Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniemaczona

MÓJ CHŁOPAK JEST KRETYNEM

Polecane posty

Gość zniemaczona

Mój chłopak jest kretynem a dlaczego? Już pisze.. Mianowicie przyszedł do mnie dzisiaj rano do domu i oznajmił mi ze wczoraj spotkałam się z jakims chłopakiem i ma na to dowody. Zaczełam się smiac ale chciało mi sie ryczeć.. Bylismy ze sobą jakies 8 lat a on akie coś mi powiedział ze ma dowody na moje zdrady. Jakbym jeszcze go zdradziła nie byłoby sprawy przyznałabym sie ale nie przyznam się do czegoś czego nie zrobilam.. Znowu ktoś probuje nam zepsuć związek, ale tym razem chyba im się udało. Nie będe tolerowac jakis bezpodstawnych oskazen. Mało tego jak poszłam do sklepu a mieszkam na osiedlu gdzie wszyscy o soebie wszystko wiedzą każdy na mnie patrzył sie jak na trendowata. Mój były byl wsrod nich i tylko czułam wzrok na sobie wszystkich.. masakra.. cały czas mu wybaczałam to jak się nademną znęcał psychicznie to jak potrzebował piniędzy na kary.. ładnie mi sie odwdzięcza. Czy tak myśle, że cała sytuacja miała jakiś podtekst. Specjalnie to zrobił zeby miał wolną ręke a teraz ploty sieje.. masakra

Gość zniemaczona
:(

Gość zniemaczona
Poprostu bylam naiwna cały czas zapewniał mnie że się zmieni.. Cały czas mu pomagałam jak mogłam.. A on tak mi sie odwdzieczył..

Gość zniemaczona
bogaty jest

Gość zniemaczona
nie jest bogaty ktoś sie podszył..

Osiem lat a tyle w was zrozumienia siebie jakbyście na innych planetach się hodowaliście. co robiliście ten czas bo chyba nie budowaliście związku skoro teraz łatwo wszystko "rozpierniczyć".

Gość zniemaczona
widzisz widocznie te glupstwo było dosc istotne w jego mniemaniu.. Tyle razy ile ja dowiadywałam się co on wyprawia jakoś nie zrywałam nie byłam zła bo wiedziałam ze to zwykłe plotki.. a on widocznie bardziej wierzy innym niż swojej dziewczynie.. i gdzie tu zaufanie..