Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszystko możliwe

za tydzień wybory - tak więc pamietajcie wszyscy

Polecane posty

Gość meszugene
pisiory mogą sobie napedzic wyborców bo ich moherowy elektorat jest niesamowicie zdyscyplinowany - to niczym sekta głosowanie jest obowiązkowe - chocby sie mieli czołgać do dolezą do urn jak jest w przypadku młodego elektoratu PO i lewicy wiadomo jeśli oleją sprawe - kaczka wygra juz w 1 turze

ale na terenach zalanych ludzie raczej nie bedą tak chętnie szli na wybory...a tam kto ma większe poparcie??

Gość wawcia_powraca2
zawsze mi sie podobaly tego typu teksty :D:D - najgorszym wyborem jest wybór kaczyńskiego- rusofoba, małego człowieka, kłótliwego który spowoduje że Polska gospodarczo cofnie się o jakieś 10 lat w kazdej dziedzinie jestesmy 50 lat za krajami rozwinietymi a ci beda tu pieprzyc o jakims cofaniu sie :D:D gdize mamy sie cofnac?? juz nie dlugo za swoja pensje nieudaczniku 2 tysiace bedziesz wpierdalal trawe jak twoi przyjaciele z koreii z polnocy :D:D

Gość 1352435
..nie mow mi co jest najgorsze-mam swoj rozum.

wiesz dziecko jaka jest różnica miedzy krajami rozwiniętymi a rozwijającymi się? poczytaj sobie to zrozumiesz, ze Polska stoi przed wielką szansa a Kaczor może to spierdolić!

Gość meszugene
wawcia nie zarabia - utrzymuje sie z renty chetnie natomiast wszedzie widzi złodziei :classic_cool:🖐️))

Gość jdfjdlsl;a
a ja za tydzień będę smażyła swoje ciałko na działce odpoczywając od wszystkiego i nie mam zamiaru iść na wybory