Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marianna lowicka

czy wasi faceci was czesto konplementuja?

Polecane posty

Gość marianna lowicka

no wlasnie niby tak powiino byc ze dla faceta jestes najladniejsza na swiecie a jednak moj czesto mi mowi co mu we mbie nie odpowiada,naklania do zmian,komentuje...rzadjo kiedy powie cos milego na temat mojego wygladu zastanawiam sie dlaczego i jak to jest w innych zwiazkach?

Gość nieszczęśliwa:(
a ja bym odwrotnie chciala - chcce mu sie podobać bardzo i nigdy nie powiedzial mi, ze cos tam mu sie nie podoba - ciuchy, fryzura, czy ze powinnam zrzucic 5 kg. W zasadzie, brzydka nie jestem, zapuszczona tez nie, ale wolalabym zebyy jakies wskazowki dal. Ciagle mnie komplementuje, nawet jak wyjde spod prysznica. Wiec mysle, ze po prostu - ten typ tak ma. I o ile ci to nie przeszkadza, i nie jest to zbyt duza zmiana, mysle ze moglabys na to przystac.

Gość sprobuj sie z nia porozumiec
im starszy facet tym wiecej komplementow :) jestem w typie gosci po 40stce a ci po 50stce wprost za mna szaleja :P maz komplementuje mnie doraznie, raz na kiedys, ale potrafi mi wytknac buleczki na udach, oponke na brzuchu czy zbytnio opalony dekolt "jak ty bedziesz wygladac w wieku 50 lat? " no sorki, nie opalam sie przesadnie ale nie bede chodzic latem w bluzkach pod szyje :P

Gość gryczka
Co to znaczy często? :-) Wiem od zawsze, że mój mężczyzna nie uważa mnie za najpiękniejszą kobietę świata, ale... to mnie wybrał na życie:-) Od czasu do czasu mówi mi coś miłego, np. że ładnie pachnę albo fajnie wyglądam w jakimś ciuchu albo że uwielbia moje piersi :-D Nigdy jeszcze nie wytknął mi żadnych mankamentów, a jesteśmy ze sobą już 10 lat i mocno się przez ten czas zmieniłam. Wiem, że ogólnie nie bardzo mu odpowiada mój styl ubierania się i czasem mnie namawia, żebym jakąś sukienkę kupiłam (chodzę głównie w spodniach), nigdy jednak nie jest to przykre.