Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość były byłej

znalazłem prezerwatywe w jej aucie

Polecane posty

Gość były byłej

od kilku miesiecy nie jestem z nią, bywały chwile gdy zblizalismy sie do siebie ale np w zeszłym tygodniu gdy ona była na uczelni 100km od swojego miasta, no własnie, co ona robiła tam?? słyszałem od niej chasła typu: zakochałam sie ... w moim aucie, mam do niego sentyment...(dlaczego??) albo: teraz wiem jak gdzie uderzyć M jak nie bedzie chciał mi dac spokoju, pokazał mi znajomy co ma czarny pas.. to było w zeszła niedziele. po kazdym powrocie ze szkoły odsuwa sie ode mnie, gdzy wczesniej potrafi sie przytulic po takim powrocie słyszę : nie dotykaj mnie!! dzis znalazłem prezerwatywe w jej aucie, jak mniemam ostatnia z trzech jakie sprzedaje sie w opakowaniu.. co o tym sadzicie,czy myslicie tak samo jak ja?? Niby twirzdi ze z nikim nie jest ale widoczna jest róznica w jej zachowaniu po powrocie ze szkoły... czy dlatego nie przełamuje sie zeby do mnie wrócić?? wiec po co mnie trzyma jakby obok...? chce poznac wasze zdanie

Gość dimon
dobrze ze sie zabezpiecza

Gość fty
Daje dupy menelom z dworca PKS

Gość były byłej
wiem przynajmniej opusciły mnie sentymenty

czyli macie wspolny samochód? a czemu ty grzebiesz w jej rzeczach??

Gość były byłej
moze nue menelom ale napewno jakiemuś fagasowi z neta zal mi jej ani z nim nie jest a daje dupy w sumie cwany kaziu z tego menela:p

Gość były byłej
luki24 odwiozłem go do naprawy i szukajać dowodu rej który miałem dac mechanikowi natknałem sie na gumkę a Ty co?? podobnie jak ona??

Gość były byłej
najgłupsze z mojej stronu jest to ze pzwalam sie wykorzytywac. woze z pracy d domu, robie prezenty , czasami wspieram finansowo, ma kobiełka tupet

nie bo mam swoje auto i do mechanika zaprowadzam je sama... no moze masz byc jej deska ratunkowa, albo zrobila to celowo chce wzbudzic w tobie zazdrosc... pomyslsles o tym?

Gość ererw
jestes tak jak klo zapasowe, jak sie nowe urwwie zawsze moze wrocic do "zapasu" daj sobie z nia spokoj

Gość elisska
były 3 jest 1? czyli co zjadła je:P? żużyła..czyli zdradziła. Nie dawaj robic sie w bamuko

Gość były byłej
luki24 szczerze watpie daje sobe z nią spokój

Gość były byłej
elisska to chyba proste:P

Gość były byłej
w sume wcalemnie to nie dziwi szkoda tylko ze jest już matka i zachowuje sie ak szmata

Rany jedyne:D Facet:D Nie jesteście razem, znaczy ona może robić co chce. I robi. Z jakichś powodów się rozstaliście. I jedno tylko, pomagasz jej żeby do Ciebie wróciła? To sobie daruj bo to na uczucia nie działa. Tzn. ona może tę pomoc odbierać zupełnie inaczej i ma do tego pełne prawo. Ja z większością swoich ex-facetów mam tak że sobie pomagamy, ale żadnemu by do głowy nie przyszło mnie tym "kupić" bo układ jest jasny. Ustalcie jasne zasadny. A co do tego przytulania, to jak kogoś ma może nie chcieć przytulać się do innego... jak była z Tobą chciałbyś żeby się przytulała do swojego ex? Raczej nie, więc się nie dziw;P

Gość elisska
chyba ciągle taka była...przykro mi:) I pewnie ma sie za dobrą matkę...:(

to na cholere dupsko jej wozisz tam gdzie chce... chyba troche sie łudzisz jeszcze... ale faktycznie daj sobie luz i bylo minelo... tak na marginesie to "dobry " chłopak jestes skoro o swoja ex tak dbasz, prezenciki pożyczki idt

Gość były byłej
trafnik tu nie d końca masz racje, w sumie niedawno jeszcze sie ze mna całowała i przytulła sie do mnie a hasło: nie dotykaj mnie to za kazdym razem jak wraca ze szkoły

Gość były byłej
luki to nie moje dziecko

Gość były byłej
fakt łudziłem sie, m.in dlatego ze za kazdym rzem kiedy pytałem czy mam sobie ja odpuscic nie odpowiadała nic a na inne: czy z kimś jest? odpowiadała zawsze ze nie podejrzewam ze jest poprostu głupio naiwna i ona sie łudzi ze facet który ja posuwa z nia bedzie

Gość były byłej
w sumie poczułem ulgę złudzenia prysły

Gość były byłej
zastanawiam sie czy cos je powiedzieć( np jakaś mała dygresja nie koniecznie wskazujaca sedno) czy poprostu milczec i olac??zaraz jadę po nia do pracy

byly bylej... nie wiem dlaczego się rozstaliście, ale Ty żyjesz złudzeniami chyba nadal. I dlatego mówię, ustalcie jasne zasady. A jasne zasady to właśnie między innymi to, że nie ma migdalenia się po kątach, nie po to się ludzie rozstają chyba? A jak już ustalicie to będziesz wiedział - chcesz kontaktów jakie możecie utrzymywać czy nie chcesz, i się dostosujesz. Nie wiem jak dlugo byliście ze sobą ale sentyment jakiś zostaje, kontakt fizyczny z ex jest jakby naturalny, tylko że bez sensu. Piszesz że po powrocie ze szkoły, ok, ma tam kogoś... może mieć, bo nie jesteście parą. A tak inną drogą, utrzymujecie kontakty, pomagasz jej, całujecie się a nie umiecie pogadać? Ile Wy macie lat?

Gość wódeczka czysta i piwko zimne
Studenckie czy szkolne związki są niedojrzałe jak i te na odległość (szkoła, studia czy emigracja zarobkowa). Ktoś kogoś w wała zawsze będzie robił. Albo naiwniaczka będzie oszukiwana przez swojego faceta, albo naiwniak będzie robiony w bam buko. Taki związek już nie ma szan. Jedna ze stron znajduje dojrzalszego, ciekawszego, mądrzejszego, inteligentniejszego lub bardziej dopasowanego do siebie partnera czy też z większymi zasobami (skoro przegląd mężczyzn ma większy to wybiera co najlepsze dla niej. Tamten jak zrozumie, że ta jest dla niego dla kasy i że chłopakowi rogi doprawiała to też ją rzuci. Tu nie ma co się dziwić zdradom tylko dalej żyć i szukać . . . można się wpakować w życiu na minę jak i na raj . . . każd y czego szuka to znajdzie swoje . . . albo syf albo szczęście . . . Głupia z głupcem zawsze się dobrze i swój swoją znajdzie. Na przymus związku nie można szukać w akcie desperacji! Skoro używa prezerwatywy to jest idiotka, bo guma może pęknąć, a to przed hiv i ciążą nie chroni w 100% jak zdrowy i jeden partner dobrany i tworzenie atrakcyjnego związku . . .

Gość elisska
podpytaj jej przyjaciółek..moze cos wiedzą:)

Gość wódeczka czysta i piwko zimne
W sumie to dobrze zrobiła, bo matołow się zdradza tak by każdy meżczyzna postąpił jakby z idiotką był i vice versa!

Gość 1232...1232
czytam sobie to co piszecie... i szokuje mnie to ze jeszcze jedziesz po nia do pracy... ona chyba sama nie wie czego chce... 1. dziecko z kims tam 2. ty do przynies, wynies... 3. a jakis koles do bzykania wspolczuje !!!

Gość były byłej
elisska to nie ma sesnsu ona nikomu nic nie mówi robi co chce ale gra nie fir wobec mnie i wobec tego kolesia ale trafił swój na swojego jak pogrywa tak skończy

Gość 1232...1232
tak sobie czytam to co piszecie i wspolczuje bardzo bo ta twoja ex jakas dziwna...' 1. ma dziecko (pewnie wpadka z mlodosci)] 2. ty do przybies wynies... 3. facet ktory ja bzyka i byc moze w twoim aucie. olej ja!!!!!!