Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annamrija

co myslicie o klipsach?

Polecane posty

Gość annamrija

Gość annamrija
halo! co o nich myslicie, nie mam przebitcy uszu ale wydaje mi sie ze klipsy wygladaja jakos "wiesniacko", kojarza mi sie z babciami tkore kiedys nosimy klipsy od swieta ale teraz sa takie fajen kolczyki ze mam ochote nosic cos na uszach ale przebijac ich nie chce.

Gość awiecja
nie moge nosic kolczyków i nosze klipsy. ale nosze je dopiero od jakis 2 lat bo wczesniej zadne mi sie nie podobały. teraz sa fajne klipys, długie wiszace a nie takie przy uchu. polecam klipsy sa naprawde fajne. poszukaj na allegro i w niektórzych sklepach. nawet koliber produkuje teraz fajne klipsy. czesto kolezanki pyataja mnie gdzie kupiłam takie fajne kolczyki. a wiec sa fajne i naprawde nie wygladaja jak klipsy:)

Gość annamrija
awiecja dziekuje :) ktos jeszcze nosi klipsy ?:)

Gość annamrija
no fajen te jasnofioletowe :) i wygladalyby jak kolczyki, musze poszukac takich bigli :)

Gość 11 lipca
ja mam taka "znajomą" która robi bizuterie. zamowiłam i niej kiedys na allegro sliczne klipsy i teraz jak mam ochote na jakies fajne kolczyki to albo wybiieram z tego co ona ma i mi przerabia zapiecie na klips, albo podaje jej swoja wizje i mi robi takie jak chce :)