Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgg

przez caly okres ciazy tylko raz ustapiono mi miejsca

Polecane posty

ale wy chorzy jesteście,nie chodzi o to że paniusia w ciąży ma przywileje,tylko samo zachowanie ludzi wobec kobiet w ciąży.MNie też nie ustąpiono chyba nawet nigdy,Mam to gdzieś ale nie wiecie jak ciężarnym puchną stopy?nawet zimą.A czasem kręgosłup.Ja zawsze ustępuję ciężarnym bo wiem jak mogą się czuć.Niestety mam też tak że jak stoję za długo w np.autobusie albo w kościele to też mdleję.Więc trzeba też zwrócić uwagę na wszystkich czy bledną lub się mocno pocą.Nie tylko na staruszki i ciężarne...

Gość no i dlatego, ze sugerujesz
zabraklo argumentow, wiec tracisz rezon milego zycia prowokatorko od siedmiu bolesci :D

Gość no i dlatego, ze sugerujesz
nat4 ja sie z toba calkowicie zgadzam, ale to jak sformulowano temat, brzmialo mocno roszczeniowo, wiec stad moj bunt

hej,ja się tu rozpisuję a ty sobie jaja robisz!ale temat się udał

Gość fgg
nat4 pozdrawiam

"persefonae - po pierwsze to twoje dziecko nie będzie pracowało na moją emeryturę a ni niczyją inną, bo na nią każdy zarabia sam płacąc składki." no nie. to tak nie dziala :P

Gość floe9090
No słuchajcie. Co wy się czepiacie,że kobiecie w ciąży nie ustąpią? Ja będac o 2 kulach muszę swoje odstać i w kolejce, i w autobusie. Takie życie...

Gość papuniiiiaaniua
fgg no nie zmieniam tematu, twierdzisz ze sama zarabiasz na emeryture a ja ci mowie ze moje dziecko bedzie na nia zarabialo, proste!! pojebało Ci sie dziecinko to nie ja od emerytur:/

Gość olCia.
haha no i moze prowokacja, widzisz. Nie poprosisz , nie masz.Proste!!!

Mnie ostatanio przepuszczono w długieeeeeej kolejce w mięsnym i prawdę mówiać było mi jakoś tak... wstyd? :o póki co czuję się dobrze i nie potrzebuję takich przywilejów. A jeżeli kobieta w ciąży nie czuje się dobrze to moim zdaniem powinna przebywać w domu i nie kusić losu a jeżeli to nie jest możliwe i naprawdę zakupy musi robić sama itd. to poprosić o ustąpienie miejsca.

Gość tak przerzucaj sie tekstami
"moje dziecko na twoją emeryturę". a na twoją z kolei jej dziecko, bo twoje może zostać małym złodziejaszkiem, którego trzeba będzie utrzymywać na wikcie więziennym.