Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaszokowana jolcia ;)

siostra przyszłego męża to prostytutka

Polecane posty

witam właśnie się dowiedziałam od zaufanej osoby, że siostra mojego przyszłego męża pracuje za granicą jako prostytutka co mam zrobić??? powiedzieć o tym komuś, milczec ?? jestem w szoku !

Gość sprobuj sie z nia porozumiec
i zaczepic do pracy :D

Gość magnoolka
A co cie obchodzi jego siostra? jej zycie, to jej sprawa.

magnolko wiem, że jej życie Ale .... będe jakoś z nią powiazana A jej zawód to nie powód do dumy przynajmniej dla mnie a co z weselem ?? popije sobie i zacznie się zachowywać jak w pracy ?? fuck !

Gość magnoolka
Sluchaj, ona sam sobie wybrala ten zawod, podobnie jak ty wybralas/wybierzesz swoj...rodziny sie nie wybiera, tylko ja sie ma. Jej brat nie ma wplywu na to, kim jest jego siostra, a wiec ty takze nie bedziesz miala...czy zmienila by sie sytuacja, gdybys o tym nie wiedziala? Bylaby super i ok? Nie martwilabys sie jej zachowaniem na slubie? To co piszesz brzmi jak hipokryzja...

jakbym nie wiedziała to bym sie nie martwila chyba logiczne ! i nie ma nic wspolnego z hipokryzja Wiem, ze jej wybor i nie moja sprawa co robi Ale moze to rzutowac na moje zycie i wtedy staje sie to moja sprawa prawda?

Ale to że ona jest prostytutką to chyba oznaka braku wychowania...moze się okazać ze twój maŻ tez nie jest wychowany i moze cie zdradzac...dla mnie to jest problem

Gość szczesliwamamaaa
jestes na 100% pewna?moze to zwykla plotka...

ps. nie uwazam rodziny meza za swoja rodzine To sa powinowaci i niech tak zostanie Rodzina to mama tata rodzenstwo maz wlasne dzieci itd pokrwienstwo to dla mnie rodzina

wiesz co pewna jestem, osoba, ktora mnie poinformowala to powazna osoba i miala wahania spore czy sie wtracac, ale doszla do wniosku, ze powinnam wiedziec

ps, maz to rodzina z wyboru, nie z krwi Ale to moj wybor A jego rodzina to juz nie jest moj wybór tylko niejako dodatek do meza :)

A jak to ma rzutować na Twoje życie? Pracuje za granicą, nikt o tym nie wie, na pewno to nie jest dla niej powód do dumy i na Twoim weselu nie będzie się tym szczycić. Najlepiej nikomu o tym nie mów, to w zasadzie nie Twoja sprawa, ona na pewno nie chce żeby ktokolwiek się o tym dowiedział, więc nie przyczyniaj się do tego.

Gość magnoolka
hehehe no wlasnie, jego rodzina to tylko dodatek. Wiec w czym widzisz problem? To jaka stworzycie we dwojke rodzne zalezy tylko od was samych.

zaszokowana jolcia ;) magnolko wiem, że jej życie Ale .... będe jakoś z nią powiazana A jej zawód to nie powód do dumy przynajmniej dla mnie a co z weselem ?? popije sobie i zacznie się zachowywać jak w pracy ?? fuck ! ---------------------- śmieszna jesteś. wczuj się w nią. chyba jej bardziej niż komukolwiek zależy na dyskrecji. i to pewnie nie ona by po % dobierała się facetowi do rozporka, ale Twoja przyjaciółka czy Ty nawet. poza tym na męża CI się nie rzuci. :D

A skąd ta osoba wie, skoro jej tam nie ma? Wiesz, że ludzie zazdroszczą? Może tak mówią, bo siostra męża dużo zarabia. Zapytaj męża.

świat jest mały i jak widać juz ktoś wie wiecie co mam masę obaw, a jak ona wróci do Polski i będzie robić to samo ? a jak to jakieś dziedziczne i okaże się, że przyszły mąż (choc nie jest taki absolutnie) upodbni się do niej ? moja głowe atakuje tysiac zlych mysli :(

No faktycznie masz powody do obaw, Twój mąż może wziąć przykład z siostry i zostać prostytutką :D

takich gości się obawiaj: "zarzenowana wczoraj na imprezie za duzo wypilam i uprawialam sex na ławce teraz boje sie wyjsc na ulice bo napewno ktos to widział "

A co Cie obchodzi życie innych? Twój przyszły mąż to męska dziwka? nie? więc w czym problem? (ps.Może namówi braciszkowi jakąś fajną koleżankę;))

kakrafko mi chodzi o brak moralności i zasad ....

Gość magnoolka
:):):) no teraz to mnie ubawialas :)

Gość ide do nieba przez piekło
nie daleko pada jabłko od jabłoni, uważa Ty dziewczyno na tego swojego męża

proszę o wypowiedzi także osób nie będących patologią jak niektóre osoby powyżej

dowiedzialam sie tez, ze w PL nie zachowywala sie lepiej Romanse z zonatymi i dzieciatymi facetami W moim pojeciu moralnosci jest to nie do zaakepcotwania

A teraz tak inaczej i co w związku z tym? Z tego wynika,że nie chcesz być z tym facetem z powodu jego siostry bo boisz się ,,co powiedzą inni''? On ją do tego burdelu zaciągnął? jej życie on nie jest winny.To,że ma taką siostrę ma być skreślony? Nie jest zawodową morderczynią przecież abyś mogła się jej bać;)

Gość BRAWO a teraz idź stąd
i nie obrabiaj dupy rodzinie tępa autorko.

widzę ograniczenie umysłowe nie boję się, tego co powiedzą inni Najbardziej się boje, ze to jakas "uszkodzona" moralnie rodzina Dotarło ? obawa przed jakims publicznym wstydem to tylko dodatek To moge przezyc

znam