Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość były byłej

znalazłem prezerwatywe w jej aucie

Polecane posty

Gość były byłej
wódeczka czysta i piwko zimne sorry chba sam jestes kretynem skoro myslisz ze zdrada to rozwiazanie ale faktem jest ze naiwnie liczyłem na uczciwosc z jej strony tylko idote z siebie robie ale juz tak mam , póki nie ma dowodów jest kredyt zaufania

Gość były byłej
jade po nia do pracy bo obiecałem i nie ma czym wrócić bede milczał moze zadzm z 1 pytanie tendencyjne i zobacze co odpowie ale tak czy siak, koniec, brzydze sie nią

Gość elisska
123.. w jego aucie:O to co to za kochanek..nie stac go na hotel..??? jakis wygodny ten jej kochanek...pewnie sie z niej nabija, że taka głupia... ma kobieta tupet..

Gość wcale nie musiała zużyc
wcale nie musiała zużyc tych gumek pozostałych (bo rozumiem że znalazłeś całą w opakowaniu?). Może przeciez trzymac jedną gumkę w aucie, jedną w domu i jedną w portfelu, ja tak robię:) a byłam młodsza to raz odkupiłam jedną gumke od koleżanki, tak na wszelki wypadek więc tak też można- jedna gumka nie oznacza od razu prowadzenia życia seksualnego, równie dobrze może to by jakaś wasza sprzed jakiegoś czasu

Gość szkoda mi niektórych
nie jesteś z nią to po chuj się spotykacie?przytulacie?odwozisz ją? nie trzeba było zrywać jak tak się zachowujecie.jak gówniarze.nie jest z Tobą niech robi co chce. Jakaś głupia prowokacja,bo gość jak nawiedzony pisze.Bezsensu jest to wszystko

Gość niezły dowcip
masz dowód i jedziesz po nią do pracy? to jakaś parodia męźczyzny :D co cię obchodzi, że nie ma czym wrócić, skoro teaktuje cię w ten sposób? przyznaj się, że to prowokacja. nie ma takich idiotów na świecie :D

Gość po burzy
do niezły dowcip są tacy ludzie..że usługują swoim ex:) i jeszcze sex uprawiają..:D