Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani pytająca

zastanawiam się

Polecane posty

Gość pani pytająca

czy nie jest obciachem chodzenie przy takiej pogodzie na solarium. Jestem blada jak trup, jest gorąco, wiec przeciez nie będę chodzić w długich dżinsach, a przez najbliższe 2 tyg mam w pracy urwanie głowy i nie mam możliwości się opalić...

Gość xnjdcwcdcdcece
wcale nie jest!!!Teraz w solariach jest największy ruch bo właśnie jest bardzo wile osób które całymi dniami pracują i nie mają się kiedy opalać a też chciałyby dobrze wyglądać jak osoby które mają czas na leżenie na słońcu... jak najbardziej polecam;)

Gość hmwwxsolarrrr
ale nikt nie będzie cię pytal czy masz opalenizne z solarium czy naturalną ze słońca więc niema zadnego obciachu... jasne ze chodz,bo teraz bardziej bladość się wybija wśród tych opalonych osób...ja chodze i szczerze takie kolejki były w tym tygodniu że ani na święta ani sylwestra tak nie było:P

Gość pani pytająca
heh, bo mnie wstyd w ogole jest tam wejsc , mam wrazenie ze ludzie sie gapia i mysla, ze glupia jestem bo pogoda fajna :D wiem, swira mam... :D

Gość hmwwxsolarrrr
ani troche... uwierz że jedyna nie będziesz.. więc jesli masz wolną chwile to oczywiście że idź,bo potem znow bedziesz się wstydzić że się wyrózniasz bladością..