Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hmmm01

Wredne babska...

Polecane posty

wracając do tematu hemhem... Ludzie są tak różni i jest ich tak wielu...Nie warto się zastanawiać, skąd takie się biorą, bo co przypadek, to inny:) Z tej różnorodności zawsze da się wyłowić smakowity kąsek. Trzeba tylko dobrze poszukać.

do "fkkfnnnnnnn" To jest jedynie Twoje zdanie oparte na kilku moich napisanych tutaj :) Nikt ci pisać nie zabrania, nikt nie każe też mi brać tego do siebie :) Znam na tyle siebie, żeby mieć to gdzieś

Gość zedeneo
Można by się zapytać skąd się biorą takie dupki ja ty.

Gość Generalnie widać
że to ty nie potrafisz przyjąć krytyki i natychmiast reagujesz złośliwością.

Gość ratujcie co za matoł
No nie rozśmieszaj, zakładasz topik, pytasz o zdanie, a potem się nabzdyczasz, że ktoś się krytykuje.

Tutaj chyba jedyna spinka i ktoś jeszcze zrozumiał o co w tym temacie chodzi :)

Gość Ile masz lat chłopie
15? żałosny jesteś załóż jeszcze 10 tematów

Gość fmmfmfmffm
"To jest jedynie Twoje zdanie oparte na kilku moich napisanych tutaj" na tym, chłoptysiu, polega komentowanie czyjegoś postu. Nie podoba ci się, to nie zakładaj postów.

Gość 22 tematy hhahha

Gość fmmfmfmffm
Bo, co, bo panienki ci basowały? nie umiesz rozmawiać, to nie zakładaj topików.

Gość ddkkd
Tolerancją na głupotę, faktycznie nie.

Spokojnie :) Ja rozumiem wszystko. Rozumiem, że możecie mnie negatywnie odbierać bo tak czy inaczej źle kogoś potraktowałem. Ale jedynie panu Bogu to osądzać będzie. Temat tak czy inaczej nie dotyczył mojej osoby :) Miałem tu na myśli brak klasy w zachowaniu innych ludzi, to wsio :) Nie spinajcie się tak :)

Gość tytul topiku wredne babska
Powiem tak .... jak masz cos do kobiety to napisz jej wprost, a nie mydl oczu i sciemniaj

Jeżeli chodzi też o krytykę to bardziej mnie podbudowuje niż zgadzanie się ze mną :) Więc każde zdanie jest mile widziane :)

jedni mówią, żeby mydlić .. drudzy, żeby nie mydlić. Mydlenie jest kłamstwem. Mówienie prawdy jest też złe bo powoduje wrogość. Jedyne wyjście to alienacja społeczna :P

Gość do autora topiku...
Napisać ci moją prawdę?

Krytykę też rozumiem np. to że nie powinienem tak i siak traktować ludzi czy, że nie znam się na ludziach.. może tak być. Ale stwierdzenie, że jestem dupkiem jest "trochę" nadinterpretacją :)

Gość Generalnie widać
Aleś ty głupi. Czyli co w ramach mówienia prawdy podchodzisz do łysego i mówisz "jesteś paskudnie łysy" do grubego i mówisz "przestań tyle żreć"? No daj spokój. Żyjemy w społeczeństwie i nie werbalizujemy potoku myśli do każdego. Bo byśmy się pozabijali wszyscy.

Gość zedeneo
napisałam ci moją prawdę> dla mnie jesteś. Jestem szczera. tak jak ty z tymi laskami. Co mam ci ściemniać, nie?:)

Przyczyną nieeleganckich zachowań jest zazwyczaj niskie poczucie własnej wartości. Młode kobiety oceniają siebie oczami mężczyzn. To się zdarza bardzo często, więc reakcja tej dziewczyny jest zrozumiała, choć idiotyczna i źle o niej świadczy

Ten temat jest stanowczo za długi bo ludzie przestają rozumieć co jest tu napisane :) Odpowiedź już uzyskałem, dziękuję bardzo za uwagę, dobranoc :)

Gość sadfasddsf
"Jesteś strasznie niedojrzały, żeby nie powiedzieć zwyczajnie głupi. O życiu pojęcia nie masz. " :D:D:D to ci dopiero pojechała :D ale wracajac do tematu... "Nie rozumiem psychiki pewnych dziewczyn ( kobieta było by złym określeniem)." ja lubie to nazywac narośla wokół cipy;] "Najpierw są zainteresowane, chcą się spotykać, obdarzają czułymi słówkami, żeby potem radykalnie zmienić swoje podejście i ujawnić swoją prawdziwą twarz. Wszystko za sprawą po prostu braku zainteresowania z mojej strony." az sie dziwie ze musisz sie o takie cos pytac. to sa samice o niskiej samoocenie i kiedy ty odrzucasz ich zaloty agresja jest naturalnym srodkiem obronnym tym bardziej jesli jeszcze wytykasz wady - nikt nie lubi czuc sie jak zero- nawet jesli sie zerem jest :) rozwiazanie problemu - ignorowac :)

rozumiem zedeno.. Możesz mieć rację :) jedynie osoba z boku może mnie oceniać a nie ja sam siebie prawda? Grunt to dążenie do zmiany :) Po to są te wszystkie tematy na kafe. Ale i tak temat uważam za skończony. Dobranoc :)

Gość do autora topiku...
Ja nie o prawdzie, jesteś jakiś " nijaki ", nie miałabym ochoty na utrzymywanie kontaktu z tobą, nie potrafię podać konkretnego powodu czemu. Nie jesteś zbyt hmmm interesujący. Stwierdzam tylko na podstawie tego topiku. Na dodatek jak powyżej napisano po co założyłeś ten temat, jak małolat. Nie obrażaj się

..z nudów :) Nie obrażam się. Ty też się nie obrażaj bo jestem w szczęśliwym związku i to co mówisz mało mnie interesuje :)

Gość hjjhjhjh
A no pewno, teraz chłoptasiu najlepiej wywrócić kota do góry ogonem. Jesteś naprawdę żałosny.