Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orange czy Play cz Heja?

Orange czy Play cz Heja?

Polecane posty

Gość Orange czy Play cz Heja?

MODERATORKO TY GŁUPIA CIPO! JAKIM KURWA PRAWEM KASUJESZ MÓJ TEMAT O TYM NA KOGO GŁOSOWAĆ!? TY GŁUPIA CISZO CIPA WYBORCZA NIE OBOWIĄZUJE JESZCZE I NIE MASZ KURWA PRAWA KASOWAĆ MOJEGO TEMATU! Napieralski to jedyny kandydat na prezydenta godny naszego głosu! Naprawdę apeluję do was głosujcie na Napieralskiego! Nie pozwólcie żeby PO albo PIS, dwie żałosne prawicowe partyjki które potrafią się tylko między sobą żreć, zawłaszczyły sobie Polskę! Szczególnie apeluję do starszych by głosowali na Napieralskiego. Ja wiem że wielu starszych sympatyzuje z Kaczyńskim, ale ludzie pomyślcie o swoich dzieciach! Nie róbcie nam młodym krzywdy i oddajcie swoje głosy na Napieralskiego! Napieralski to jest nasz kandydat, kandydat młodych ludzi! Pozwólcie NAM budować NASZĄ przyszłość! Wy już jesteście starzy i długo nie pożyjecie, przed wami nie ma przyszłości więc nie rujnujcie przynajmniej naszej przyszłości i nie głosujcie na Kaczyńskiego i Komorowskiego! Głosujcie na Napieralskiego! Polsce potrzebne są reformy! Refundacja In Vitro z NFZ, legalizacja związków homoseksualnych i pozwolenie na adopcję dzieci przez nich, aborcja i eutanazja na życzenie, parytety dla kobiet, rozbudowa systemu pomocy socjalnej, zerwanie konkordatu i odsunięcie kleru od życia politycznego i publicznego... To jest przyszłość! Polska musi postawić na przyszłość! Napieralski to przyszłość! Tylko jego wybór gwarantuje że choć część z reform zostanie przeprowadzona! Tylko Napieralski może wyplenić z Polski ciemnogród i wyprowadzić Polaków ze średniowiecza mentalnego do XXI wieku!

Gość Głosujcie na Napieralskiego!
up