Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaaglupia

Wpadłam po uczy

Polecane posty

Gość ankaaglupia

Otóż wynajmuję mieszkanie z przyjacielem, który jest gejem. Bardzo dobrze się dogadujemy i nigdy nie mieliśmy ze sobą problemów. Jedynym problemem jaki jest to ja, bo głupia zakochałam się w nim :( Zawsze byliśmy ze sobą blisko, nieraz nawet spaliśmy ze sobą w jednym łóżku (tylko spaliśmy) i mogę rozmawiać z nim dosłownie o wszystkim ale niestety on woli facetów :( Już próbowałam się bardziej do niego zbliżyć bo myślałam, że może jednak coś z tego będzie ale on unikał takich sytuacji i zawsze mi przypominał o tym, że dziewczyny go nie interesują :( Smutno mi z tego powodu bo on zawsze był dla mnie czuły, pocieszał i przytulał kiedy miałam jakieś problemy, pomagał jak mógł i nigdy nie olewał, dosłownie facet idealny ale niestety nie dla mnie :( Czy jest możliwe, że facet który woli facetów zakocha się w dziewczynie? czy dać sobie spokój i nie psuć tego co jest teraz?

Daj sobie spokoj. Chyba ze chcesz stracic cos co może Ci sie juz nigdy nie przydarzyc. Coś pięknego, coś tak pięknego jak przyjaźń miedzy Wami, coś tak pieknego jak przyjaźń miedzy kobietą a meżczyzna..

Gość ankaaglupia
Właśnie nie chcę go stracić i czuję się jak idiotka bo kiedy on mnie przytula i pociesza to ja mam ochotę rzucić mu się na szyję, wycałować i powiedzieć mu co czuję :(

Gość ankaaglupia
Żaden facet nie traktował mnie tak jak on i chyba dlatego wyobrażam sobie, że może też chce czegoś więcej ale on po prostu taki jest, dobry, czuły i potrafi sprawić że zapominam o swoich problemach.

Gość jakiejajaja
Zawsze można trójkącik: Pierwszy on drugiego jego, a ten drugi Ciebie ;)

Gość matros
jak wyżej

Gość saleminka8
ZielonaWyspa dała dobrą radę