Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 98u089u98u98

dlaczego kobieta dla dobrego ruchacza zostawi swojego chlopaka/meza??

Polecane posty

Kobiety nie posiadają tak rozwiniętej części mózgu odpowiedzialnej za uczucia jak mężczyźni. Kobiety kierują się wyłącznie pierwotnymi instynktami i nic na to nie poradzisz. Miłość jest zawsze tylko jednostronna od strony mężczyzny a dla kobiety to tylko seks.

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
Podałem to jako ciekawostkę, przecież nie wiem czy tak faktycznie jest!

Gość danina
Ty masz swoje doświadczenia a ja swoje. Nie ma zasady ale to o czym piszę nie jest z serii bajek. Kobiety z tzw wyższych półek bardzo często mają podwójne życie, o mężó i rodziny dbają ale sex mają z mężczyznami którzy nie mają szans aby być ich mężami. Każdy ma taką wiedzę jaką sam doświadczył, widział lub zna ze swojego środowiska. Mężczyzni z kasą pewnie napisaliby tu podobnie o swoich żonach i kochankach, nie każda kochanka może kiedykolwiek zostaćich żoną bo po prostu popsuje ich dobry wizerunek. Ech życie..

11:34 [zgłoś do usunięcia] dominik1000 Kobiety nie posiadają tak rozwiniętej części mózgu odpowiedzialnej za uczucia jak mężczyźni. :D:D:D:D:D:D no facet... troszkę Cię poniosło z tą prowokacją :D:D:D:D :D:D:D:D:D:D

sorry, zapomniałam o radzie dla Dominka :D może jak już sobie wypatrzysz, jakąś fajną kobietę, to daj jej do ćwiczenia "leniwe ósemki" :D:D:D to dobre ćwiczenie na rozwijanie obu półkul :D:D:D

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
wertyukikjhgf- pewnie dlatego że nic nie trwa wiecznie, zresztą w drugą stronę też tak jest, moje zdanie jest takie, lepiej już się rozejśc niż zdradzac.

Skoro mnie poniosło to jak wytłumaczysz nieumiejętność kobiet do nawiązywania jakichkolwiek relacji z drugim człowiekiem. Kobieta nie jest zdolna do koleżeństwa, przyjaźni, miłości. Jeżeli miałybyście taki sam mózg jak mężczyźni to nie miałybyście z tym problemu.

Gość ide do nieba przez piekło
dania tobie się chyba coś poprzestawiało :P Jaka kobieta z wyższej półki? Co zdradza męża z facetem u którego szans i tak nie ma? Co ty dziewczyno bredzisz? :P

Gość nie wiem co z tym światem
jest od cholery złych ruchaczy: najgorszy wariant to po 5 sekundach bez gry wstępnej kaleka intelektualny pyta kobietę " dobrze ci było?" i nie jest to coś co występuje wprzyrodzie raz na 100 przypadków, niestety

Kobiety żadko mają "mózg" analityczny, nie potrafią wyciągąc wniosków same wiec też i imponują im inteligenti faceci ;) To też wyjasnie czemu postępują tak jak postępują

Gość danina
wyjaśniam co miałam na myśli; szans nie ma facet aby zostać jej mężem a nie jak błędnie zrozumiałaś kobieta. Kobieta może spotykać się z facetem który , z góry wiadomo, nie ma szans zostać jej mężem bo jest zbyt ubogi.

''dominik1000 --> ty juz wiecej nie pij.'' Nie przyrównuj mnie do siebie. Ja alkoholu nie piję w ogóle, to że ty musisz się ochlać co niedziele to nie znaczy że my mężczyźni też.

Czyli wszyscy faceci co nie zarabiaja dużo nigdy nie zostaną męzami :D Idz do psychiatry i powiedz to co tu napisałaś a gwarantuję ci że wyprowadzą cie w sweterku wiązanym z tyłu na kokardke :)

Gość dartar
oł jeee, moja znajoma ma właśnie takie podwójne życie. Bogaty mąż wiecznie w delegacjach i biedny kochanek bez szans na coś więcej jak bzyk kiedy pani tylko zechce:-)))

Gość dominik niezly projekt z ciebi

Gość patologiaaaaaaaaaaaa
każdy dobrze wie,że faceci to chamy,którzy myślą tym co mają w spodniach i prawie żaden z nich nie posiada mózgu.Nie myślą o uczuciach innych tylko zdradzają na prawo i lewo.Kobieta się zakocha a facet ma to gdzieś i zostawi ją nawet po ślubie i nawet jak mają dzieci.Dla facetów nie liczy się nic.potrafią tylko ranić i prowadzać się z pustymi laskami z wielkim biustem i opalenizną z solarium. Taka jest smutna rzeczywistość

do patologiiiii Z doświadczenia wiem że dziewczyny co wiąza sie z kolesiami co zdradzaja z pustymi lachonami - tak to nazwe same przewiajają sie przez patologie

Gość danina
wysyłaj do lekarza ludzi na innych forach bo tutaj mowa o czymś innym, nie mieści się tobie w głowie że tak bywa- twoja sprawa, biedni żenią się zbiedynymi zakochanymi w nich kobietach. Kobiety wychodzą za mąż za biednych bo nie znają innego świata i to dla nich jest norma. To o czym ja piszę dotyczy innego świata, nie mówię że lepszego, innego. Lepiej przyjmij to za fakt a nie pluj się niczym idealistka ze świata młodych

każdy ma swoje zdanie.nie musi ono być takie jak innych...

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
patologiaaaaaaaaaaaa = dominik1000- tyle że w żeńskim wydaniu!

po pierwsze jestem facetem, po drugie nie obracaj kota ogonem bo z takimi to sobie szybko daję rade po trzecie sama jestes materialistą bo to co wypisujesz tak włąsnie wygląda - tak jakby ludzie sie dobiereli pod kątem statusu majątkowego Jeszcze usilnie stoisz w przekonaniu bo tak jest - nie jest

Wniosek z dyskusji jest tylko jeden. Mężczyźni nie mają szans na założenie szczęśliwej, trwałej, kochającej rodziny. Nawet posiadając dobrego męża i dzieci, kobieta jest zdolna do zdrady.

no następna z braku argumentów pattologiaaaaaa zacznie człowieka poczuczac kto co i do czego ma prawo :) Niski poziom niski, może znadzie sie wyższy? :D

Gość ja wiem ze dominik jest
nie teges... i nie bardzo obejmuje rzeczywistosc :D ale to jest fakt - kobiety zawsze byly pragmatyczne, SWOJEGO dobra nie porzuca nigdy dla kogos liczy sie tylko orgazm, perspektywa na dobrobyt przy czy to drugie przegrywa na szali z tym pierwszym, jesli go brak facet np taka wstrzemiezliwosc seksualna ma WLICZONA w swoj zyciorys zawsze - kobieta zachodzi w ciaze i nie ma dyskusji jesli facet nie domaga i kobieta nie ma seksu, przestaje byc facetem i kobieta ma przyzwolenie na zdrade, a 99 procent z was powie, ze w takiej sytuacji jest chociaz czesciowo usrpawiedliwiona

Gość danina
to ty generalizujesz , nie przyjmujesz że jest taka opcja i że tak się dzieje. Nie martw się , jak nie masz kasy to wcale nie znaczy że nie spotkasz swojego szczęścia:-) Tak jestem materialistką , pokaż kto nie jest,nawet papież nie rozdaje kasy:-)

Gość do dominik
To żeś sobie projekta wymyślił, nie wierzę że można tak pieprzyć jak potłuczony. :P

nie jestem dominikiem w ńskim wydaniu.chyba każdy na forum ma prawo wyrazić własne zdanie,więc je wyrażam.a jak komuś nie pasuje niech nie czyta i tyle

Gość danina
wysy łasz do lekarzy, zarzucasz niski poziom, pieszesz banały i kreujesz na jedynie mądrego. Spadam-dziękuję za uwagę.