie jako kobieta nie jesteś spostrzegawcza, dlatego to co napisałem jest dla ciebie nowością.

Gość toxicityyy
Oj Dominiku, zyczę Ci więcej wiary w ludzi :) Nie w miłość, bo ta jest tylko splotem reakcji chem. zachadzących w mózgu, ale w człowieka... 🖐️

Gość ToJEstPasjjaa
uwielbiam czytac posty dominika :D:D macie jakies jego tematy? chetnie poczytam