Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pabllo

kokieterka i ja

Polecane posty

Gość pabllo

Poznaliśmy się na mojej studniówce nie miałem z kim iść kumpel mi ją załatwił zobaczyliśmy się dopiero pod salą spodobała mi się całą studniówke przegadaliśmy urwaliśmy się po drugiej i siedzimy w aucie odwiozłem ją Ona zamkneła drzwi podniosła sukienke do góry no i wiecie co było dalej. I wymienilismy sie numerami no i wpadłem zakochałem się po uszy . mieszkamy juz razem .niedawno odkryłem że ona za przeproszeniem podpierdala się do wszystkich . moja rodzina czy kumpel czy ktoś obcy nie ma to znaczenia Jeśli wychodzimy gdzieś razem ubiera się dość prowokująco ubiera się tak że kiedyś ktoś poczęstował nas komentarzem ile za nią płace itp. kokietuje wszystkich uśmiecha się jakieś dwuznaczne wypowiedzi niby jak to mówi w żartach!mieliśmy okazje być razem w klubie no i tanczylismy razem chcialem ja objac juz czulem ze zaczyna mi sie wyrywac i łasić sie kolo innych no i zaczela sie drobna przepychanka i wyszlismy ale zauważyłem że ją to poprostu rajcuje i to uwielbia . i nie wystraczam jej tylko ja prosze o jakies porady bo zaczynam tracic nadzieje w ten zwiazek

Gość malanowski
mniej masturbacji i red tube

Gość karaluszek.ggff
no cóż... charakterek dziweczki, cóż możemy poradzić, ja bym nie mógł z taką być