Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studiaspecjalne:D

Prywatne studia!!! Co sądzicie?

Polecane posty

Ja uważam że są to studia dla debili. Są tacy co studiują dwa lub trzy kierunki na prywatnych uczelniach. Na takich uczelniach można nawet 10 kierunków studiować. Szkoły podstawowe, gimnazjalne i średnie prywatne to również szkoły dla tępaków. Nie mówiąc już o tym że humanistyczne szkoły zarówno państwowe jak i prywatne to szkoły gdzie każdy sobie poradzi. Studia inżynierskie,medyczne, lub takie które są związane z matematyką lub innym ścisłym kierunkiem świadczą o ludzkiej inteligencji. Dziennikarzem, socjologiem może być każdy. Matematykiem, lekarzem, inżynierem nie, to są ludzie którzy reprezentują jakiś poziom:)

taki temat przewijał się tu mnóstwo razy, prywatne uczelnie mają tylko takie wydziały do których potrzebny jest wykładowca , kreda i tablica ( niewielkie koszty ) żeby prowadzić kierunki ścisłe potrzebne jest zaplecze techniczne , a na to już trzeba wyłożyć kasę.

Gość 0/1000
humaniści to ludzie wrażliwi, czuli na piękno :) prowokacja? :D

Gość O/1O
oczywiście, że prowokacja. a i tak znajdą się pelikany, które to łykną 😴

Dla mnie studia prywatne-dzienne-wieczorowe-zaoczne-jeszcze w dodatku humanistyczne sa dla debili. Tak samo szkoly średnie prywatne przecież tam same tępaki idą a poziom w takich szkołach jest niższy niż w zawodówce:D. Ci co studiują na polibudzi, byli w liceum o profilu matematyczno-fizycznym to są ludzie do podziwiania:)

studia prywatne to tak jak szkoła specjalna :classic_cool:

mam ścisły umysł , skończyłam trudne i dające dobrą pracę studia , ale jestem tolerancyjna a twoje wypowiedzi świadczą o tym że jesteś ograniczony

Gość hiena..cmantarna
widzisz , niektorzy debile musza isc na humanistyczne by moc potem uczyc Twoje debilne dzieci..

Gość hiena..cmantarna
germanotta zgadzam sie z Toba !! autorze co Ty soba reprezentujesz w ogole ? cos mi sie wydaje , ze te Twoje studia nic Cie nie nauczyły . ehh

germanotta, jak już to ograniczona to raz, po drugie jeśli ktoś musi studiować np. polonistyke to niech sobie studiuje, ale niech przynajmniej studiuje jeszcze jakiś prawdziwy kierunek(matematyka,ekonomia-to są studia ścisłe dla kobiet, mężczyzna powinien studiować jakiś techniczny kierunek).

Gość paroova
a swoja droga ty kim jestes?

Gość googleeeeeeeeeeeeeeeeeee,
powiedzcie mi czy po zaocznych studiach gorzej jest dostac prace?czy pracodawcy patrza na to ze studia sa skonczone dzienne czy zaoczne,jak to jest?

Gość googleeeeeeeeeeeeeeeeeee,
skonczyla sie dyskusja?

Gość prywat
a ja skonczylam studia prywatne. jestem prawnikiem, mam 26 lat, 7 tysiecy na reke, wlasne mieszkanie, kupe kasy na koncie, gabinet, stanowisko, ludzi na posylki i wisi mi co o mnie myslisz, bo mozesz mi buty czyscic

chyba jesteś nienormalna , studiuje polonistykę i ma do tego studiować fizykę nuklearną ...to ostatni mój wpis na tym topiku, nie mój pozom dyskusji, żegnam

Gość bkhop9o
jakiś debil to napisał.