Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszystko możliwe

za tydzień wybory - tak więc pamietajcie wszyscy

Polecane posty

- najgorszym wyborem jest wybór kaczyńskiego- rusofoba, małego człowieka, kłótliwego który spowoduje że Polska gospodarczo cofnie się o jakieś 10 lat - wszyscy którzy są przeciwko kaczce powinni zagłosowac na Komorowskiego- a to dlatego że oddanie głosu na innego kandydatka - ostatecznei przybliża do zwycięstwa tylko kaczora- bo inni wiadomo realnych szans nei maja - po 3 - wszyscy ale to wszyscy bez wyjątków idźmy do urn- bo wtedy może pokonamy kaczke w pierwszej turze i oszczędzimy kasy na 2

Gość ab7
powinien wygrać Lepper

Gość xcvzxv
A ja głosuje na Napieralskiego. Komorowski i Kaczyński to dla mnie żaden wybór bo obaj się nie nadają.

Gość meszugene
glosując na napieralskiego zwiekszasz szanse kaczki ale przyznaje ze nie bylby najgorszy jako prezydent 🖐️)))

Gość Mala-ekwka-18
a ja głosuje na kaczyńskiego,przynajmniej ma jakąś wiedze w porównaniu z Komorowskim ( według niego występujemy z NATO) i widac że zalezy mu na przyszłości ludzi młodych

Gość xcvzxv
meszugene Jak będę do tego tak podchodził i reszta osób która by była skłonna zagłosować na Napieralskiego, ale nie zagłosuje ponieważ uważa że nie ma on szans to na pewno nie wygra! A nie będę głosował na Komorowskiego tylko po to aby przegrał Kaczyński bo to strata mojego głosu.

Gość meszugene
ok skoro uwazasz ze kaczynski bedzie dobrym prezydentem to ty dokonujesz wyboru ja jestem nawet za tym, zeby kaczor wygrał dzieki temu po dłuzej porządzi :classic_cool:

Ale Wy jesteście tępe! Nie powinnyście mieć prawa głosu . Głosując na Napieralskiego przecież nie zwieksza szans Kaczyńskiemu, tylko zmniejsza :O Druga tura dopiero jest oddawaniem głosu przeciw wrogowi.Co za ciemnota!

ale chodzi ciemna istoto o to by 2 tury nie było! w lipcu niektórzy powyjeżdżają na wakacje - a wiadomo elektorat kaczki to biedota i ciemnota - więc oni z pewnością nigdzie nie pojada tylko polezą głosować! i wtedy może byc kiszka!

Gość xcvzxv
meszugene Jak bym uważał że Kaczyński będzie dobrym prezydentem to bym na niego właśnie głosował-to chyba logiczne jest. A jak ktoś głosuje na Komorowskiego tylko po to aby nie wygrał Kaczyński to to jest dla mnie chore! Nie zgadzam się z oboma kandydatami więc na nich nie głosuję i nawet jak by miał wygrać Kaczyński to ja go nie wybrałem bo na niego nie głosowałem.

Gość meszugene
tyle ze przy dobrych moherowych wiatrach moze drugiej tury nie być rozumiesz? pisiory juz pokazaly jak potrafią sobie nagonić wyborców zbierając podpisy potrzebne do zarejestrowania komitetu wyborczego 🖐️

Gość ze stolicy
STOP dla JARKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszelkimi sposobami!!!!!!!

Gość meszugene
xcv ale zwiekszyłeś jego szanse na zostanie prezydentem ja kaczki nie rozpatruje nawet w kategoriach kandydata dla mnie to jest kpina z narodu i ogromne zagrozenie dla rozwoju kraju gdybym miala innego kandydata niz komorowski to i tak oddalabym na niego glos bo jest jedynym kandydatem ktory moze powstrzymać kaczke, pis, rydzyka i mohery 🖐️)))

Gość jde4nibynic
oj autorze czym cię ogłupili spece z PO ?? ja głosuję na Kaczyńskiego i mam jeszcze tydzień by namówic znajomych :) już 2 osoby przekonane ...które przed 10 kwietnia nigdy by nie głosowały na Kaczynskieog...

Gość kamilka32
Płock przeciw Kaczorowi:)

Gość zert
"- wszyscy którzy są przeciwko kaczce powinni zagłosowac na Komorowskiego- a to dlatego że oddanie głosu na innego kandydatka - ostatecznei przybliża do zwycięstwa tylko kaczora- bo inni wiadomo realnych szans nei maja" to, ze oglupia sie telewizja to twoja sprawa, ale nie wmawiaj tego beklotu innym :o

Gość meszugene
to ciemnogród mówie ci byc moze juz za tydzien Polska z powrotem stanie sie kaczogrodem, krajem rydzyka moherów i pokurczów pod rzadami ktorych bedziemy musieli życ 🖐️))

Gość zert
"- wszyscy którzy są przeciwko kaczce powinni zagłosowac na Komorowskiego- a to dlatego że oddanie głosu na innego kandydatka - ostatecznei przybliża do zwycięstwa tylko kaczora- bo inni wiadomo realnych szans nei maja" to, ze oglupia cie telewizja to twoja sprawa, ale nie wmawiaj tego beklotu innym :o

Gość nie KACZOROWI
wlasnie, zrobcie wiec lecha swietym bo w takich okolicznosciach zginal! ja rozumiem zal smutek szkoda rodzin i naprawde szacunek dla tej tragedii ale teraz nie mozna na niej jechac!! na emocjach! a jarus bez zony, bez dzieci z kolegami z PIS-u ktorzy sa tak ograniczeni w mysleniu ZROBICIE znowu zasciankowa POlske ktora na kazdym kroku wraca do ran przeszlosci zamiast isc do przodu do swiata! żal...................

ale gadasz głupio autorze, to , że nie zagłosuję ani na kaczkę ani na komora tylko na innego kandydata nie oznacza , że zwiększam szanśe Kaczyńskiego. Przecież po 1 nie dostnie mojego głosu ,a po 2 zwiększam szanse innego, w moim wypadku Napieralskiego