Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurdupel_bardzoniski

Kurdupel 169 cm i jazdy

Polecane posty

Od jutra znowu zaczynam walkę z przeciwnościami losu - mam jazdy. Niestety, ani nie udało się załatwić jazdy z poduszką ani z podniesionym fotelem :( Egzaminator uparł się że nie jest mi to potrzebne i już, a ja nie wiem jak to się uda, bo z moim bardzo niskim niemęskim wzrostem a tym samym fatalną koordynacją może być ciężko :(

Gość nie wierze w to co czytam
wez chlopie sie w garsc. wiele nizszych osob prowadzi samochod z powodzeniem. sama mam 167cm wzrostu i zdalam za pierwszym razem, bez poduszek itp. co ty w ogole wymyslasz???

co ma piernik do wiatraka...jak na faceta to faktycznie masz niski wzrost, ale np kobieta Twojego wzrosu to jest całkiem wysoka. Ja mam 167, moja mama 158 i jakoś obie prowadzimy i jest wszystko ok.

Kobiety najczęściej mają 165-170 cm i to jest dla nich naturalny wzrost!! Dla faceta natomiast 169 cm to unikat, bardzo niski i rzadko spotykany u młodych facetów wzrost!! Jest mi ciężko przez to jeździć, mam dyskomfort i wstyd mi jeździć bo jak ludzie widzą mnie jak prowadzę z takim wzrostem i wyglądem to normalnie śmiech na sali!! :( Chcę po prostu przejść przez tą gehennę TYLKO po to aby pracę mieć. Bo w dzisiejszych czasach koleś bez prawka nie ma szansy na żadną robotę, a ja jestem po studiach, mam inżyniera i widzę że na cholerę mi to skoro prawka brak. Jak zrobię to cholerne prawko i wpiszę w CV to jestem pewien że wtedy znajdę pracę, a jeździć i tak nie będę musiał. Po prostu mam wrażenie że pracodawcy automatycznie odrzucają kolesi którzy w CV nie wpisali prawka i tyle!! :(

Gość malanowski
brat jest niższy i nie pierdoli o tym na forum, a codziennie jeździ dostawczymi autami buraku

ale myślisz że kierowcy którzy Cię mijają i inni uczestnicy ruchu nie mają nic innego w danej chwili do roboty tylko zastanawiają się jaki Ty masz wzrost za kółkiem?:O

Nie znam kolesia w przedziale wiekowym 20 - 25, który by miał mniej niż 169 cm wzrostu!! Chyba że jest to jakiś niepełnosprawny kaleka, albo inny chorowity przypadek. Po prostu jestem bardzo niski i wiem że ciężko będzie mi zdać to prawko choćby pzrez to że jak egzaminatorka zobaczy jaki ze mnie żenujący przypadek to automatycznie obleje :(

Aggie85, sama zapewne masz faceta normalnego wzrostu, zapewne gardzisz bardzo niskimi kurduplami więc proszę Ciebie - zmilknij w tym wątku!! Założyłem go dlatego żeby mnie pocieszać, a nie dołować!! :( Jutro i cały tydzień czekają mnie cholernie ciężkie chwile i to mnie dobija :(

egzaminatorka?:D w jakim Ty mieście zdajesz? Twoim problemem są kompleksy z powodu wzrostu, a to że Ci on przeszkadza w prowadzeniu samochodu to takie wymyślone na poczekaniu głupoty.

Gość nie wierze w to co czytam
ta poduszka jest bardziej obciachowa niz sam twoj wzrost i to jak wygladasz za kolkiem. przestan sie uzalac tylko rob prawko bez robienia z siebie pajaca

Aggie85, sama zapewne masz faceta normalnego wzrostu, zapewne gardzisz bardzo niskimi kurduplami więc proszę Ciebie - zmilknij w tym wątku!! Założyłem go dlatego żeby mnie pocieszać, a nie dołować!! Jutro i cały tydzień czekają mnie cholernie ciężkie chwile i to mnie dobija Nie mam w ogóle faceta, także widzisz jak to jest z tym 'zapewne':) Nikim nie gardzę, nie gardziłam i nie będę gardzić, ale nie mówię tu o swoich upodobaniach co do wyglądu faceta bo to nie temat o mnie. Gdzie ja Cię dołuję? Staram się właśnie dać Ci do zrozumienia że akurat Twój wzrost z problemami związanym z prowadzeniem auta ma naprawdę niewiele wspólnego.

W bydgoszczy, tam niestety ostatnio doszło sporo młodych dziewczyn egzaminatorek od 25 lat w górę w dodatku ładnych!! A ja NIECIERPIĘ ładnych dziewczyn bo są do mnie wredne i tylko ubliżać z powodu mojego wzrostu i wyglądu potrafią :( Jestem pewien, że jak będę zdawał u takiej to nie zdam bo mnie sprowokuje swoją gadką o kurduplach i o tym jaki jestem beznadziejny i egzamin obleję :( Aggie85, sama pewnie być zrobiła podobnie z kurduplem o takim wzroście jak ja więc nie chrzań więcej głupot jak możesz, oki? :(

Gość pola2525
ech czemu tak wile ludzi ma kompleksy... znam faceta niższego od ciebie, bo ma 164 cm. jest bardzo fajnym kolegą, nie narzeka na swój wzrost. pogodził się z nim, dzięki czemu ma bardzo optymistyczne nastawienie, co z kolei pozytywnie wpływa na jego charakter. prawko też ma już od jakiś dwóch lat i bez problemów jeździ. nikt, kiedy siedzi za kierownica, tak naprawdę się na niego nie gapi i nie myśli sobie, że prowadzi kurdupel... swoją drogą ja także jestem niska, bo mam zaledwie 155 cm. mogłabym mieć z tego powodu kompleks, zresztą mogłabym mieć pewnie tych kompleksów z 10, chociażby na punkcie małego biustu :P ale nie mam, nie przejmuję się tym, dzięki czemu zarówno mnie jak otoczeniu żyje się lepiej :D

co bym zrobiła z kimś niższym niby, bo nie rozumiem? oblałabym go na jakimś egzaminie.....? tak się składa, że jestem czasem przy egzaminach, nie będę mówiła jakich i na pewno nikogo z powodu wzrostu, żadnego faceta nie oblałam. Pojawiasz się na forum, zakładasz temat, a później obrażasz ludzi którzy Ci coś tam radzą....więc ja nie wiem o co chodzi w takim razie:)

Co za różnica... 164 czy 169 cm dla kolesia. I to żenujący kurdupel i to!! A normalny wzrost zaczyna się od 170 cm!!

Gość malanowski
chuja tez masz małego?

Gość pola2525
z tego co wyczytałam zdajesz prawko w Bydgoszczy, więc informuję, że nie będziesz pierwszym niskim facetem zdającym w tym mieście, bo mój kolega o którym pisałam też właśnie robił prawko w Bydzi ;D

Penisa mam dość małego bo tylko 15 cm w stanie wzwodu i 4 cm średnicy. Wiem że coraz to młodsze i wyższe dziewczyny mają bardzo duże waginy których otwór wynosi 2 razy tyle co grubość mojego penisa i są długie na 17-20 cm czyli również dłuższe od mojego penisa :( A wracając do prawka to nie wiem kiedy ten znajomy zdawał. Jeśli dawno to mogło być łatwo. Teraz wiem że jak się zdaje u laski to tylko pzrystojni mają u niej fory, a kurduple z nieatrakcyjnym ryjem oblewają!! :(

mów o sobie dalej w ten sposób to na pewno pomoże Ci to w zdaniu egzaminu:O

Gość pola2525
"Co za różnica... 164 czy 169 cm dla kolesia. I to żenujący kurdupel i to!! A normalny wzrost zaczyna się od 170 cm!!" toż chłopie masz 169 cm a normalny wzrost jest od 170 cm!!! toż to jest raptem 1 cm różnicy xDD ech dobra, albo jest już tak przewrażliwiony i chory na tym punkcie, ze potrzebujesz pomocy specjalisty psychologa, albo jest z ciebie marny prowokator jakich wiele po necie. zwykle nie odpowiadam na zaczepki trollów. przestaję się odzywać w tym temacie...

Takaś mądra Aggie a na pewno byś się nie związała z tak niskim facetem co? Taka sama jesteś jak te egzaminatorki.

To z kim ja bym się związała a z kim nie to jest moja prywatna sprawa, ewentualnie moge o tym napisać na forum, ale nie w tym temacie bo zdaje się że o czym innym jest. Ja myślałam, ze Ty chcesz po prostu egzamin zdać a nie umówic sie z panią ezgaminator na randkę.

ale powiedzcie szczerze, pomijając jazdy....mam jakąkolwiek szansę na dziewczynę?:(

Gość 40 latek

169 to normalny wzrost normalnej kobiety. Nawet dość wysoki jak na kobietę. A kobiety też mają prawo jazdy i nie jeżdżą z poduszką pod tyłkiem.

Czy masz szansę na dziewczynę? Jak nie bedziesz jęcząca pipa, szukająca problemu tam gdzie go nie ma, to owszem.

Gość Conan93

Olej system, wez prawko z dokumencikpl 😄