Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgg

przez caly okres ciazy tylko raz ustapiono mi miejsca

Polecane posty

Gość fgg

nigdy czy bylam w sklepie czy czekałam do lekarza nikt mi nie ustapil miejsca,nawet jak brzuch byl juz wielki, raz tylko starsza babcia sie zlitowala

Gość no i dlatego, ze sugerujesz
no i co z tego, nie rozumiem? trzeba było poprosić, jak sie zle czułaś

Gość fgg
poprosic a ci ludzie to co slepi?

Gość a ciąża to co?
choroba? :O

a skąd wiesz, czy ktoś sie na tyle dobrze czuł zeby ci ustąpić? czasem nie widać typowa roszczeniowa postawa, moze jeszcze cie po stopach calowac, bo w ciaze zaszlas? zeby nie bylo, ja ustepuje, ale nie mam pretensji jak ktos nie ustapi, wolny wybor

Gość dobrze dobrze tylko jedna
trzeba bylo sie nie pierdolic to bys innych na litosc nie brala. a co ty swieta krowa? zle sie czujesz to siedz w domu! twoj bachor, twoj brzuch towja sprawa. a co inni maja ci ziemie kwiatkami obsypywac bo jasnie pani z brzuchem idzie? wszystkie ciezarne to tylko postawa roszczeniowa i nalezy im sie!

Gość fgg
a ty bylas w ciazy?no chyba nie.moje dziecko na ciebie robic bedze zebys na emeryturce miala za co zyc kobieto!! a dwa no wytapetowane panienki nie wygladaly mi na chore

Gość papuniiiiaaniua
TEZ BYM CI NIE USTAPIŁA. ciaża to nie choroba ani zaden przywilej. a ty myslisz że ludzie nie maja nic do roboty tylko ci miejsca ustepywac? ktos sie spieszy a ta w ciazy co nic nie robi jeszcze wymagania- żenada -..-'

Gość fgg
robie bo pracuje a starszym ustepujesz miejsca?chyba tez nie/! w ciązy w 8 miesiacu ciezko jest stac gozinami w kolejkach

oj nie denerwuj sie tak, bo ci zylka peknie proste, zle sie czujesz prosisz, i nie ma problemu ja pracowalam do przedostatniego dnia ciazy, nie wymagalam ustepowania, kurcze skad to przekonanie, ze wszyscy musza ci ustepowac? przesadzasz

Gość fgg
zenujaca jestes ty i jak bedziesz w ciazy to zeby cie tak traktowali!

a gdzies ty takie kolejki znalazła, czy ty byłas w ciązy 25 lat temu?

Gość fgg
nie potrafisz czyt ze zrozumieniem powiedzialm ze tylko jedna osoba ustapila mi miejsca, nie wymagalam tego od wszystkich jedna na 100 okazala serce bo widziala jak mi ciezko i byla to starsza pani a gowniary siedziały.' jestescie samolubni

a ty jestes egoistka :P

Gość fgg
nie kochana nie pracujesz na swoją, teraz robisz na emeryture swoich rodziców a na twoja beda robily twoje i moje dzieci

Gość persefonae
po pierwsze to twoje dziecko nie będzie pracowało na moją emeryturę a ni niczyją inną, bo na nią każdy zarabia sam płacąc składki. a po drugie ciąza to nie choroba, jak ci się chce wygodnie wozić to są przecież taksówki. nikt przecież do jazdy komunikacją nie zmusza.

to zalezy od osoby. ja mam kolezanke ktora jest w ciazy, w zyciu nie poprosila o to zeby ktos jej ustapil miejsca, bo wlasnie powotarza, ze ciaza nie choroba, wyglada ekstra i biega na obcasach.

Gość fgg
gdzie mowilam tu o komunikacji?

Gość papuniiiiaaniua
fg- tak, była w ciazy, mam piękna coreczkę:) nikt mi miejsca nie ustepywał a ja na to nie narzekalam bo swiętą krową nie jestem

Gość fgg
a starszej babci tez nie ustapisz poki nie poprosi albo powiedz jej ze mogla siedziec w domu/po co lazi?ludzie sie spiesza a ona nic nie robi tylko na emeryturze siedzi

ja ustepuje i babci i kobiecie w ciazy ale nie uwazam, ze to sie nalezy komukolwiek takie babcie czasem maja wiecej energii niz ja, tak samo babki w ciazy i nadal nie wiem za czym ty tak godzinami stalas?

Gość fgg
Sytuacja emerytalna w Polsce przedstawia się następująco. My pracujemy, obecni emeryci otrzymują od nas pieniądze na życie. Gdy my przejdziemy na emeryturę, utrzymywać nas będzie ówczesne pokolenie pracujące. Problem zaczyna się wówczas, gdy osób pracujących jest coraz mniej http://www.strefaubezpieczen.eu/s/48/undefined/ dalej sadzisz ze sama zarabiasz na emeryture?

Gość papuniiiiaaniua
fgg- nie masz sensownych argumentów i zmieniasz temat:) zastanów się najpierw dogłebnie o co Ci chodzi a potem sie wypowiadaj slonko:)

Gość a gdzie ty masz te
godzinne kolejki? :D jak się źle czujesz - poproś. proste? proste :)

Gość fgg
do lekarza.kardiologa

Gość a gdzie ty masz te
i myślisz, że ci co też czekali do lekarza to się świetnie czują?

Gość fgg
no nie zmieniam tematu, twierdzisz ze sama zarabiasz na emeryture a ja ci mowie ze moje dziecko bedzie na nia zarabialo, proste!!

e no jak do lekarza, to raczej wszyscy chorzy czekali, zdrowy to sobie moze czekac do lekarza medycynny pracy tak wiec, nie wiem dlaczego mieli ci ustepowac, w koncu sami zdrowi nie byli :D

Gość fgg
to prowokacja, chcialam sprawdzic czy tu na kafe rzeczywiscie tak jest!i inni sie nie mylą zawiść!!!!!!!co za społeczeństwo!!