Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość air bair

co zrobić żeby mieć ciekawe życie??

Polecane posty

Gość air bair

rzucajcie pomysłami

Gość kasia84hnd
zakochac sie w odpowiedniej osobie bo tylko z druga polowka jest szczescie miec dobra prace miec wystarczajaca kwote pieniedzy zeby nie martwic sie ze ciagle brakuje kasy cieszyc sie zyciem naweet jesli cos zlego sie przyadazy to nic to juz sie stalo i sie nie odstanie trzeba myslec pozytywnie

korzystąc z wszystkiego co oferuje Ci życie, najlepiej sponataniczne wyjazdy, imprezy i wchodzenie w dziwne przelotne układy i zwiazki :classic_cool: konkretniej: organizowanie wycieczek w przyjaciółka koelzanka w najdalsze zakatki swiata, korzystajac z oferty last minet korzystanie ze stopa biwakowanie zatrudnianie sie jako kelnerka, fryzjerka, doradca klienta,prawniczka,lekarka :classic_cool:;] skakanie na banji, rejsy statkiem , upijanie sie i wypuszczanie w miasto, bzykanie sie z przychodnimi ludzmi gdzie popadnie :classic_cool: kilkoma słowami :DUŻO CZESTO I RÓŻNORODNIE :):)🖐️))

Gość air bair
ciekawe.. nie powiem ;) mam teraz taki okres w życiu, że pourywałam przyjaźnie, miałam zrobić to już dawno, ale późno zdałam sobie sprawę z toksyczności relacji... mam marną wypłatę 1100zł, ale szukam powoli czegoś lepszego... faceta nie mam, opłakuję byłego, ale zobaczyłam go niedawno z dziewczyną i to było jak zimny prysznic... rzucajcie dalej ;) dzięki

Gość air bair
jakieś pomysły?????

Gość być ciekawym człowiekiem
wtedy nawet zamknięty w czterech pustych ścianach człowiek uzna swoje życie za ciekawe. Ale chyba nie o to ci chodzi...

Gość air bair
hehehe ja jeżdzę autobusami cały czas... ostatnio zaczepia mnie kierowca autobusu, którym jeżdzę do pracy, nawet fajny;) zobaczymy co z tego wyniknie.. ... jak można mieć ciekawe życie siedząc w czterech ścianach?? ja jestem samotnikiem z natury, ale czasem brak towarzystwa wychodzi mi bokiem

Gość Paul23
Wybić zęby i połamać palce a później spróbować je pozbierać

Gość wódka czysta i piwko zimne
seks tylko z osobą przebadaną na HIV a autobusami i pociągami najlepiej jeździć, bo można piwko pić i nie trzeba kierować!

Wiedziałam, że nie zrozumiesz. Jak się ma ciekawe i bogate wnętrze - to i życie w każdych warunkach jest ciekawe.

Gość wódka czysta i piwko zimne
dla hardkorów nie ma złych warunków i tam, gdzie się rodzą to i tam potrafią umrzeć! nawet, ani razu nie jechać za granicę w celach zarobkowych nawet . . .

to napisz po ludzku, że chodzi ci o kasę! Bo ja mam ciekawe życie i bez kasy - może m.in. dlatego ciekawe, bo nic mi łatwo nie przychodzi.

co ja poradzę, że np na pewne hobby trzeba mieć kasę.. a ja mam 1100zl.. jak z tego odlozyc, jak cos ojcu dac... a co dopiero na jakies swoje przyjemnosci.. nie wiem.. mam jakies klapki na oczach, ze moje zycie jest takie nudne jak flaki z olejem