Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondyn22

Mam dosyć bycia blondynem...

Polecane posty

Gość blondyn22

Co prawda jako blondyn nie prezentuję się aż tak źle. Włosy nie są aż tak mocno jasne, do tego ciemna oprawa oczu, włosy na ciele mam i na szczęście nie przezroczyste :D Ale i tak czuję się źle ze sobą... Czuję się jakiś taki bez wyrazu. I do tego zarost mam zbyt jasny :/ to nie to co brunet albo szatyn chociaż... Ciemniejszy kolor dobrze podkreśla, a jasny jest jakiś taki mdły i niewidoczny. Do dupy :/

Gość spoko ja jestem rudy

Gość Lubie ciemnych o brazowych
oczach

Gość blondyn22
Nie dam zdjęcia, bo aż tak zdesperowany nie jestem :p Wiem, że mogło być gorzej, bo są świńscy blondyni z białymi włosami, rzęsami, bez brwi i włosów na ciele, z różową skórą. Ale mimo to czuję się niepocieszony. Mam takie myśli ostatnio, bo jak chciałem trochę zarosnąć menelsko na twarzy to tylko się wkurzałem. Co z tego, że zarost twardy jak zbyt jasny... I w tym momencie zazdroszczę brunetom :/

Gość marysia 125
a jakie dziewczeta ci sie podobaja?:P ludzie lubia zazwyczaj swoje przeciwienstwa taka juz nasza natura zeby dazyc do jak najwiekszej roznorodnosci genów w potomstwie:) prawdopodobnie spodobasz sie brunetce jesli cie to satysfakcjonuje:D ja lubie blondynow!!

Gość yhymmm
blondyn! :D znam jednego blondyna, który w tym roku skończył 22 lata :D bardzo kręcą mnie faceci właśnie z charakternymi twarzami, wyrazistymi rysami, ciemnymi brwiami i rzęsami - kolor włosów jest mi obojętny. :D ale kocham tego blondyna, który ma bardzo jasny zarost i przeźroczyste rzęsy, miękkie, gęste blond włosy i piękne błękitne oczy :) ma też urocze dołeczki w policzkach i najładniejszy uśmiech na świecie. :D nie jest w moim typie.. ale ma mnóstwo uroczych cech, które sprawiają, że jest wyjątkowy. :) nie jesteśmy i nie będziemy razem, bo on nie chce, ale tak jak w tej książce "Mały Książę" - zyskałam coś ze względu na kolor zboża.. ;) (kto nie wie, o co z tym zbożem chodzi, polecam lekturę! :D)

Gość energetyczne fanaberie
domyslam sie. kobieta blondynka to dramat. ale facet blondyn to dramta podwojny :classic_cool:

Gość Livre__
Kurcze,faktycznie masz problem.Życia zabraknie,aby Cię skutecznie pocieszyć.

Gość fdgtfhyfmdgnf
Uwielbiam facetow blondynow:) A moja najwieksza milosc to jasny blondyn z jasnymi wlosami na rekach i nogach, bez wlosow na klacie (na szczescie:D) i z lekko rudym zarostem :D Jest boski!:D

Gość mahuniowytaboret
każdy blondyn jest uroczy :D

Gość ike1976
a ja chce byc blondynką ! nATURALNIE JESTEM szatynka .TEraz jakos siwiec zaczełam i chyba znów wroce do blondu Kiedys farbowałam na jasne i było ok Uwielbiam blind .Mąż jest brunetem :D

Gość fdgtfhyfmdgnf
Ale wiadomo-chodzi o caloksztalt. Cala twarz, figura, ubior, sposob bycia.

już miałam takiego znajomego blondyna, który się na czarno farbnął...masakra.Wglądał jak pół dupy zza krzaka. Jednak natura to najlepszy stylista!

na pewno jestes fajny, sam mowisz ze nei wygladasz zle :D zarowno bruneci jak i blondyni maja cos w sobie, zalezy od urody i juz !:P

nie narzekaj gościu ja mam bardzo jasny blond chyba platynowy i by mi to nawet nie przeszkadzało ale mam bardzo cienkie włosy i nie mam ich za wiele za to mam ciemne brwi i rzęsy noi ciemny zarost i nie całe 170 wzrostu wyglądam jak nastolatek i kto tu ma przejebane ??? Na dodatek podobają mi się same brunetki ciemno okie a takie nawet mnie nie traktują poważnie