Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Chce romansu z zonatym facetem!

Polecane posty

Gość gtry6
ale masz problem, 40 latkowie zonaci to najlatwijesze co moze byc, wiekszosc z nich czyli pewnie 99% (ta reszta to pewnie kocha zony i ma udane malzenstwo) z wielka checia porucha dwudziestki bez zobowiazan

Twoje zachowanie jest niemoralne bo wiesz, że ma rodzinę a mimo to chcesz z nim romansu, ale... Ty jesteś WOLNA i to on będzie świnią jeżeli odpowie na twoje sygnały, ale tak jak ktoś napisał- jesteście dorośli a każdy ponosi konsekwencje swoich czynów prędzej czy później.

Gość aqaaaaaaaaaaaaaaa
^^ dokładnie ;)

Gość Meleńka 88
Fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Czy Ty chciała bys być na miejscu jego żony ? Chciala bys byc zdradzona przez swojego męża?

Gość musze to przemyslec
Twoje zachowanie jest najnormalniejsze na swiecie. Jestes mloda zdrowa kobieta i masz zapotrzebowania seksualne. Gdyby zony takich facetow myslaly tak jak Ty to mezowie by ich nie zdradzali.Szanse masz tym wieksze im wiekszym tepym aseksualnym tlumokiem jest zona tego faceta.

Gość Fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Nie chcialabym byc na miejscu jego zony i owszem - rowniez nie chcialabym byc zdradzana. Jednak prawda jest taka, ze nie martwie sie tym i nie zawracam glowy. Bo po co? Ochote mam na faceta, to po co psuc atmosfere? Zaprzatac sobie glowe myslami typu' co i jak pozniej?co ludzie powiedza?a on to ma zone...' wydaje mi sie zbedne. Zadnego pozniej nie bedzie a i jak facet madry to zona sie nie dowie o niczym. Ps. Musze przemyslec - mam cicha nadzieje, ze ta jego zona jest antyseksualna na maxa! :-)

Gość herwoje
pamietaj dziewcze, ze kij ma 2 konce :)

No to teraz - jak subtelnie uwiesc faceta? Dac do zrozumienia ze ma sie ochote na cos wiecej? Wymiana usmiechow byla, ukradkowych spojrzen rowniez... I co teraz? Przeciez nie powiem mu wprost ' chce cie tu i teraz'. Jakies sensowne sugestie od mezczyzn (zonatych) :D na co dojrzali mezczyzni zwracaja uwage?

Gość idz sie leczyc
co za desperatka, ze musi brac sie za zajetego. powiedz mu, ze jestes kurwa i kazdemu dajesz

Gość do idz sie leczyc
przeczytaj najpierw caly temat , pozniej sie wypowiadaj. dobranoc.

Gość idz sie leczyc
przeczytalam, kobieta chce uwiesc zonatego faceta i jeszcze twierdzi, ze to nie kurestwo :o

Gość *sweet dreams*
nieeeeeeeeeeeee , pomysl , ze Ty bedziesz kiedys miala 30+ i meza i co? Malolata spier... ci zycie?

Gość do Fru
Może i natura obdażyła Cię urodą, ale wyraźnie poskąpiła Ci rozumu. Z takim podejście do życia prosisz się tylko o kłopoty.

Gość wesoły Bronek..
a póżniej CHOPY się śmieją i powiadają , że kobieta tylko pizdą myśli .

Z tego co mnie wiadomo to powyzsze zdanie bardziej odnosi sie do mezczyzn niz do kobiet. I nie probuj mi nawet ublizac, bo zaloze sie ze jestem lepiej wyksztalcona niz Ty.

Gość hhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm
rasowa ku rwa z ciebie autorko topiku jezeli chcesz rozwalic komus zwiazek:(

Naucz sie czytac - nie chce rozwalac zadnego zwiazku czy rodziny. Chce przygody z mezczyzna ktory mnie pociaga. Roznica

zadna roznica tylko bezwzgledne ku rwy pchaja sie na trzeciego on ma zone, rodzine a ty pi zde lajdaczke ale bym ci w ten glupi zaku rwialy ryj wywalila

Dopisz sie do listu dla Swietego Mikolaja kolezanki powyzej i z niecierpliwoscia wygladajcie Grudnia :D

Gość do frrrrrrrru
Wiesz, że uroda kiedyś minie, a opinia ku.rwy ciągnąć się będzie? I choćby nie wiadomo jak w sobie wypierasz tą cechę, to ku.rwą jesteś, bo o tym nie świadczą twoje zaprzeczające słowa, ale czyny.

wez te pi zde lajdaczke i do burdelu idz pracowac bedzie wtedy kazdy cie bzykal i stary i mlody o jeju nastepna mloda ku rwa na kafe:(

A ja się tylko zastanawiam... warto? Człowiek dojrzały rozpatruje sytuacje pod różnym kątem, Ty kierujesz się bardzo dziecinnymi jeszcze powodami. Bo chcesz. Egoizm wyższego rzędu jak dla mnie. Chcesz jednorazowej przygody, a jaką masz pewność że nikt na niej nie ucierpi? A tak z innej bajki, nie chciałabym być obiektem takiego zainteresowania jak ten Twój wybranek, strasznie nisko go cenisz. A jak cenisz go tak nisko to chyba nie musisz się bardzo starać być subtelna, w końcu zależy Ci na jednorazowej przygodzie, nie na zrobieniu dobrego wrażenia.

Gość mam wyjebane
zdzirowaty charakterek

Gość nie oburzajcie się
jej zachowaniem,ona ma z tego powodu dodatkową frajdę, ona dostanie swoją kare, to tylko kwestia czasu

Pominę to, że możesz jakąś rodzinę rozbić itd. Nie mogę pojąć kobiet, które niszczą życie innym kobietom (i nie tylko). Wdaj się w romans, rozwal rodzinę, żyj z nim. Za rok on może znajdzie inną, a Ty z wielkimi żalami wylądujesz na Kafe i będziesz pisać FACET TO ŚWINIA, TO TY JESTEŚ ŚWINIĄ.

Dajcie się dziewczynie bzyknąć. Skoro tego tak bardzo potrzebuje i nie może powstrzymać wykwitu wyobraźni. :) Wszystko jest podobno dla ludzi. Sandały ze skarpetkami i zdrady planowane z zimną krwią też. Kwestią do dyskusji jest tylko pytanie: - Czy po tym jednym (no, może kilku...:p) orgaźmie już potem będziesz człowiekiem czy nadal w razie potrzeby pójdziesz na spacerek na trawnik się gonić? :p

Tak, wyzywajcie mnie od najgorszych - mimo ze nic jeszcze nie zrobilam. Napisalam na forum zeby sie zapytac, doradzic i tyle. Nawet nie zaproponowalam spotkania, nie narzucilam sie nikomu, do lozka obcemu nie wskoczylam, rodziny nie rozbilam. A ze sobie 'pogdybam' to co? Nie wolno? Poza tym nawet jesli zadzialam to nie ma pewnosci ze facet sie w ogole zgodzi na jakiekolwiek spotkanie, a wy zaraz szalejecie... Wiecej luzu ludzie! Mnie by bylo szkoda tak sie denerwowac i przezywac za kogos...

Gość Vikiiii11199
hej Fruu a mozesz wiecej opisac o tym mezczyznie ? jak wyglada jakie ma zachowanie? jak sie wobec ciebie zachowuje itp

Gość czyżby pierwszyzna?
Nie zrobiłaś jeszcze niczego, ale jakąś Cie to specjalnie nie razi taka postawa luzacka, to takiego kroku. przyzwyczjenie? Kurwas i amen

Gość Vikiiii11199
Fruuuu powiem ci tak chciec to ty mozesz ale jesli on tego nie bedzie chcial to chyba ze go uwiedziesz wtedy,musisz zauwazyc czy z jego strony to sa zwykle usmiechy moze ty inczaej to odbierasz?? a sposob sie zawsze znajdzie jesli on tylko tego chce..