Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęśliwa:(

co się dzieje ??

Polecane posty

mam doła...nie wiem, co się ze mną stało... lubię seks,nawet bardzo. I pojawia sie problem - z moim byłym facetem robiłam masę rzeczy - oral, anal, seks w windzie, totalne spontany, albo długieeee romantyczne noce. Zerwaliśmy ze sobą, jakiś czas nie umiałam sie z tym pogodzić. Ale poznałam mojego męża. I problem polega na tym, że nie jestem w stanie zrobić mu np. loda. Nie mówiąc już o analu. Wiem, że go to kręci, ale jak przychodzi co do czego, mówię nie. Ostatnio z mężem mamy mały kryzys, i wiem, ze po części spowodowane jest to moim zachowaniem...

mój mąż jest naprawdę cudownym facetem. Takim, jakich się już raczej nie spotyka. Wiem,że mnie nie skrzywidzi... więc skąd to sie może brać ... :(

Gość nie leczony kac 2
to sie przełam wkoncu to twoj mąż.jak lubisz/lubilas anal i lody to sie przełam i zrób to! napij sie winka i sie wyluzuj a potem juz pojdzie z gorki.

łatwo mówić... kurde, jak np jest w pracy, wyobrażam sobie co będzie jak wróci, i jestem zdecydowana, a jak juz przychodzi co do czego to... najśmieszniejsze jest to,że takie zachowanie nie leży w mojej naturze... w każdym razie - nie leżało....

Gość nie leczony kac 2
mozze wybierz sie do seksuologa? bo to mi zawiewa na to ze wciaz porownujesz obu panów.meza z tamtym co mialas udany seks.a moze twoj maz okaze sie mistrzem w tych sprawach i to polubisz.jak sie nie przelamiesz to sie nigdy nie dowiesz a wiec smialo rob to co lubilas

mój mąż ma dużą fantazję i jest bardzo odważny. Przed ślubem miał tam jakieś doświadczenie, ale niewielkie. Mówi się, że kobieta nie potrafi iść do łóżka, jeśli na innym polu nie układa jej się z facetem. A w każdej innej dziedzinie jest wspaniale. Z moim byłym dosyć często się kłociliśmy, a mimo to seks był na 6. No i teraz znowu porównania.Ale przeciez ja tęsknie za takim seksem a nie za nim... sama już nie wiem, czego chcę

pomoże ktoś ?

Gość Gerla
Ja mam podobnie, gdy jestesmy od sebie daleko to mam wielka mega ochotę, ale jak sie spotkamy to juz jakos opada wszystko we mnie.. Mam nadzieje ze iedys sie przełamę; oralu tez sie balam ale gdy sproboalam to teraz nie zaluje. na wszystko przyjdzie czas. czekaj;) bede 3mac kciuki, i nie zamartwiaj sie tak tym. -wszystko w swoim czasie-

najgorsze to sie przełamać...nie wiem...boje się, że jak z tym nic nie zrobie, to po prostu znajdzie sobie kochanke ... :(

Gość piszta lepiej te prowokacje
bo ta się kupy nie trzyma

wbrew pozorom to nie jest prowokacja.Niestety