Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie bede na zawołanie

Czy to normalne u facetów

Polecane posty

Sprawa wygląda tak, jesteśmy na etapie poznawania, było kilka spotkań. Jesteśmy ze sobą w kontakcie, mailowych, i tel. Po ostatnim mailu on zacichł na cztery dni, w sumie mysle ok, nie bedę sie narzucała. Dzisiaj zadzwonił że zrobił sobie pare dni wolnego i z jakąś ekipą był w górach ale już wrócił i chce się dziś koniecznie spotkać. Nosz kurcze troche mnie to poirytowało, że nie powie nic że gdzieś jedzie, a teraz nagle mam rzucić wszystko i się znim spotkać? Mam prawo być zła?

To normalne, nie jesteście ze sobą jeszcze ze sobą, jesteście na etapie wczesnym i niepewnym a ten fakt facet i kobieta różnie interpretują, wy szybciej pragniecie zobowiązań z tego powodu a mężczyźni... cóż czasem mamy duże mniemanie o sobie więc sądzimy że "zajączek leci na mnie i nie ucieknie" :)

Gość 30 sensible _ solitario
tak, masz prawo byc zla ale nie dziwi mnie takie postepowanie to typowe dla facetow

Gość ddfdsdsfs
a daleko ma do gór? bo raczej powódż jest czy była i ciężko dojechać. ;)

Gość to taka strategia facetów:)

Gość myslę że 00
niby prawda,nie ma związku,nie ma tłumaczenia ale gdyby mu zależało to zadzwoniłby i powiedział że jest na urlopie ze znajomymi i odeziw sie jaak tylko wróci,nie czekałabyś aż się odezwie i myslala co sie dzieje bo by cie uprzedził że go nie będzie,tak niestety postępuja tylko dupki i cwaniaczki co myślą że wszysstko im wolno,zrobisz jak uważasz ale na poczaatek nie pokazuj że ci zabardzo zalezy bo zacznie toba manipulować

Najbardziej zirytował mnie fakt ze juz na zawołanie mma dzisiaj wszystko rzuć bo on nagle chce sie spotkać, wiem że nie jestesmy razem dlatego nie narzucałam sie jak do mnie nie pisal

Wiecie co nie bede robiła nic wbrew sobie ;) Jestem zla i go oleje tak jak on mnie, przynajmniej dzisiaj :)

"Jestem zla i go oleje tak jak on mnie" I co - tak będziecie się olani nawzajem? taki mały zapoznawczy pissing? :p Urażona duma i dziwnie pojmowana NIEZALEZNOŚĆ jako element "gry" między ludźmi którym na sobie ZALEŻY. Gry. Opieranie wzajemnych kontaktów na emocjonalnej manipulacji jest krótkodystansowe. Na krótko pozwala "uzyskać przewagę". Na dłużej - wysysa związek z sił...

NIe oczekiwalam ze mnie poinformuje gdzie jest, tylko jakos tak dziwnie to zrobil, a gdybym ja sie chciala z nim spotkac w te dni? Zreszta on duzo pracuje i tych dni wolnych ma naprawde niewiele wiec jezeli by mu zalezalo na mnie na pewno by sie tak nie zachowal

Gość Moja dobra rada:
chocby cię skręcało, powiedz mu ze stoickim spokojem, że bardzo dziękujesz za zaproszenie, ale już się umówiłaś - ale chętnie innym razem:) Zadnych żali, pretensji... Na pewno da mu to do myślenia;)

"chocby cię skręcało" Słyszysz? :) choćby cię skręcało - manipuiluj i unoś się dumą! zyskasz na tym wiernego pieska, który będzie leciać za Tobą jak mu zagrozisz samotnym spacerem po trawniku :P

Gość radaaaaaaaaaa
tak masz prawo czuc jak sie czujesz (a jakbys nie miala prawa to co ??? nie czulabys sie tak jak czujesz? rada jest taka i zapamietaj do konca zycia ;-) jak on tak zrobi to: uciesz sie ze go slyszysz zrob niewinna minke /glosik... o jeeeeeeeeej tez bys chciala i to jak naszybciej go spotkac ale..... juz jestes umowiona/masz cos zrobic (chocbys miala komary na suficie liczyc w planach) etc etc. proponujesz za 2 dni od jego terminu nauczy go to ze ma planowac swoj plan w konsultacji z toba bo nie jestes osiagalna zawsze i nie przylecisz na jego skinieni chocbys miala sie skrecic z teskonoty rob jak mowie ;-) obrazanie sie tu NIC nie pomoze i nie jest rozwiazaniem problemu

Gość nieznany
znaczy sie co wyieniacie sie mailami, a ty chcesz fochowac, bo nie tlumaczy ci sie co robi? :D

Gość dziewczę z kafe
A ja gdybym nie miała planów na wieczór a facet fajny, to spotkałabym się z nim :) widać mało dumna jestem.

Gość dziewczę z kafe
"chocby cię skręcało, powiedz mu ze stoickim spokojem, że bardzo dziękujesz za zaproszenie, ale już się umówiłaś - ale chętnie innym razem Zadnych żali, pretensji... Na pewno da mu to do myślenia" W jaki sposób da mu to do myślenia? Normalny facet pomyśli: aha, dziewczyna nie ma czasu, trudno spotkamy się kiedy indziej. Normalny facet, który wyczuje że to ściema, da sobie spokój z laską. A nienormalny fan gierek..cóż, naprawdę marzysz o takim?