Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hmmm01

Wredne babska...

Polecane posty

Nie rozumiem psychiki pewnych dziewczyn ( kobieta było by złym określeniem). Oczywiście nie generalizuję i mam na myśli tylko pewną grupę kobiet. Najpierw są zainteresowane, chcą się spotykać, obdarzają czułymi słówkami, żeby potem radykalnie zmienić swoje podejście i ujawnić swoją prawdziwą twarz. Wszystko za sprawą po prostu braku zainteresowania z mojej strony. W moim życiu zdarzały się różne sytuacje. Albo byłem zajęty albo po prostu dziewczyna mi się nie podobała. Odrzucone zmieniają podejście o 180 stopni. Najgorszym błędem było jeszcze wytykanie ich wad. W towarzystwie obracały potem wszystko przeciwko mnie. Jedna mimo to, że jestem zajęty, po olaniu opowiadała koleżankom, że się w niej zakochałem ale to ona mnie olewa i jestem strasznym przez to frajerem. Generalnie, że cały czas za nią latam a ona mnie nie chce .. hah.. Druga.. Odepchnięta przez to, że miała strasznie wredny charakter. Mimo to, że była naprawdę śliczna i seksowna. Marzyłem o niej odkąd ją zobaczyłem, żeby ją poznać i kompletnie zepsuć sobie ten wyidealizowany obraz. Po całej akcji powiedziałem jej co o niej myślę i jej wrednym charakterze, no i posypało się. Zaczęła mnie obgadywać. Ale w sumie mało mi to robi bo nie w moim towarzystwie. Ale chodzi o sam fakt, z resztą sama mnie zagadała. Pytanie mam tylko takie czy wy wszystkie tak dumą się unosicie? Wymyślacie jakieś historie? Czy może takie sytuacje są charakterystyczne jedynie dla niedowartościowanych kobiet? Niedojrzałych?

Kiedy mnie odrzucała jakaś kobieta.... Ponieważ nie przypasowaliśmy sobie na wzajem, to nigdy nie robiłem nikomu takich jazd.

Witaj Hmmhęhę:D generalnie kobiety są mściwe. I nie ma większej zniewagi, niż odtrącenie po wstępnej prezentacji.

Gość motylekk
to dobrze, ze nie robiłeś. facet z klasą?:)

Najlepiej w tej sytuacji obronić się tekstami typu "za wspaniała jesteś dla mnie". No, bo co Ci w sumie szkodzi? Po co mieć z mendą na pieńku?

Polak mądry po szkodzie :) Wiadomo. Tylko, że ja potrzebowałem trochę więcej szkód. Wiadomo, że niby nic bo to nie ze mną jest coś nie tak, ale takie sytuacje zawsze jakoś wpływają na samoocenę. Że człowiek zaczyna myśleć czy z nim coś jest nie tak, że takie mało dojrzałe laski do siebie przyciąga. Wiem, że mydlenie oczu powinno być najlepsze. Ale czasami nerwy puszczają i robi się nie dobrze.

Moim zdaniem to wlasnie tak sie staraja "dowartosciowac". Tez w sumie nigdy nie rozumialam tego zachowania... Chociaz to nie jest domena tylko kobiet, faceci tez sie tacy okazuja...

Gość wcale nie musisz wszystkiego
rozumieć a my nie jesteśmy krowami i możemy zmieniać zdanie :P

Gość elisska
to chyba znaki czasów..naszych.. modny jest sex bez zobowiązan..to i fliert tez:D jak widac po tobie

Wcale nie muszę rozumieć a wy nie jesteście krowami..... Tyle to ja też wiem :) Ale dlaczego nie potraficie się z klasą zachować? Miałbym dla takiej osoby znacznie większy szacunek niż przy mszczeniu się za coś, na co nie ma wpływu.

hehe ... Flirt jest ok :) ale jeżeli to się w jakimś pozytywnym kierunku rozwija. Po co stwarzać sobie negatywne emocje ?

Gość o mój drogi takie kobiety
to juz dinozaury-nie istnieją :) tak jak prawdziwi dżentelmeni ...🖐️

Jeżeli chodzi o polskie młode kobiety to zgadzam się. Może nie tyle dinozaury co jedna na 100. Często wyjeżdżam za granicę. Przyszło mi poznać różne kobiety. Przykładowo pewną Rosjankę i one naprawdę mają klasę. Jest to bardzo pociągające.

Gość ddkddk
Jesteś strasznie niedojrzały, żeby nie powiedzieć zwyczajnie głupi. O życiu pojęcia nie masz. Takich rzeczy się nie robi. Skąd tyś się urwał, nie dość że odrzucasz kobietę (twoje prawo), to miast być dyplomatyczny i taktowny, ty jeszcze "wytykasz jej wady"? I dziwisz się, że robisz sobie z tych dziewczyn wrogów? Jesteś śmieszny. Może nauczysz się z czasem, że odrzucenie cudzych zalotów to delikatna materia, a walenie prosto z mostu, wytykanie czegoś komuś w ogóle w życiu rzadko popłaca.

No dobra mniejsza o te Rosjanki bo to odbieganie od tematu. Wiadomo, że to delikatna materia. Jakbym nie wiedział jak kobiety traktować. Pytanie było o to skąd takie się biorą? Widzisz, zbyt mało rozwinąłem temat tego akurat przypadku. Dziewczyna okazało się po prostu straszną jędzą. Nie znasz sytuacji ale to mój bład, że tak słabo to rozwinąłem. Apropo to właśnie o tym mówię. Takie wybuchowe osoby jak ty :)

To bylo za granica, na basen chodzilam i to dosc czesto no i obczaila mnie menda i zakosila z przebieralni. A najlepsze jest to, ze krotko po tym ja spotkalam i mi je oddala przepraszajac :O naprawde niektorzy to wstydu nie maja.

jak ty czyli kto? Do mnie to alibi? Chyba nie, bo ja to spokojny człek jestem.:D

Pisze, że jestem niedojrzały, że powiedziałem jędzy co o niej myślę. Ja generalnie jestem ułożonym człekiem :) Mówię o sytuacjach w jakich nerwy puszczają

Gość fkkfnnnnnnnn
Młody, ty się naprawdę jeszcze dużo musisz nauczyć. Nie tylko nie wiesz, jak traktować kobiety, ale nie znasz się na ludziach.

Nie no ale sytuacja dobra :D ... Ja raz miałem podobnie ale to z Polakiem. Zgubiłem w basenie okulary. Potem zauważyłem kolesia w nich i spytałem się gdzie kupił? On w zaparte, że zapłacił tyle i tyle u siebie. Jednak finalnie mi oddał :) Faktycznie chamstwo straszne

Gość fkkfnnnnnnnn
"powiedziałem jędzy co o niej myślę" Błąd, młody. Po co szukasz konfliktów? PO co włazisz w takie stuacje? Nie podoba ci się panna, to jej dajesz uprzejmie do zrozumienia że nie, a nie zrażasz ją i robisz z niej wroga. A potem, chłoptasiu, dziwisz się że zbierasz żniwo.