Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalaaaa malowanaaa

Dobór rozmiaru stanika. pomocy:)

Polecane posty

Gość lalaaaa malowanaaa

Kochane przeczytałam podobne topiki i widzę ,że znacie się na doborze stanika czy mogłybyście mi powiedzieć jaki ja powinnam kupować rozmiar?? mam 68 pod biustem i 79 z góry dzięki za pomoc:*

Gość lalaaaa malowanaaa
Żadna z was się na tym nie zna??

Gość natalijaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
UK28D (60D) PL60C Jezeli dobrze sie zmierzyls,czyli scisnelas na maxa,az prawie tasiemka przeciela skore:D a wsutkach luzno:)

Gość lalaaaa malowanaaa
natalijaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - tak właśnie zrobiłam :):* dziękuję za pomoc:)

Gość natalijaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oczywiscie to jest tylko orientacyjne i zalezy od firmy, bo np w scisliwych stnikach powinnas miec obwod 65..trzeba mierzyc:)

Gość lalaaaa malowanaaa
A tak w ogóle to skąd tą wiedzę posiadasz?? czy może jakąś fajną tabelke na internecie znalazłaś??:) bo ja zawsze kupowałam inne rozmiary:o i zawsze robiłam błąd bo były za luźne w obwodzie bo nigdzie w sklepach nie mogę znaleźć stanika z obwodem 60 czy 65 :(

Gość lalaaaa malowanaaa
Jejku dziękuje wam kochane w końcu będę wiedzieć jaki mam rozmiar:)

Gość natalijaaaaaaaaaaaaa
Cóż to za jakiś dzień lobbowania mnie spotkał:) Kochana, po prostu kiedyś natknęłam się w necie na własnie taka informacje,ze 95%kobiet nosi zle staniki...Potem zobaczylam to: http://stanikomania.blox.pl/html/1310721,21.html?361780 i stwierdziłam ze chyba zaczne czytac dalej... no i zaczelam czytac lobby biusciastych, balkonetke i wsiąkłam, zaczelam zamawiac staniki z allegro,a kiedy tylko moge to próbuje uswiadamiac inne kobiety,bo naprawde, od kiedy załozylam dobrze dobrany stanik, nie wyobrazam sobie zalozyc jakis 75C, wszytskie stare wyrzuciłam:)