Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Chce romansu z zonatym facetem!

Polecane posty

O ja pierdziele! Z tym sloneczkiem to teraz dowalilas 'migotka'. Zgadzam sie z Toba w 100%. Dorosli jestesmy, mimo moich 24 lat zycie zdazylo mi juz poukladac w glowie. Skoro dwoje ludzi chce czegos wiecej to czemu by nie? Nie mowimy tu o nagminnej zdradzie, tylko o jednorazowej przygodzie. Czasem tak jest, ze emocje sa w powietrzu. I szcerze mowiac, nie uwazam ze jest to koniec swiata jak raz sie pojdzie na spontan.Zalowac czy tez nie zalowac po wszystkim - to juz inna kwestia. Ale podobno lepiej sprobowac i zalowac, niz zalowac ze sie nie sprobowalo... Ps. Kurestwo to inna kwestia, nie na tym forum i nie w tym temacie.

Gość zapach pomarańczy...
Usłyszane:) Rozmowa dwóch żonatych facetów o kochankach: -Jak tam twoja dupa? - A jak twoja? Jak będziesz chciała, prawie każdy facet skorzysta i wykorzysta twoje ciało. A rozum przyjdzie po szkodzie:) I lepiej ucz się na cudzych błędach, nie będzie bolało:)

Gość Panna_migotkaaaaaaaa
i znowu kobiety sa na przegranej pozycji.... powiedz mi dlaczego to On ma wykorzystać JEJ ciało?? poki co to narazie zapowiada się że to ona zrobi sobie przyjemność i wykorzysta jego:D

Gość zapach pomarańczy...
A to pytanie zadaj facetom?

Gość ldsjgosbjoijvoe
Ja tobie autorko proponuję porządnie ale to porządnie pieprznąć się w łeb (może byc mur, ściana,drzwi ,cokolwiek) potem kocim chodem podejść do ów wybranka i spytać czy cię nie przerżnie bo widać żeś kurewką zalatujesz na kilometry haha

Gość ldsjgosbjoijvoe
tu ostatnio była taka jedna co to topik założyła i się zaliła -tez z żonatym się zadawała. Zaszła z nim w ciążę, on żony nie zostawił i co? i dupa. No chyba że tobie odpowiada tkai układ, choćby jednorazowo,tylko pamiętaj żeby ci zapłacił, najlepiej gotówką :)

Migotka jakbys czytala w moich myslach! Nie jestem jakas tam roztrzesiona lolitka czy galerianka, ktora bedzie plakac po szkodzie. Nie latalabym za nim, sledzila czy rozbijala jakiekolwiek rodziny. Jestem mloda kobieta - swiadoma swojej atrakcyjnosci. Facet mnie pociaga i tyle. Marzy mi sie na chwile zapomniec z nim. Pieprzyc te wszystkie zasady i moraly. No wlasnie, moze jacys zonaci mezczyzni udziela glosu na ten temat?

Fruuuuuu - chyba złe forum wybrałyśmy. nikt nas tutaj nie rozumie. myślałby kto ze wszyscy tacy święci są :P

takie nastoletnie gowniary mozna usprawiedliwiac wiekiem... nie mam ochoty prawic morałow ae w sposobie wypowiadania autorki jest taka drazniaca bezczelnosc ze az czlowieka cholera bierze..

ja powiem szczerze tez mam ochote na romans. moze nawet nie na sex (bo sexu nie lubie, ale moze z innym partnerem bym się przekonała :P ) ale nawet na całusy czy "pokręcenie". jesli jest coś w powietrzu i czują to obie strony... :D to facet powinien się ogarnąć i nie dopuscic do takiej sytuacji skoro ma żonę. wiecej winy lezy po stronie faceta, niz dziewczyny ktora tylko proponuje/ ma chęć. (przeciez rownie dobrze dziewczyna moze nie wiedziec ze facet żonaty i co wtedy? )

nastoletnie gowniary usprawiedliwiac wiekiem???? weź się puknij. dla mnie wiekszym kurestwem jest grać w słoneczko i robic sobie dzikie orgie i zawody seksualne w wieku 14 lat na co drugiej imprezie (o ile nie na kazdej), niż to że dorosła kobieta ma ochotę raz spotkać się z mężczyzną ktory ją pociąga.

Nie chce zeby rodzine dla mnie zostawial, nie chce tez z nim w ciaze zachodzic. Kolezanka jakas niedoedukowana musiala byc, skoro nie wie jak sie zabezpieczac. Nie chce dlugotrwalego romansu - tylko jednorazowej przygody. Jak migotka ujela 'zrobic sobie przyjemnosc' z tym facetem. Nie uwazam, ze chec zapomnienia z zonatym mezczyzna - zaraz robi ze mnie kurewke. I nie, nie pojde pierdyknac sie w glowe - bo mysle ze nic takiego strasznego nie robie. Wrecz przeciwnie - fantazjowanie jest jak najbardziej ok!

Dzieki za szczere zyczenia - dopisz do listu do Swietego Mikolaja i z niecierpliwoscia czekaj do Grudnia! :D

a no własnie, pomyślec sobie mozna... :d ja tez tylko mysle i mysle ale raczej niz z tego nie bedzie :P przeciez nikt nie powiedział że Ty z nim to zrobisz na pewno :P a teraz sie przyznać, wszyscy ktorzy sie wypowiadają tutaj, czy zawsze byli do konca wierni i szczerzy? i nigdy nie mieli nawet MYSLI jakby to bylo gdyby ??? :P

"a teraz sie przyznać, wszyscy ktorzy sie wypowiadają tutaj, czy zawsze byli do konca wierni i szczerzy? i nigdy nie mieli nawet MYSLI jakby to bylo gdyby ??? " mysli to moze miec kazdy. na mysli sie nic nie poradzi. co innego zamiary i plany.

"Facet jest atrakcyjny, ja jestem mloda i ladna to czemu by nie skorzystac?" Argumentacja na poziomie czystego popędu :D Każda młoda i chętna na romans z żonatym facetem może o tym szczerze porozmawiać ze swoją... matką: - Mamo, czy to prawda, że każda kobieta powinna chociaż raz w życiu przeżyć skok w bok? - Tak, córuś. cieszę się, ze Ciebie mam. Co powie tata... ************* http://www.youtube.com/watch?v=amiajGRZBwk ************* :p

Gość daj mu znak
zdejmij gacie i rozłóż nogi , i nie myj się to jakby cię nie zauważył to zwącha sprawę i może cię przeleci , i tak cie przeleci pare razy a potem zostawi, co mu tam przecież to na ciebie każdy powie ze jesteś kuuuurwą a nie na niego, a moze i pomordzie od zony dostaniesz. opisz kiedys swoje wrazenia

Gość a propo
ooooooo a to blać

Gość a propo
a gdzie te łajdaczki?

Gość stuknij sie porzadnie mlotkiem
w glowe, moze ruzsa sie szare komorki :o

Gość Żonatyyyyyyyyyy
Fruuuuuuuuuuuuuu....oby takich jak ty kobiet jak najwiecej było z takim podejsciem......CMOK!!!

Gość miia555
nie ładnie , oj nie ładnie, nie stać cię na znajomość nieobciążoną cudzym nieszczęściem? karma dopada takie elementy prędzej czy później. nieżonaci się tobą nie interesują? pewnie mają instynkt samozachowawczy.

Gość Fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
No nareszcie jakis facet sie odezwal i do tego utwierdzil mnie w przekonaniu ze konca swiata jednak nie bedzie :-) Uwiode...zapomne sie...a po wszystkim bede miala co wspominac!

Gość herwoje
ja mam okazje.... ale nie chce... zbyt cenie siebie, aby stac sie lekarstwem na nude w czyims zwiazku... ;)

Gość Fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Rozumiem i nie krtykuje. Wrecz przeciwnie. Roznica miedzy nami jest jedynie taka, ze ja chce. Bo i ja szanuje siebie.

Gość musze to przemyslec
albo sie boisz ze zle wypadniesz i facet szybko zacznie sie nudzic. Fruuu , probuj. Zycie przed Toba. Widac facet ma w domu jaks zasuszona kurwe co sie za obraczke rozkraczyla. Korzystaj. Zycze Ci szczescia

Gość herwoje
ze niby ja boje sie, ze zle wypadne? jesli tak, to nie, nie boje sie... mam takie zasady i tyle... i zeby nie bylo watpliwosci- Autorko, nie krytykuje Cie, kazdy wybiera swoja droge. I nawet nie mialam na mysli tego, ze Ty mozesz siebie nie szanowac.